Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Seni yüce divanda yargılayacağız :A Akıllı ol :A
Beni kimse atamaz la nereye atıyor :A
kendinden alıntı yapmış uyanık :) kendi kendine akıllı ol diyor :) işte @Çiğdem- in oklavasının etkisi bu derece büyüktür insanın feleği şaşar :))

Boğazında kalırım :A
sen önce hele kendini jüri olarak ispatla mesela yaınki ilk işin tarkoza 1 puan vermek olsun belki affederiz :)

kendinden alıntı yapmış uyanık :) kendi kendine akıllı ol diyor :) işte @Çiğdem- in oklavasının etkisi bu derece büyüktür insanın feleği şaşar :))

sen önce hele kendini jüri olarak ispatla mesela yaınki ilk işin tarkoza 1 puan vermek olsun belki affederiz :)
Ben oylarımı gönderdim :A Gaza getirirsen oylamalarda oynama yaparım :A @Bully müdahale et sayın modum :A Arkadaş algı operasyonlarına başladı :)

Bir @Çiğdem- uğruna nice yoldaşlıklar bitiyor eyy ahaliiiii. :A :A

Sen rahat ol, @Doğu 'nun arkasındaki güç öyle hafife alınmaz. :A Kimse bir şey yapamaz bize ve bizimle birlikte olanlara. :A

Bizde mesai her daim sürer. :A Öyle kolay mı sıvama işini bitirmek. :A :A
sizi yüzünüzden diğer mesajlara geçemedim :) neyse şimdi onlara bir göz atayım :)

@destere sana verilen süreyi aştık. :A Bırak diğer konuları gel haburaya, aramızdaki mevzuyu halledelim de yatacağım ben. :A @Doğu gel şununla biraz daha uğraşalım, belki koltuğu bırakır baskılara dayanamayıp. :A

@destere sana verilen süreyi aştık. :A Bırak diğer konuları gel haburaya, aramızdaki mevzuyu halledelim de yatacağım ben. :A @Doğu gel şununla biraz daha uğraşalım, belki koltuğu bırakır baskılara dayanamayıp. :A
bende net çökmüş durumda nerdeyse :) o yüzden bildirimlerin daha 20 de birine bakamadım buraya dönüşüm bayağı geç olacak :)