TRT 1 Benim Güzel Ailem - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
329
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net
Benim-Guzel-Ailem.jpg

TRT 1'in yeni dizisi Benim Güzel Ailem bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın, yönetmenliğini Sadullah Celen'in, senaristliğini Baykut Badem'in üstlendiği yapımın kadrosunda Erdal Özyağcılar, Seray Gözler, Onur Buldu, Melis Babadağ, Meltem Pamirtan, Erdem Akakçe, Aycan Koptur, Barış Yıldız, Serra Pirinç, Toprak Can Adıgüzel, Nergis Kumbasar, Ebrar Karabakan, Münire Apaydın, Emre Akkuş, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor.

'Once Again' adlı Kore dizisinden uyarlanan, Akyol ailesinin sıcak ve eğlenceli hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Çarşamba 20.00'de TRT 1'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Dizi için ilk izlenimim fena değil. Yazın iş yapacaktır ama erkek oyuncu karakterler az olmuş. Kadınlar çok komedi yapamıyor. :A

Onur Buldu ayarında 1-2 oyuncu daha olsa iyi olurdu. :)

2 saat 15 dakikaya yaymanın verdiği bazı tempo sorunları yok değilse de ilk bölüm için kendini sıkmadan izletti. Zaten bölüm ilerledikçe herkese daha çok alıştığım için aldığım keyif de arttı. Bu tarz aile dizileri karakterleri tanıdıkça açıldığı için sonraki bölümlerin daha da keyifli olacağına inanıyorum. Zaten kadrodaki isimlerin her biri de çok iyi isimler ve herkes üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirmiş. Güzel Günler bitmişken bu kontenjanı doldurmak için izlemeye devam edeceğim.

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
İlk ve son reklam. Bitene kadar daha reklam koymaz. :A

Nasıl gidiyor, izliyor musunuz? :)
Evet trt nin böyle bir huyu var bir de sonunda 3 kez reklam donuyor bütün dizi boyunca bir yere kipirdayamiyoruz ya
------

Çok güzel bayıldım valla çok sıcak bir aile dizisi olmuş Sinaya sinir oldum ama oda Damlaya aşık olacak gibi :D
Oldu bile ne olacak gibisi gül gibi kızı beğenmiyordu beyefendi eee kendi düşen ağlamazmış ben yarısina kadar bakabildim ama kendi düşen aglamaz onu izlerken daha çok keyif aldım o dizi bana daha Sıcak geldi

• Beğendim
Reactions: Angelica
Evet trt nin böyle bir huyu var bir de sonunda 3 kez reklam donuyor bütün dizi boyunca bir yere kipirdayamiyoruz ya
------

Oldu bile ne olacak gibisi gül gibi kızı beğenmiyordu beyefendi eee kendi düşen ağlamazmış ben yarısina kadar bakabildim ama kendi düşen aglamaz onu izlerken daha çok keyif aldım o dizi bana daha Sıcak geldi
Aynen Damlaya aşık oldu bakalım

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
İlk bölümün senaryo kısmında 3 kişinin ismi yazılı idi. 3 kişiden 1'i Baykut Badem, diğer ikisi ise Yedi Numara'nın oyuncularından. Ama 2. bölüme Baykut Badem tek devam edecekmiş. :)

İkinci bölüm, birinci bölüme göre daha iyi olmuş sanki. İlk bölüm tanıtım gibiydi zaten. Ama dizide bir şeyler eksik gibi duruyor. Hani yemeğin tuzu olmayınca tadını alamazsın ya aynen onun gibi. Plato da çekilmesinden dolayı mı nedir bazı sahneler o sıcaklığı veremiyor. :)

Diğer izleyenler @Aserat @12.Adam @Angelica @Emre Ozansoy siz ne diyorsunuz? :)

İkinci bölüm, birinci bölüme göre daha iyi olmuş sanki. İlk bölüm tanıtım gibiydi zaten. Ama dizide bir şeyler eksik gibi duruyor. Hani yemeğin tuzu olmayınca tadını alamazsın ya aynen onun gibi. Plato da çekilmesinden dolayı mı nedir bazı sahneler o sıcaklığı veremiyor. :)

Eksik gördüğün şeylerden bahseder misin? Toprak Can Adıgüzel’in oyunculuğunu mu yeterli bulmadın?

Son düzenleme:

Valla ben ilk bölüme göre dahada çok beğendim her sahnesi bana çok sıcak gelen bir dizi ya