Değerli kulüp üyeleri merhaba.
6 haftayı geride bıraktık. Normal şartlarda etkinliğin tamamlanmış olması gerekiyordu fakat her zamanki gibi ekstra süre tanıyacağız. Tahmin ediyorum büyük çoğunluğunuzun sınav dönemi vs olduğu için bazı haftalarda geride kalmış olabilirsiniz. (Ben kendim son hafta geride kaldım oradan biliyorum.
) Telafi etmek için işte fırsat.
Son tarih şimdilik vermiyorum ama şu 10 günlük süre içerisinde herkes kendi eksiklerini tamamlamaya çalışırsa iyi olur. Tabii bazı arkadaşların çok eksiği olduğu için hepsini tamamlamaları zor. En azından genel olarak beğenilmiş filmleri izlerseniz hem siz de büyük ihtimal keyif alırsınız hem de ödüller için de güzel olur en iyi filmlerin çoğu kişi tarafından izlenmiş olması.
Şu önemli oylarınızın etkinlik sonucunda dikkate alınması için
en az 4 filmi oylamanız gerekmekte. Etkinlik sonu ödüllerine katılmak için ise
en az 7 film izlemeniz gerekmekte. 7 rakamına hemen herkes ulaşırsa çok güzel olur.
Merak edenler için gelecek planlarını da söyleyeyim hemen. 5. sezon Mayıs ayının ilk günleri başlayacak. Birkaç gün sonra yavaş yavaş film önerisi almaya ve yeni filmleri oylamaya başlayacağız.
Bu arada da filmleri bitiren veya bitirecek olanlar için de
@Tolstoyevski'nin ilk kez dile getirdiği bir mini belgesel etkinliği yapacağız. Katılmak isteyen olursa oraya da bekliyor olacağız. Onun için ayrı konu açacağım tekrar. Şimdi detayına inmiyorum o yüzden.
Önce hangi filmi izlemeliyim diye düşünüyorsanız şu anki oylara göre sıralama şu şekilde:
@sürgünüm @Aserat @destere @cevaa @Tolstoyevski @gundix123 @Tzira @Maskeli Fedai @Yiğitt @kaan955 @berkann @Danger UA!