Fav10 Oscar Takımı 2021 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Şuana kadar yani ilk 45 dakikaya kadar bir halt görmedim görsellik konusunda, bundan sonrasında varsa bilemem. :A
Fikir vermesi adına şu linkten filmle ilgili eleştiri okuyabilirsin, belki bazı şeylerin kafanda oturmasına yardımcı olur. :A

• Beğendim
Reactions: serhatt
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
Bugün izlediğim filmle birlikte etkinlikteki 20. filmimi izledim ve bir önceki Oscar etkinlikteki sayımı erkenden yakaladım. @bazinga kadar hızlı değiliz ama yapacak bir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Ahahahah onun da zamanı gelecek... Muhakkak gelecek... Bu aralar filmleri de saldım ama dönüş yapacağım, yeni filmler Torku Spor'a sorunsuz bir şekilde ulaştı sonuçta... :A
Torrent abini izlemeyi unutma Galatasaray'da, hatta tribünde de yerini alabilirsin ama kazanma garantisi yok. :A Filme gelince canavar gibi internetin olduğu için rahat rahat izlersin filmleri. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Torrent abini izlemeyi unutma Galatasaray'da, hatta tribünde de yerini alabilirsin ama kazanma garantisi yok. :A Filme gelince canavar gibi internetin olduğu için rahat rahat izlersin filmleri. :A
Dün izledim ve izlemez olaydım... Lan zaten 13. sıradayız hala doğranıyoruz hakemler tarafından... :A Neyse o konunun yeri burası değil zaten... Filmler için umutluyum ve kısa sürede dönüş yapacağımı bildirip çalışmaya dönüyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Dün izledim ve izlemez olaydım... Lan zaten 13. sıradayız hala doğranıyoruz hakemler tarafından... :A Neyse o konunun yeri burası değil zaten... Filmler için umutluyum ve kısa sürede dönüş yapacağımı bildirip çalışmaya dönüyorum... :A
@Tolstoyevski ile birlikte konuşun o konuyu uzun uzun konusunda, Fatih Terim'i de hatırlayın biraz. :A Filmler için umutlusun, ki zaten çoğunu izledin bile. Şu anda en az 10 filmi tüketmişsindir. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
@bazinga'yı geçmeyi ümit ediyordum, adam makine gibi, durmadan film izliyor. Bir sal artık reis ya, hiç durmuyor. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Finaller ve bütler aradan çıkartılıp sonunda eve gelindi. Bugün filmleri izleyip yorumlamaya başlıyorum. :D

.
Puanlarımın hesaplanması için gerekli kritere ulaştım artık @Sherlock bey :A 7 film tamamlandı.

Listeye bir sürü film almışsın ve bunların zaten yarısına gerek @bazinga gerekse diğer yorumcular basmışlar düşük puanları. Hiç şans vermeyi düşünmüyorum onlara bu yüzden :A
Bir kaç tane yalnız ilgimi çekecek film kaldı. Şimdilik onlara bakamıyorum. Belki ilerde :A Süre çok nasılsa. Umarım 10 film izlerim toplamda. Çok seçenek kalmamış :A
Bu sene filmlerde ayrıca süre olarak çok bonkör davranılmış. Hoşuma gitmeyen bir detay bu :A
Bir sürü 2021 filmi var ama verilen düşük puanlar nedeni ile hevesimi kaçıran çok Film vardı :A Toplam 10 film izledim. 1 tane hariç diğer hepsine güzel puanlar verdim galiba. Büyük olasılıkla bitirdim izleyeceğim filmleri.
Hedefime ulaştım :A

• Harika
Reactions: Sherlock
.

Bir sürü 2021 filmi var ama verilen düşük puanlar nedeni ile hevesimi kaçıran çok Film vardı :A Toplam 10 film izledim. 1 tane hariç diğer hepsine güzel puanlar verdim galiba. Büyük olasılıkla bitirdim izleyeceğim filmleri.
Hedefime ulaştım :A
Örnek alın örnek... @MEnes @MasacRE

Örnek alın derken 10 film mi izleyelim demek istiyorsun adaşım... Lan ben 24 film falan izledim zaten... He pardon yorumları yapmayınca 0 izlemiş sayılıyorum değil mi... Neyse yaaa... Çözeriz bir ara, daha vakit var... (Böyle diye diye tören geldi...) @MasacRE