Fav10'un 2023 yılı enleri belli oldu.
Teşekkür ederim.@tolgab konusunda haklısın.Yalnız şunu da belirteyim yabancı top10 u bir türlü yapamadık.@Dosi ’ye tebrikler . Yaz aylarında olmamasına rağmen öncesinde açtığı konular ile varlık göstermiş baya.
Forumun kemikleşmiş etkinlikleri En Favori Üye ve En Favori Şarkı ile listeyi süslemiş. Bakalım 2023 için ne zaman bu etkinliklere el atacak. Durumlar ve şartlara bağlı. En azından Ayın Favori Üyesini aksatmadan açıyor. Yılada damgasını vurmuş.
Yalnız şu Lingo konumun bu kadar ilgi görmesi beni şaşırttı iyi ki Tv’de denk gelip açmışım. Çok nadiren konu açıyorum o bölüme.
Fatih ve Turabi konularımda varlık göstermiş. O bölümde kaynaksız açtığım konularım daha ilgi görmüş, bu da başka bir ek detay
@mesmeso Hayatımın Neşesi dizi reytingi yılada damga vurmuş ilginç bulduğum bir başka mevzuydu. Dizinin başarısı aynı oranda değildi maalesef.
@serhatt kanal 7’nin günlük dizisinden iyi etkileşim almış
@eemre Trt1 sayesinde o 1-2 saatteki esrarengiz mevzu ile listede iyi varlık göstermiş yıl bazındada, Aralık ayına ait bir konu olmasına rağmen
@Aserat Ömer dizisini görünce senle olan diyaloğumuz geldi aklıma. Diziyi izleme isteğimi hevesimi yok etmeme sebep olduğu için diziyi izlemedim
@12.Adam ’in futbol etkinliği, @The_Erinch ’in farklı ve güzel etkinlikleri listeye renk katmış. Bakalım yeni etkinlikler ile gelecek misin.
@xemrexxx çaptan düşmüşsün
@tolgab Bu sene müzik ödülleri yok mu?
Koca bir yıla neler neler sığdırdık. Bu listede bile yaşananlar belirtmiş kendini.
Yapıldı ama olmuyor ilgi az. Türk şarkıları gibi hakim olunmadığı için yabancı şarkılara vakit ayırıp dinlemeye üşeniyor insan.Teşekkür ederim.@tolgab konusunda haklısın.Yalnız şunu da belirteyim yabancı top10 u bir türlü yapamadık.
@dreamy , @phoebebuffay , ben ve bir arkadaş daha liste yapacak.En az kaç gerekiyor ?Yapıldı ama olmuyor ilgi az. Türk şarkıları gibi hakim olunmadığı için yabancı şarkılara vakit ayırıp dinlemeye üşeniyor insan.
Bunun muhatabı tolgab. Yabancı klip konuları çok açılmıyor. Bir sürü şarkı çıkıyor ve hangilerini seçip kesip size sunacak vs. bunlar fazla uğraştırıcı. Dediğim gibi daha önce denendi ama sürekliliği olmadı.@dreamy , @phoebebuffay , ben ve bir arkadaş daha liste yapacak.En az kaç gerekiyor ?
Konusu var mı ?Bunun muhatabı tolgab. Yabancı klip konuları çok açılmıyor. Bir sürü şarkı çıkıyor ve hangilerini seçip kesip size sunacak vs. bunlar fazla uğraştırıcı. Dediğim gibi daha önce denendi ama sürekliliği olmadı.
Git top10 listesi kısımlarından sayfaları kurcala. Her şeyi benden bekleme be @Yakamoz-AsiKonusu var mı ?
😅😅@Dosi ’ye tebrikler . Yaz aylarında olmamasına rağmen öncesinde açtığı konular ile varlık göstermiş baya.
Forumun kemikleşmiş etkinlikleri En Favori Üye ve En Favori Şarkı ile listeyi süslemiş. Bakalım 2023 için ne zaman bu etkinliklere el atacak. Durumlar ve şartlara bağlı. En azından Ayın Favori Üyesini aksatmadan açıyor. Yılada damgasını vurmuş.
Yalnız şu Lingo konumun bu kadar ilgi görmesi beni şaşırttı iyi ki Tv’de denk gelip açmışım. Çok nadiren konu açıyorum o bölüme.
Fatih ve Turabi konularımda varlık göstermiş. O bölümde kaynaksız açtığım konularım daha ilgi görmüş, bu da başka bir ek detay
@mesmeso Hayatımın Neşesi dizi reytingi yılada damga vurmuş ilginç bulduğum bir başka mevzuydu. Dizinin başarısı aynı oranda değildi maalesef.
@serhatt kanal 7’nin günlük dizisinden iyi etkileşim almış
@eemre Trt1 sayesinde o 1-2 saatteki esrarengiz mevzu ile listede iyi varlık göstermiş yıl bazındada, Aralık ayına ait bir konu olmasına rağmen
@Aserat Ömer dizisini görünce senle olan diyaloğumuz geldi aklıma. Diziyi izleme isteğimi hevesimi yok etmeme sebep olduğu için diziyi izlemedim
@12.Adam ’in futbol etkinliği, @The_Erinch ’in farklı ve güzel etkinlikleri listeye renk katmış. Bakalım yeni etkinlikler ile gelecek misin.
@xemrexxx çaptan düşmüşsün
@tolgab Bu sene müzik ödülleri yok mu?
Koca bir yıla neler neler sığdırdık. Bu listede bile yaşananlar belirtmiş kendini.
Benim durumum iyi hepsi İrlanda’nın eseriGit top10 listesi kısımlarından sayfaları kurcala. Her şeyi benden bekleme be @Yakamoz-Asi
2017-2019 aralıklarına bak yada arama motorundan karala bir şeyler ve bul
Komik olan ne? Dosi arkadaşımı tebrik etmem mi
Aynen varlık göstermişsin sendeBenim durumum iyi hepsi İrlanda’nın eseri
@Dosi
Mart'ta@tolgab Bu sene müzik ödülleri yok mu?
Evet, arkadaşını çok güzel yazmışsın.Komik olan ne? Dosi arkadaşımı tebrik etmem mi
Aynen varlık göstermişsin sende
Az örnek al benden. Anlarsın belki ne demek istediğimiEvet, arkadaşını çok güzel yazmışsın.
Şu hemen konusunu bitirdiğim son sahnedeki olay bile diğer bölümdeAz örnek al benden. Anlarsın belki ne demek istediğimi
Yakında konu açmalarda da bir atılımım olacak. 😅😅 O zaman daha zevkli olacak. (Benim için) 🥰🥰Az örnek al benden. Anlarsın belki ne demek istediğimi
Kurallara uyduğun sürece aç tabiki her bölümde kural kısmı vardır okursun. Haydi donat sende forumu konularlaYakında konu açmalarda da bir atılımım olacak. 😅😅 O zaman daha zevkli olacak. (Benim için) 🥰🥰
2024 yılı genel manada forumda şaşıracağınız bir yıl olacak 😎Kurallara uyduğun sürece aç tabiki her bölümde kural kısmı vardır okursun. Haydi donat sende forumu konularla
Sezonun dizisi pardon balon dizi sağ olsun.@eemre Trt1 sayesinde o 1-2 saatteki esrarengiz mevzu ile listede iyi varlık göstermiş yıl bazındada, Aralık ayına ait bir konu olmasına rağmen