Canım adaşım benim bee... 😳😳 Bu leşlerin yüzüne tükürsen onu bile anlamaz bunlar... @MasacRE @Maskeli Fedai
Canım adaşım benim bee... 😳😳 Bu leşlerin yüzüne tükürsen onu bile anlamaz bunlar... @MasacRE @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai başlıyor muyuz...Canım adaşım benim bee... 😳😳 Bu leşlerin yüzüne tükürsen onu bile anlamaz bunlar... @MasacRE @Maskeli Fedai
Eskisinden daha hırslıyım..@Maskeli Fedai başlıyor muyuz...
@Maskeli Fedai başlıyor muyuz...
Sizden olmaz... Ama neyse, hadi hayırlısı...Eskisinden daha hırslıyım..
@Maskeli Fedai başlıyor muyuz...
Eskisinden daha hırslıyım..
Ben bir gaza geldim yalnız, sürekli son dakikalarda kazanan Euro 2008 Türkiye'si gibisiniz canım yoldaşlarım...Sizden olmaz... Ama neyse, hadi hayırlısı...
Öyleyim gerçekten de... Bu kadar hiç geciktirmemiştim ama bu sene bu konuda da zirve oldu gibi sanki... Ama 2022'de böyle olmayacak. Bu gazla ben şimdiden 2022'de izlediğim filmlere de yorum yaparım ve artık yorumlarımı izler izlemez yapmaya çalışacağım... Hadi hayırlısı, umarım zehirli ok falan değildir...Ben bir gaza geldim yalnız, sürekli son dakikalarda kazanan Euro 2008 Türkiye'si gibisiniz canım yoldaşlarım...
Bu muhtemelen zehirli ok ama olsun, yine de harika atasım geldi bu güzel mesaja canım adaşım...Öyleyim gerçekten de... Bu kadar hiç geciktirmemiştim ama bu sene bu konuda da zirve oldu gibi sanki... Ama 2022'de böyle olmayacak. Bu gazla ben şimdiden 2022'de izlediğim filmlere de yorum yaparım ve artık yorumlarımı izler izlemez yapmaya çalışacağım... Hadi hayırlısı, umarım zehirli ok falan değildir...
Öyleyim gerçekten de... Bu kadar hiç geciktirmemiştim ama bu sene bu konuda da zirve oldu gibi sanki... Ama 2022'de böyle olmayacak. Bu gazla ben şimdiden 2022'de izlediğim filmlere de yorum yaparım ve artık yorumlarımı izler izlemez yapmaya çalışacağım... Hadi hayırlısı, umarım zehirli ok falan değildir...
İki leş bizi yine yalnız birakti kütük dostum.. Hele @MEnes 739392 saattir forumda film yorumluyor.. @MasacREBu muhtemelen zehirli ok ama olsun, yine de harika atasım geldi bu güzel mesaja canım adaşım...
Umuyorum @Maskeli Fedai ve @MasacRE hainleri de örnek alırlar, hala vakitleri var...
Sonunda noktayı koydum.. Ne yorum yaptım bee... Tam 27 film yorumladım, işte sanat aşkı bu... 3 4 film daha izler yorumlar 2021'e noktayı koyarım heralde....
Adaşım adamlığı...
Siz iki iğrenç oturup 3 5 kelam SANAT yorumlamaya üşeniyorsanız ben size ne yapabilirim... Oturup ÇÖPVIVOR konuşacağınıza gerçek SANAT konuşun... Sinema konuşun be kardeşim... @Sherlock @MasacRE
Para değil SANAT aşkına yapıyoruz bunu, parayı ne yapacaksın... PARA SANAT satın almaz, KALİTE satın almaz...Her yorum yapana para mı veriliyor sanki.. Pehhh.. @MasacRE
Sanatı yapanlar bile para için yapıyor.. Sanki bilmiyoruz.. @MasacREPara değil SANAT aşkına yapıyoruz bunu, parayı ne yapacaksın... PARA SANAT satın almaz, KALİTE satın almaz...