Benim 38 saatin üzerinde rekorlaeım var Hem de kahvesiz Sen şimdi elitsin beş fincan kahve içerek en fazla 30 saati aşabilmişsindirbenden sonra tabi sende bayağı dayanıklısın uykuya fekat lakin rekor bende
Benim 38 saatin üzerinde rekorlaeım var Hem de kahvesiz Sen şimdi elitsin beş fincan kahve içerek en fazla 30 saati aşabilmişsindirbenden sonra tabi sende bayağı dayanıklısın uykuya fekat lakin rekor bende
benim rekorlarım çayla geliyor kahveyi pek sevmem ilacım çaydırBenim 38 saatin üzerinde rekorlaeım var Hem de kahvesiz Sen şimdi elitsin beş fincan kahve içerek en fazla 30 saati aşabilmişsindir
@Çiğdem-'e yalakalık olsun diye demiyon demi Birlikte çay tarlalarında sabahlarsınız artık yeni rekorlara imza atıp benim rekorları egale edersinizbenim rekorlarım çayla geliyor kahveyi pek sevmem ilacım çaydır
La bakma çay dediğine. Çayın kaçağını seven kişiyle çay mı konuşulur. Biz burada kendi elimizle bahçeden kesip çayımızı alıp, yudumlayıp asıl lezzete varırken, o kaçağı savunuyor bize.@Çiğdem-'e yalakalık olsun diye demiyon demi Birlikte çay tarlalarında sabahlarsınız artık yeni rekorlara imza atıp benim rekorları egale edersiniz
@Çiğdem-'e yalakalık olsun diye demiyon demi Birlikte çay tarlalarında sabahlarsınız artık yeni rekorlara imza atıp benim rekorları egale edersiniz
herşeyin kaçağı güzeldir aslında yasak olan herşey güzeldir bana desinler şu yasak şunu yapma ayaklarım kendi kendine o yöne gider elim yasağa doğru pandik atar ben öyleyim yaniLa bakma çay dediğine. Çayın kaçağını seven kişiyle çay mı konuşulur. Biz burada kendi elimizle bahçeden kesip çayımızı alıp, yudumlayıp asıl lezzete varırken, o kaçağı savunuyor bize.
onu seçmesem hata olurdu beni jüri başkanlığı koltuğuna oturtan o hogatha olmasa şimdi rütbem bile yoktu @Çiğdem- sayesinde karizmayı kurtardık onun için tabiki ondan yana olacağım
ayy ne bekliyordunuz ayoll ben dururken burda siz 2 koca kafayımı seçecektiOlay yargıya taşınacak @destere düşecek devrim is coming
övgün bu kadarmıydı oysa dün seni savunmak için nasılda çırpınıyordum gelmiş cücük kadar bir mesajla geçiştirmiş bundan sonra seni savunmak yok bir kere karşılığını alamıyoruz boşa gitti onca çabaayy ne bekliyordunuz ayoll ben dururken burda siz 2 koca kafayımı seçecekti
ama şuna benziyor bu durum @xemrexxx doğu yada mnes ikisinizden birinize demişti sanırım beren dururken semihimi seçecek diye hakta vermişti o kişi aynen o durum işte
Böyle dediysen tam puan almışımdır.başta oylama hakkında yorum yapayım)
recebi izledim veya dinledim herneyse işte
sezen aksu şarkısıyla hepsini oklavayla tarumar eder
@Harunnn60 şarkında pek hayır yok beren bile kurtarmaz seni
@Doğu senin zayıf noktanı yakaladım bundan sonra ardımdan dedikodu yaparsan her konuya girişte breaking bad, got ve prison break den spoiler vereceğim
şarkıyı pek sevemedim vasat diyebilirim
@Çiğdem- haklı sonuna kadar onun olduğu yer neresiyse ben ordayım hatta ayaklarının altında falan duruyorum belki bir gün mini giyerde güzel bir an yakalarız
öylemiiii??? demek hep yüksek veriyorum bu hafta hapı yuttun puan olarak bişey bekleme
berbat bir şarkıyla gelmişsin bence gidicisin son saatlerini yaşıyor gibisin yarın yıldız teyzenin helvasını kavuracağız
sezene bir puan verdiysen tüm beddualarım sana gelir umarım öyle bir hata yapmamışsındır heleki bu şarkıya ?
beroşa laf atma hakkı sadece bana aittir
la batırmışsın konuyu ben bile kendimden şüpheleniyordum ama ben olmayınca açıkça suçlu ortaya çıkmış konuyu resmen sıvamışsın yani )
bu şarkıyla gelsen tam puanım sılanındı ama ne yazıkki pis bir şarkıyla gelmişsin umarım elenirsin elenmen için elimden geleni yapacağımdan emin ol
bende durumlar değişmez iyiki tarkoz varda bir puan verirken hiç rahatsız olmuyorum tarkoz olmasa diğerlerinden birini yakıp her hafta vijdan azabı çekecektim
bu arada teşekürler @MEnes ardımdan dedikodu yapmayan yegane arkadaşsın diğerlerini çöpe at )
sen böyle söyle akşam sonuçları açıklayınca hogatha , benim verdiğim cücük kadar puanla irem derici elenirse göreceğiz bakalım sataşmak neymiş yok hep yüksek verirmişte şöyleymişte böyleymişte kendin arandınBöyle dediysen tam puan almışımdır.
Bana sökmez bu lafların tam puanına hazırlıklıyımsen böyle söyle akşam sonuçları açıklayınca hogatha , benim verdiğim cücük kadar puanla irem derici elenirse göreceğiz bakalım sataşmak neymiş yok hep yüksek verirmişte şöyleymişte böyleymişte kendin arandın
kendini berenle bir mi görüyon yani maşallah çikinella sendeki özgüven ben de olsa başbakan olurum @destereayy ne bekliyordunuz ayoll ben dururken burda siz 2 koca kafayımı seçecekti
ama şuna benziyor bu durum @xemrexxx doğu yada mnes ikisinizden birinize demişti sanırım beren dururken semihimi seçecek diye hakta vermişti o kişi aynen o durum işte
kendini berenle bir mi görüyon yani maşallah çikinella sendeki özgüven ben de olsa başbakan olurum @destere
@Çiğdem- in @vadikızı na gönderme olsun diye koyduğu bir gif vardı hanı şu bay bay diyen gif bendende sana burdan bir bay bay yeni yarışmalarda görüşmek üzere demekki kısmetin buraya kadarmışBana sökmez bu lafların tam puanına hazırlıklıyım
demiş işte beren-semih ikilisini @Doğu @MEnes - çiğdem yapmış bu durumda doğuyu da semih yaparak ona da hakaret etmiş helal olsun çikinellaöyle dememişki yani beroş dünyanın yıldızıysa bende forumun yıldızıyım demiş kendisini berenle bir tutmamış yani hem öyle bir hata yapacağını sanmıyorum hogatha akıllı kızdır bilir berenin kendisinden 5000 kez daha kıymetli olduğunu
Senin düşük vereceğim puan beni en fazla 2.yle puan farkımı azaltır sayın jürimöyle dememişki yani beroş dünyanın yıldızıysa bende forumun yıldızıyım demiş kendisini berenle bir tutmamış yani hem öyle bir hata yapacağını sanmıyorum hogatha akıllı kızdır bilir berenin kendisinden 5000 kez daha kıymetli olduğunu
@Çiğdem- in @vadikızı na gönderme olsun diye koyduğu bir gif vardı hanı şu bay bay diyen gif bendende sana burdan bir bay bay yeni yarışmalarda görüşmek üzere demekki kısmetin buraya kadarmış
sanırım sondan ikinciyle arandaki puan farkından bahsediyorsun )Senin düşük vereceğim puan beni en fazla 2.yle puan farkımı azaltır sayın jürim
Yaa bunu diceni biliyodum cümleyi düzelticektim saniyesine alıntılamışsın ve şu an kapak oldum terk ediyorum konuyu.sanırım sondan ikinciyle arandaki puan farkından bahsediyorsun )
övgün bu kadarmıydı oysa dün seni savunmak için nasılda çırpınıyordum gelmiş cücük kadar bir mesajla geçiştirmiş bundan sonra seni savunmak yok bir kere karşılığını alamıyoruz boşa gitti onca çaba
hahaha birazda tatlı intikam konusunda hakkını verdim @destere oraya bakmamışsınkendini berenle bir mi görüyon yani maşallah çikinella sendeki özgüven ben de olsa başbakan olurum @destere
Beren olduğunu öğrendikten sonra nefret etmeye başlamışsındır artık
beceriksiz olduğu o zamanlardan belliymiş ayollBeren olduğunu öğrendikten sonra nefret etmeye başlamışsındır artık
Ben çilekli Tofita'ya bayılırım zaten belki de sebebi bu reklamdır Beren'deki şu tatlılığa bakın.