Fikir vermesi adına şu linkten filmle ilgili eleştiri okuyabilirsin, belki bazı şeylerin kafanda oturmasına yardımcı olur.Şuana kadar yani ilk 45 dakikaya kadar bir halt görmedim görsellik konusunda, bundan sonrasında varsa bilemem.
Fikir vermesi adına şu linkten filmle ilgili eleştiri okuyabilirsin, belki bazı şeylerin kafanda oturmasına yardımcı olur.Şuana kadar yani ilk 45 dakikaya kadar bir halt görmedim görsellik konusunda, bundan sonrasında varsa bilemem.
Göz atıp öyle devam ederim. Yoksa bitiremeyeceğim.Fikir vermesi adına şu linkten filmle ilgili eleştiri okuyabilirsin, belki bazı şeylerin kafanda oturmasına yardımcı olur.
Rahat ool, bu sene bütün yorumlarımızı zamanında yapacağız canım yoldaşımla @MEnesSon güne bıraksanız gene iyi, son güne bırakan benim. Siz etkinlik sonrası bir yerlere bırakıyorsunuz genelde, kendinize gelin artık... @MasacRE @Maskeli Fedai
Biliyorum, yakinen gözlemedim bu durumu. @MEnes
Yorum yapmadığım için film izleyip izlemediğimi bilemezsin
E yorumla da görelim film izlediğini. Gerçi @MEnes kardeşim de yorumlamıyor ama deli gibi film izliyor, dizi izliyor, maNga okuyor, anime izliyor, oyun oynuyor. Entelektüel bir karakter kendisi.Yorum yapmadığım için film izleyip izlemediğimi bilemezsin
Ben boş durmayı sevmem, sürekli bir şeyler yapmak gerek...E yorumla da görelim film izlediğini. Gerçi @MEnes kardeşim de yorumlamıyor ama deli gibi film izliyor, dizi izliyor, maNga okuyor, anime izliyor, oyun oynuyor. Entelektüel bir karakter kendisi.
Katılıyorum, artık yazman gerek.Ben boş durmayı sevmem, sürekli bir şeyler yaZmak gerek...
Ahahahah onun da zamanı gelecek... Muhakkak gelecek... Bu aralar filmleri de saldım ama dönüş yapacağım, yeni filmler Torku Spor'a sorunsuz bir şekilde ulaştı sonuçta...Katılıyorum, artık yazman gerek.
Torrent abini izlemeyi unutma Galatasaray'da, hatta tribünde de yerini alabilirsin ama kazanma garantisi yok. Filme gelince canavar gibi internetin olduğu için rahat rahat izlersin filmleri.Ahahahah onun da zamanı gelecek... Muhakkak gelecek... Bu aralar filmleri de saldım ama dönüş yapacağım, yeni filmler Torku Spor'a sorunsuz bir şekilde ulaştı sonuçta...
Dün izledim ve izlemez olaydım... Lan zaten 13. sıradayız hala doğranıyoruz hakemler tarafından... Neyse o konunun yeri burası değil zaten... Filmler için umutluyum ve kısa sürede dönüş yapacağımı bildirip çalışmaya dönüyorum...Torrent abini izlemeyi unutma Galatasaray'da, hatta tribünde de yerini alabilirsin ama kazanma garantisi yok. Filme gelince canavar gibi internetin olduğu için rahat rahat izlersin filmleri.
@Tolstoyevski ile birlikte konuşun o konuyu uzun uzun konusunda, Fatih Terim'i de hatırlayın biraz. Filmler için umutlusun, ki zaten çoğunu izledin bile. Şu anda en az 10 filmi tüketmişsindir.Dün izledim ve izlemez olaydım... Lan zaten 13. sıradayız hala doğranıyoruz hakemler tarafından... Neyse o konunun yeri burası değil zaten... Filmler için umutluyum ve kısa sürede dönüş yapacağımı bildirip çalışmaya dönüyorum...
Bir sürü 2021 filmi var ama verilen düşük puanlar nedeni ile hevesimi kaçıran çok Film vardı Toplam 10 film izledim. 1 tane hariç diğer hepsine güzel puanlar verdim galiba. Büyük olasılıkla bitirdim izleyeceğim filmleri.Puanlarımın hesaplanması için gerekli kritere ulaştım artık @Sherlock bey 7 film tamamlandı.
Listeye bir sürü film almışsın ve bunların zaten yarısına gerek @bazinga gerekse diğer yorumcular basmışlar düşük puanları. Hiç şans vermeyi düşünmüyorum onlara bu yüzden
Bir kaç tane yalnız ilgimi çekecek film kaldı. Şimdilik onlara bakamıyorum. Belki ilerde Süre çok nasılsa. Umarım 10 film izlerim toplamda. Çok seçenek kalmamış
Bu sene filmlerde ayrıca süre olarak çok bonkör davranılmış. Hoşuma gitmeyen bir detay bu
Bu nedir? Ben tanımıyorum böyle bir etkinlik...
Listeyi güncellesen de biraz motive mi olsak...
Örnek alın derken 10 film mi izleyelim demek istiyorsun adaşım... Lan ben 24 film falan izledim zaten... He pardon yorumları yapmayınca 0 izlemiş sayılıyorum değil mi... Neyse yaaa... Çözeriz bir ara, daha vakit var... (Böyle diye diye tören geldi...) @MasacRE