2021 In the Heights - Film Yorumları

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com



1321510.jpg



In the Heights


Tür:
Dram, Müzik, Müzikal
Süre: 143 dakika

Yönetmen: Jon M. Chu
Senaryo: Quiara Alegría Hudes, Lin-Manuel Miranda

Oyuncular:
Anthony Ramos
Corey Hawkins
Leslie Grace

IMDb Linki


Puanlar:
IMDb: 7.5/10
Metacritic: 84/100

Filmin Fragmanı:



Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.


 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Tam yorum: In the Heights

Müzikal türünün gereklerini gayet iyi yerine getiren kaliteli bir müzikal. Şahane şarkıları var, görüntü yönetmenliği çok güzel. Çoğu yeni keşif olan oyuncularını izlemesi keyifli. Amerika'nın göçmen nüfusunun sıkışmışlığını da kendince iyi anlatmış.

Tekrar tekrar izlenesi müzikallerden olmuş. Umarım erken vizyon tarihi nedeniyle Oscar'da gözden kaçmaz.

8/10
 
  • Beğendim
Reactions: mesmeso and Dosi

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
Oldukça keyifli bir film olmuş. Başlangıçta adamın mahallede gezerken şarkı söyleme tarzı, müziği ve verdiği his bana The Fresh Prince of Bel-Air dizisinin jeneriğini anımsattı. Haliyle daha ilk girişte ilgimi çekti :A
İlk kez bir müzikal film izledim galiba.

Filmde göçmen olmanın zorluğu ve bakış açıları iyi yansıtılmış. Müziklerin geneli iyiydi. Suda yapılan dans görseli güzeldi ve tabiki diğer dans koreografileri de iyiydi. balkondan aşağı doğru olan dans kısımları da oldukça hoş ve sırıtmıyordu
Süresi gereğinden fazla uzundu. Bazı kısımlarda sıktığı oldu bu yüzden.
Son sahne ise güzel bir sürpriz oldu. Şaşırtmışlar.

7/10
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,971
Reaksiyon puanı
62,570
Puanı
1,060
Film, müzikal filmlerine yakışır canlılık ve görünümde fakat filmdeki müzikli sahneler bir tık abartı olmuş gibi geldi bana. İşin dozunu kaçırmışlar. Senaryo namına pek bir şey yok bu yönden hayal kırıklığı yaşattı. Bunların dışında ilk kez bir müzikal filminde bu denli kalabalık gruplarla çalışıldığını gördüm, tüm oyuncular zor olanı başarmışlar ve çok iyi iş çıkarmışlar bütün sahnelerde. Onlarca insan yer almasına rağmen o ahenk ve bütünlük korunabilmiş bu da görsel açıdan seyir zevki katmış.

Süresi bu tarz bir filme göre aşırı uzundu, bir yerden sonra katlanılamaz bir hal alıyor bu durum.

5.5/10
 
  • Üzücü
  • Beğendim
Reactions: bazinga and mesmeso

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,529
Reaksiyon puanı
9,535
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Müzikal yapımları izlemekten sıkıldığım şu dönemde ilaç gibi geldi bu film. Latin ateşini dibine kadar hissettim. Renk cümbüşü de hiç gözü yormuyor. Şarkılar da harika ve akılda kalıcı yazılmış. Konu biraz klişe ama bunu güzel yedirmişler. Göçmenlerin yaşadıkları sorunları da bu tarzda anlatmak farklı bir tat katmış.

Diyaloglar güzel yazılmış ve danslar güzel kurgulanmış. Filmde benim tek canımı sıkan şey süresiydi. Bana göre gereksiz bir uzunluğu var. Bir kaç parçayı eksiltip 2 saatin altında kalsaydı tadına tat katardı. Müzikal sevenlerin kolay kolay unutamayacağı bir film olmuş.

7/10
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
In the Heights, New York'un Heights mahallesinde geçen bir müzikal. Odak noktası ise, Ushavi. Şarap dükkanı sahibi olan Ushavi, kendisine kalan mirasla emekli olup Dominik Cumhuriyeti'ne gitmenin hayalini kurmaktadır. Filmde bir diğer odak nokta ise, Vanessa.

Film müzikleriyle, danslarıyla tam bir görsel şölen. Hatta filmde müzik ve dans ikilisi fazlasıyla kendisini gösteriyor. Filmde tabii göçmen konusu da işleniyor. Filmin büyük bir bölümü müzikler eşliğinde ilerliyor, bütün hikaye de bunun üzerine kurulu. Filmdeki birçok sahne müzik klibi gibi. Tabii bazı sıkıntıları da var bana göre, filmin süresi gibi. Filmin çok uzun süresi var ve bu da bazı sahnelerde sıkmaya sebep oluyor. Genel olarak, özellikle de Ushavi ile Vanessa sahneleriyle eğlenceli bir müzikal. Hatta Ushavi ile Vanessa'nın sahneleri daha fazla bile olabilirdi, filmin en renkli iki karakteriydi.

6.5/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi

soo

Favori Üye
Katılım
29 Eylül 2012
Mesajlar
1,702
Reaksiyon puanı
1,299
Puanı
264
Normal şartlarda müzikal filmlere pek sıcak değilim bu filmi de hakkında hiç bir fikrim olmadan birazda şans eseri izledim. Belki de beklentim olmadığı için çok hoşuma gitti. Hem değindiği göçmen konusu hem müzikler, şarkılar oldukça eğlendiğim Bi film oldu. Sadece süre olarka sıkıntılı buldum diyebilirim.

8/10
 
  • Beğendim
Reactions: bazinga