Beni buna zorladılar Yakamoz dedem… Bu sebeple Ramazan ve gündem özel bir bölüm yapmak istedim. Yarın, kaldığımız yerden, sansasyonel bir isim ile devam edeceğiz müsterih olun…Hayal kirikligi @Sherlock
Maşallah hocam, tam Ramazan Özel bölümü olmuş gerçekten de...Ramazan ve gündem özel bölümümüz ile karşınızdayız…
@Aserat @MEnes @bazinga @mesmeso @Özgür @emreemreu @serhatt @Emre Ozansoy @mrt-06 @12.Adam @Ahmed @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @Dante @Doğan @dreamy @EmreCan @Felon @Gerekli24 @Gizmen @Hazem @Hobbit @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @offensive @ömer karataş @ozmoturk @phoebebuffay @Mehmet Can @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @seyfullXh @slhttnmtl @soo @taksicigazlabiraz1905 @The_Erinch @tolgab @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Vegas @DarkLegenD
------
Beni buna zorladılar Yakamoz dedem… Bu sebeple Ramazan ve gündem özel bir bölüm yapmak istedim. Yarın, kaldığımız yerden, sansasyonel bir isim ile devam edeceğiz müsterih olun…
bu da abartılı olmuş @SherlockMaşallah hocam, tam Ramazan Özel bölümü olmuş gerçekten de...
Böyle karakter konuları açılıyormuş eskiden. Ayrı bir konu ayrıca açıla bilir aslındaKarakterden ziyade oyuncunun resimleri konulsa daha iyi olurdu.
Karakterden ziyade oyuncunun resimleri konulsa daha iyi olurdu.
Ne yapsak yaranamıyoruz. @MEnes @Yakamoz-Asibu da abartılı olmuş @Sherlock
Böyle karakter konuları açılıyormuş eskiden. Ayrı bir konu ayrıca açıla bilir aslında
İnsanoğlu memnuniyetsizdir Nasrettin Hoca, bir çocuk ve eşek hakkındaki hikayeye en büyük örneğidir. Ne yapılsa söylenenler olmuştuNe yapsak yaranamıyoruz. @MEnes @Yakamoz-Asi
İzlemelisin muhteşem bir oyunculuğu var, çook yeteneklibasliktaki oyuncuyu daha once de izlemedigim den bir yorum getiremiyorum malesef.
Ne yapsak yaranamıyoruz. @MEnes @Yakamoz-Asi
Ulan bee, Şerlok beyciğimi ne hale getirmişler. Bu gözler senin Nursema resimleri konusu açtığını da mı görecekti be kardeşim...Ramazan ve gündem özel bölümümüz ile karşınızdayız…
@Aserat @MEnes @bazinga @mesmeso @Özgür @emreemreu @serhatt @Emre Ozansoy @mrt-06 @12.Adam @Ahmed @Alos @Angelica @BARON男爵 @batuhankaralar @Angelica @Billy Kane @Burak97 @Bussy @Cervantes @cookies @Dante @Doğan @dreamy @EmreCan @Felon @Gerekli24 @Gizmen @Hazem @Hobbit @Jonsnow @kerem @Klaus @MasacRE @Maskeli Fedai @offensive @ömer karataş @ozmoturk @phoebebuffay @Mehmet Can @Polat Şaşmaz @Keith Long @-potterhead- @S.G.A.T. @evyapimibira @STAR @seyfullXh @slhttnmtl @soo @taksicigazlabiraz1905 @The_Erinch @tolgab @Turkuazz @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Zeyno @Vegas @DarkLegenD
------
Beni buna zorladılar Yakamoz dedem… Bu sebeple Ramazan ve gündem özel bir bölüm yapmak istedim. Yarın, kaldığımız yerden, sansasyonel bir isim ile devam edeceğiz müsterih olun…