Fav10 Oscar Takımı 2021 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Listeyi güncellesen de biraz motive mi olsak...
Çok haklı bir istek, bir aksilik olmazsa bugün güncellerim. :A
Örnek alın derken 10 film mi izleyelim demek istiyorsun adaşım... Lan ben 24 film falan izledim zaten... He pardon yorumları yapmayınca 0 izlemiş sayılıyorum değil mi... Neyse yaaa... Çözeriz bir ara, daha vakit var... (Böyle diye diye tören geldi...) @MasacRE
Neyse ki kendi kendini aklamaya çalışırken bunun beyhude bir çaba olduğunu anlayıp o yoldan dönmüşsün, fakat sonra o yoldan daha da beter bir yol olan “Ammmaaaaaaan” yoluna girmişsin… Çık o yoldan, o yolun sonu yokuş… @MasacRE

Çok haklı bir istek, bir aksilik olmazsa bugün güncellerim. :A

Neyse ki kendi kendini aklamaya çalışırken bunun beyhude bir çaba olduğunu anlayıp o yoldan dönmüşsün, fakat sonra o yoldan daha da beter bir yol olan “Ammmaaaaaaan” yoluna girmişsin… Çık o yoldan, o yolun sonu yokuş… @MasacRE
Kireçburnu yokuşu... @MEnes @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE

Güncellemeler:
14 Şubat'ta The Worst Person in the World izlendi ve 8 puan verildi.
15 Şubat'ta C'mon C'mon 7 puana, The French Dispatch 6 puana düşürüldü.
15 Şubat'ta A Hero izlendi ve 7 puan verildi.
16 Şubat'ta CODA'nın puanı 8.5'a düşürüldü.
16 Şubat'ta The Green Knight'ın puanı 8'e düşürüldü.
17 Şubat'ta Nightmare Alley izlendi ve 7 puan verildi.
18 Şubat'ta filmlerin yorum linkleri eklendi.
18 Şubat'ta House of Gucci izlendi ve 7 puan verildi.
18 Şubat'ta Compartment Number 6 izlendi ve 6 puan verildi.
19 Şubat'ta Cruella izlendi ve 6 puan verildi.
19 Şubat'ta Bergman Island'ın puanı 6'ya düşürüldü.
19 Şubat'ta I'm Your Man izlendi ve 6 puan verildi.
20 Şubat'ta Cry Macho izlendi ve 4 puan verildi.
20 Şubat'ta Finch izlendi ve 7 puan verildi.
20 Şubat'ta Red Rocket izlendi ve 7 puan verildi.
21 Şubat'ta Passing izlendi ve 5 puan verildi.
21 Şubat'ta Licorice Pizza izlendi ve 7 puan verildi.
22 Şubat'ta Stillwater izlendi ve 5 puan verildi.
23 Şubat'ta Annette izlendi ve 4 puan verildi.
24 Şubat'ta Parallel Mothers izlendi ve 6 puan verildi.
24 Şubat'ta Encanto izlendi ve 3 puan verildi.
25 Şubat'ta In the Heights izlendi ve 6.5 puan verildi.
25 Şubat'ta Blue Bayou izlendi ve 6 puan verildi.
26 Şubat'ta Benedetta izlendi ve 6.5 puan verildi.
27 Şubat'ta Petite Maman izlendi ve 5 puan verildi.
28 Şubat'ta West Side Story izlendi ve 6.5 puan verildi.
28 Şubat'ta Blue Bayou'nun puanı 5.5'a düşürüldü.
1 Mart'ta Riders of Justice izlendi ve 7.5 puan verildi.
2 Mart'ta House of Gucci'nin puanı 6'ya düşürüldü.

Son düzenleme:
1A Quiet Place Part II5
2Belfast6
3Bergman Island7
4C'mon C'mon8
5CODA9
6Don't Look Up7
7Drive My Car8
8Dune8
9Free Guy6
10King Richard7
11Last Night in Soho8
12Okul Tıraşı8
13Spencer6
14The French Dispatch7
15The Green Knight9
16The Hand of God8
17The Last Duel8
18The Lost Daughter6
19The Mitchells vs. The Machines6
20The Power of the Dog6
21The Tragedy of Macbeth7
22tick, tick…BOOM!6
23Titane7
24The Worst Person in the World8
@bazinga, @serhatt, @Tolstoyevski, @Dosi, @mesmeso, @MEnes, @MasacRE, @forumdahs, @Aserat ve aklıma gelmeyen ve etkinliğe katılan Oscar takımı sakinleri: Bu şekilde tablo yapın isterseniz. @Sherlock, "kaydet" butonuna basar ve daha kolay tabloya geçirebilir, tabii izlediğinizde aynı zamanda güncelleyebilirsiniz. Daha pratik olur hem böyle, isterseniz yani. :D

@bazinga, @serhatt, @Tolstoyevski, @Dosi, @mesmeso, @MEnes, @MasacRE, @forumdahs, @Aserat ve aklıma gelmeyen ve etkinliğe katılan Oscar takımı sakinleri: Bu şekilde tablo yapın isterseniz. @Sherlock, "kaydet" butonuna basar ve daha kolay tabloya geçirebilir, tabii izlediğinizde aynı zamanda güncelleyebilirsiniz. Daha pratik olur hem böyle, isterseniz yani. :D
Yorum yapmadan sadece bu tabloyu yapsak kabul oluyor mu peki @Sherlock beyciğim? :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Skandaloğlu skandal... Eğer bu iddiayı sert bir şekilde yalanlamazsa kendisini engelleyeceğim... Evet...

Erken sevinme. :A Kendisinden dinleyelim bir de olayı. :A
Yoldaşlarımı nerelere nerelere çekiyorsun seni kendini bilmez herif... Ben adaşıma kefilim, kendisinin o skandallıklarla işi yoktur... @Sherlock @MasacRE

Skandaloğlu skandal... Eğer bu iddiayı sert bir şekilde yalanlamazsa kendisini engelleyeceğim... Evet...

Erken sevinme. :A Kendisinden dinleyelim bir de olayı. :A

Yoldaşlarımı nerelere nerelere çekiyorsun seni kendini bilmez herif... Ben adaşıma kefilim, kendisinin o skandallıklarla işi yoktur... @Sherlock @MasacRE
Ben de kendisinden açıklama beklemekteyim. @Sherlock beyciğim öyle bir insan değildir çünkü..

Ben de kendisinden açıklama beklemekteyim. @Sherlock beyciğim öyle bir insan değildir çünkü..
Bilmeden ifşa oldu kıvıracak şimdi ne bekliyorsun ki başka.
Arkadaşlar, hepimiz sakin olmalı ve @Gaylok'tan aman yani @Sherlock'tan gelecek olan açıklamayı beklemeliyiz... Belki de şu an bir adamın hayatıyla oynuyoruz... Lütfen dikkatli olalım...