Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

başta oylama hakkında yorum yapayım:))
recebi izledim veya dinledim herneyse işte :)
sezen aksu şarkısıyla hepsini oklavayla tarumar eder :)
@Harunnn60 şarkında pek hayır yok :) beren bile kurtarmaz seni :)

Olum o konuda spoiler yemeyen mağarada falan yaşıyordur :A Biliyoz nalları diktiğini :A

Onu da biliyom kanka :T:

La kafanın gittiğini bilmiyordum niye spoiler veriyon mübarek :A Belki sıtmadan öldü zannedecem sen öyle demesen :T:

@Doğu senin zayıf noktanı yakaladım:) bundan sonra ardımdan dedikodu yaparsan her konuya girişte breaking bad, got ve prison break den spoiler vereceğim :)

Sertab Erener - Bu Böyle

2009 yılında çıkan ''Bu Böyle'' şarkısı yılın hit şarkılarından birisi olmuştu. :Z

Özellike şarkı. Aşk-ı Memnu şarkısı olarakta bilinir. Cidden sözlerine bakın diziye çok çok uygun. :(

Umarım beğenirsiniz sizde. :bhr::Z @destere ve @Bully 2 kat beğenecek zaten. :A

@turkuazz @Bully @denizzz19 @destere @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Doğu @Tzira @Forumdash @cevaa @tolgab @Maskeli Fedai @Yiğitt @Titainum @eskici @soo @Aserat @yatutarsa @MEnes @OzaN @EnveR @EFE UYSAL @GunesinOglu @BesaleT @MayısKralı @DarkLeqenD

@denizz19 @Titanium

şarkıyı pek sevemedim vasat diyebilirim :)

@destere benim olduğum yerden başka yere gitmez başka konularda beni aldatmaz yani onu elimde tutmam yeterli :A:A:A

Yani biz adam değiliz öyle mi :T: :A

@destere yi zor iki tercih arasında bırakacaksın. :A Ama geceleri yalnız kalmamak için bizi seçebilir, çok güvenme. :A :A

@Çiğdem- haklı sonuna kadar:) onun olduğu yer neresiyse ben ordayım :) hatta ayaklarının altında falan duruyorum belki bir gün mini giyerde güzel bir an yakalarız :)

Ne bilim @destere her hafta şarkımı beğenmeyip yüksek puan veriyodu. :A

öylemiiii??? demek hep yüksek veriyorum :) bu hafta hapı yuttun puan olarak bişey bekleme :)

sağol marul kafa:A

cüri başkanı ve yardımcıları @MEnes hariç benden yana:A
berbat bir şarkıyla gelmişsin bence gidicisin son saatlerini yaşıyor gibisin:) yarın yıldız teyzenin helvasını kavuracağız:)

İsim vermeyim sürpriz olsun. :D
sezene bir puan verdiysen tüm beddualarım sana gelir :) umarım öyle bir hata yapmamışsındır heleki bu şarkıya ? :)

Paspasın olayım çiğne beni Beren'im :bhr: :A

Alttaki fotoya değinmiyorum bile onun destekçileri adına sadece üzülüyorum :A
beroşa laf atma hakkı sadece bana aittir :)

Öyle deme @destere olaydı konu +18 hali alacaktı buna şükretmek gerek :A :A

la batırmışsın konuyu :) ben bile kendimden şüpheleniyordum ama ben olmayınca açıkça suçlu ortaya çıkmış:) konuyu resmen sıvamışsın yani :))

Al dinle de az müzik kültürün gelişsin. :F
bu şarkıyla gelsen tam puanım sılanındı ama ne yazıkki pis bir şarkıyla gelmişsin umarım elenirsin :) elenmen için elimden geleni yapacağımdan emin ol :)

Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum :Z

@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı :A

@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki :F
bende durumlar değişmez iyiki tarkoz varda bir puan verirken hiç rahatsız olmuyorum :) tarkoz olmasa diğerlerinden birini yakıp her hafta vijdan azabı çekecektim :)

bu arada teşekürler @MEnes ardımdan dedikodu yapmayan yegane arkadaşsın diğerlerini çöpe at :))

@Doğu senin zayıf noktanı yakaladım:) bundan sonra ardımdan dedikodu yaparsan her konuya girişte breaking bad, got ve prison break den spoiler vereceğim :)

@Çiğdem- haklı sonuna kadar:) onun olduğu yer neresiyse ben ordayım :) hatta ayaklarının altında falan duruyorum belki bir gün mini giyerde güzel bir an yakalarız :)

öylemiiii??? demek hep yüksek veriyorum :) bu hafta hapı yuttun puan olarak bişey bekleme :)

berbat bir şarkıyla gelmişsin bence gidicisin son saatlerini yaşıyor gibisin:) yarın yıldız teyzenin helvasını kavuracağız:)

sezene bir puan verdiysen tüm beddualarım sana gelir :) umarım öyle bir hata yapmamışsındır heleki bu şarkıya ? :)

la batırmışsın konuyu :) ben bile kendimden şüpheleniyordum ama ben olmayınca açıkça suçlu ortaya çıkmış:) konuyu resmen sıvamışsın yani :))

bu şarkıyla gelsen tam puanım sılanındı ama ne yazıkki pis bir şarkıyla gelmişsin umarım elenirsin :) elenmen için elimden geleni yapacağımdan emin ol :)

bende durumlar değişmez iyiki tarkoz varda bir puan verirken hiç rahatsız olmuyorum :) tarkoz olmasa diğerlerinden birini yakıp her hafta vijdan azabı çekecektim :)

bu arada teşekürler @MEnes ardımdan dedikodu yapmayan yegane arkadaşsın diğerlerini çöpe at :))
Üşenmeden okumuş la ciddi ciddi :A

Vaaay demek öylee. @Doğu seçimini bizden yana yapmadı görüyorsun. :A Demek ki bundan sonra daha ihtiyatlı davranacağız. :A
Dedikodu bizim işimiz değil ama sen seçimini yanlış yaptın. :A Benim gibi bir gece yoldaşını kaybetmek üzeresin. :A :A Bak @Çiğdem- burada yok ben varım, @Doğu var. :A

Üşenmeden okumuş la ciddi ciddi :A
arkadaşlara saygı gereği tüm yazılanları okurum genelde :) (iyiki yarışmada yarışmıyorum:) eğer yarışsam bu lafımda art niyet arar mşillete yaranmaya çalışıyor derlerdi hainler :) )

neyse diğer konulardaki mesajları şapayım :))

Vaaay demek öylee. @Doğu seçimini bizden yana yapmadı görüyorsun. :A Demek ki bundan sonra daha ihtiyatlı davranacağız. :A

Dedikodu bizim işimiz değil ama sen seçimini yanlış yaptın. :A Benim gibi bir gece yoldaşını kaybetmek üzeresin. :A :A Bak @Çiğdem- burada yok ben varım, @Doğu var. :A

@Çiğdem- güzel kız tabiki onun yanına koşturucam:) sözkonusu kızlar olunca arkadaş markadaş tanımam :)

arkadaşlara saygı gereği tüm yazılanları okurum genelde :) (iyiki yarışmada yarışmıyorum:) eğer yarışsam bu lafımda art niyet arar mşillete yaranmaya çalışıyor derlerdi hainler :) )

neyse diğer konulardaki mesajları şapayım :))

@Çiğdem- güzel kız tabiki onun yanına koşturucam:) sözkonusu kızlar olunca arkadaş markadaş tanımam :)
Vaay bee... Demek buraya kadardı. Öyle olsun. :A

Gelir gelmez sattı nerden geldi bu @destere yaa :A Gelsin alsın zenciler bunu :A

@destere maşallah bir benim şarkıya yorum yok bea:ppp:

ay senin şarkın berbat o yüzden gece gece yorum yapıp seni üzmek istemedim :) yani yalan söyleyemediğim için cevap evrsem direk kötüleyecektim dedim şimdi niye kız üzülsün o yüzden yorumlamadım kusura bakma :) ama berbat yani :)

yok canım niye üzüleyim suya hapsettim şarkısını erken kullanırsam olacağı budur