Keşke herkes senin gibi olsa sayın admin...Benim atladığım eksik yorum kalmamıştır diye tahmin ediyorum.
Güncel tabloya göre bir daha gözden geçiririz.
Lady Gag'nın filmini izlicektim ama önemli kategorilerde olmayınca vazgeçtim Güncel tablomuz gelsinArkadaşlar bu gece Oscar'lar var, listemizde de Oscar adayı birçok film var. Tören öncesinde, ödül kazanma ihtimali bir hayli yüksek olan filmlerimizi izlemek istersiniz diye düşünüyorum. Güncel tablo da gelecek, evet...
@bazinga @serhatt @Araf @mesmeso @Tolstoyevski @Dosi @Forumdash @Sherlock @Aserat @DarkLegenD @The_Erinch @Ahmed @EmreCan @kerem @Mr.At @xdragxx @HeisenBerg @dreamy @MasacRE @MEnes @phoebebuffay @-potterhead- @Özgür @soo @Maskeli Fedai ve katılmak isteyen herkes…
Akademi Ödülleri bu sene Mart sonuna doğru verilecek bir değişiklik olmazsa ki malum pandemi, olabilir. O yüzden normal şartlarda etkinliğin bitmesi zaten oraları bulacak gibi, uzatmadan güzel güzel bitiririz o tarihlerde inşallah.
@MEnes için Mayıs sonuna kadar da sürer
Yoook yok, öyle bir şey yok çıkar onu aklından... Oscar töreni Şubat sonunda. Biz de her zamanki gibi törenden 1 2 hafta sonra etkinliği bitiririz... @Sherlock
Yok yok, aman diyeyim Dosi hanım uzatma falan yok 350 yıl adaşımın da dediği ve umarım uygulayacağı gibi.
Başlık hem kendime hem de yorumlarını tamamlayacaklara bir hatırlatma babında, çok iyi oldu bence.Basliga bak sjsjjsjsj
Suan zehirli ok atmayacagim. Bu kez olsun diye @MEnes
atma....... ama bunda yanilmak isterdimSen yanılmazsın ZEY bu mümkün değil... Zaten sen yanılma diye yaptım bunu... Her şey bilinçli ve kurgulu... @Sherlock
Ufak da olsa bir hissem var benim de. Satarım ben de artık ne yapalım.
Zey TV'nin mihenk taşları sen ve @xdragxx olmadan neyleyim ben Zey Tv'yi. 😕 Zey TV siz olmadan Flash TV'ye döner.
bir kerede yanil be @dosimosi
Kaybettiğiniz savaş yok @dosimosi hanım...
Basliga bak sjsjjsjsj
Suan zehirli ok atmayacagim. Bu kez olsun diye @MEnes
Siz kütükler gibi loser değil ki... Zey doğuştan winner...Sen yanılmazsın ZEY bu mümkün değil... Zaten sen yanılma diye yaptım bunu... Her şey bilinçli ve kurgulu... @Sherlock
Neden bana inanmıyorsun... Sence bunu planlamş olamaz mıyım...atma....... ama bunda yanilmak isterdim
Artık son düzlük diyorsun he adaşım... Neyse bu sefer gerçekten de bu işi çözmenin zamanı geldi...Başlıktan da anlaşılacağı üzere yapacağınız yorumların değerlendirmeye alınabilmesi için son 6 gün!
@bazinga @Araf @mesmeso @serhatt @Tolstoyevski @Aserat @Sherlock @Dosi @Forumdash @soo @DarkLegenD @Ahmed @The_Erinch @EmreCan @kerem @Mr.At @xdragxx @dreamy @HeisenBerg @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes @Özgür @phoebebuffay @-potterhead- ve katılmak isteyen herkes…