Fav10 Oscar Takımı 2021 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

West Side Story ile birlikte "en iyi film" adayı olan on filmi birden izlemiş oldum. Hadi hayırlı olsun.

Gaza gelip bütün filmleri izlemezsem ben tamamım @Sherlock, 45 film bitti. Belki bir iki film daha izleyebilirim.
@bazinga ve @serhatt kadar 50'yi aşamasak da 45 yaptık.

Gaza gelip bütün filmleri izlemezsem ben tamamım @Sherlock, 45 film bitti. Belki bir iki film daha izleyebilirim.
@bazinga ve @serhatt kadar 50'yi aşamasak da 45 yaptık.
Ellerine sağlık, tabloya ekleyeceğim puanlarını. Güncel tabloyu paylaştığımda kontrol edersin.

Ayrıca bir hatırlatma da yapalım. 1 Mart oldu bugün itibariyle, yorum yapacak olan veya filmleri izleyecek olan arkadaşlara da ufak bir hatırlatma olsun bu mesaj...

@bazinga @serhatt @Araf @mesmeso @Tolstoyevski @Dosi @Forumdash @Sherlock @Aserat @DarkLegenD @The_Erinch @Ahmed @EmreCan @kerem @Mr.At @xdragxx @HeisenBerg @dreamy @MasacRE @MEnes @phoebebuffay @-potterhead- @Özgür @soo @Maskeli Fedai ve katılmak isteyen herkes…

Tamamdır.

Aksiyon sevenler için Riders of Justice tarzı, 2021 yılında fazlasıyla gündem olmuş Nobody filmini de listeye ekleyebilirsin istersen.

Reactions: Sherlock
Hatırlatma için teşekkürler canım adaşım...

Hatırlatma için teşekkürler. İlk konu açıldığında aklımdaydı sonra yine unutmuşum. Şu an 13 14 civarı izlediğim film var. Hepsini en kısa zamanda yorumlayıp puanlıycam 👍

Ben 1-2 film daha izlicem de ne kadar zamanım var?

BAŞLIYORUZ.. @MasacRE @MEnes