Otomatik olarak düşüyormuş. Siz de yazın ve haksızlığa, adaletsizliğe dur deyin.20 kere istifa yazarsak hükümet ve destere düşecek kesin bilgi YAYALIM!
Otomatik olarak düşüyormuş. Siz de yazın ve haksızlığa, adaletsizliğe dur deyin.20 kere istifa yazarsak hükümet ve destere düşecek kesin bilgi YAYALIM!
oysa daha demin seni öve öve bitiremiyordum ne iyi arkadaş diyordum arkamızdan dedikodu yapmamış hemen kendini kötülerin arasına yerleştirdin bu mesajla )O başkanlık koltuğunun ağır geldiği belli oldu @destere ye. Bundan sonra ya istifa edecek ya da koltuktan alıkoyulacak.
Seni yüce divanda yargılayacağız Akıllı ol20 kere istifa yazarsak hükümet ve destere düşecek kesin bilgi YAYALIM!
dikkat et de destere üstüne düşmesin vallahi pestilin çıkar20 kere istifa yazarsak hükümet ve destere düşecek kesin bilgi YAYALIM!
onu seçmesem hata olurdu beni jüri başkanlığı koltuğuna oturtan o hogatha olmasa şimdi rütbem bile yoktu @Çiğdem- sayesinde karizmayı kurtardık onun için tabiki ondan yana olacağım
Ben sessiz kalmam ve kaldırtmamm. Etkileyici üslubumla yanıma elbet birilerini çekerim.hogathamız @Doğu yu oklavayla evire çevire dövsede halk ses çıkarmaz bence ) halka güvenme kendimden biliyorumki sessiz kalırız
Sen makam, mevki, karizma uğruna gece yoldaşları grubundan atılmayı göze aldın. Olmadı bu hiiiç olmadı.onu seçmesem hata olurdu beni jüri başkanlığı koltuğuna oturtan o hogatha olmasa şimdi rütbem bile yoktu @Çiğdem- sayesinde karizmayı kurtardık onun için tabiki ondan yana olacağım
seni seçen milli irade batsın ) hata yapmış milli irade hatasından dönecektir yakında )Beni milli irade seçti @destere tepeden indi
yargı hogathanın oklavasının ucunda yaranda o karar verende o ) hiç boşuna heveslenme devrimin kursağında kalırOlay yargıya taşınacak @destere düşecek devrim is coming
@Doğu ADAMDIR!!! Yedirmeyiz kimselere.seni seçen milli irade batsın ) hata yapmış milli irade hatasından dönecektir yakında )
gündüz beni saracak bir güzel kız olduktan sonra varsın geceleri donsuz dolaşayım hiç umrumda olmaz )Sen makam, mevki, karizma uğruna gece yoldaşları grubundan atılmayı göze aldın. Olmadı bu hiiiç olmadı.
Ohh sıvaa İşçi bayramında da mesai bitmedi Herkes birbirini sıvamalı sen de ADAM GİBİ ADAMSIN@Doğu ADAMDIR!!! Yedirmeyiz kimselere.
doğuyu çekirdek gibi çitleyip atarız bizi kimse durduramaz@Doğu ADAMDIR!!! Yedirmeyiz kimselere.
siz birbirinizi parlatıp durun yarın hogathaya şikayet edeceğim sizi oklavayla güzel bir dersinizi versin bakalım bir daha çıtınız çıkıyormu ?Ohh sıvaa İşçi bayramında da mesai bitmedi Herkes birbirini sıvamalı sen de ADAM GİBİ ADAMSIN
Boğazında kalırımdoğuyu çekirdek gibi çitleyip atarız bizi kimse durduramaz
siz birbirinizi parlatıp durun yarın hogathaya şikayet edeceğim sizi oklavayla güzel bir dersinizi versin bakalım bir daha çıtınız çıkıyormu ?
Bir @Çiğdem- uğruna nice yoldaşlıklar bitiyor eyy ahaliiiii.gündüz beni saracak bir güzel kız olduktan sonra varsın geceleri donsuz dolaşayım hiç umrumda olmaz )
Sen rahat ol, @Doğu 'nun arkasındaki güç öyle hafife alınmaz. Kimse bir şey yapamaz bize ve bizimle birlikte olanlara.doğuyu çekirdek gibi çitleyip atarız bizi kimse durduramaz
Bizde mesai her daim sürer. Öyle kolay mı sıvama işini bitirmek.Ohh sıvaa İşçi bayramında da mesai bitmedi Herkes birbirini sıvamalı sen de ADAM GİBİ ADAMSIN