Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

benden sonra tabi sende bayağı dayanıklısın uykuya :) fekat lakin rekor bende :)
Benim 38 saatin üzerinde rekorlaeım var :A Hem de kahvesiz :A Sen şimdi elitsin beş fincan kahve içerek en fazla 30 saati aşabilmişsindir :A

@Çiğdem-'e yalakalık olsun diye demiyon demi :A Birlikte çay tarlalarında sabahlarsınız artık yeni rekorlara imza atıp benim rekorları egale edersiniz :A
La bakma çay dediğine. Çayın kaçağını seven kişiyle çay mı konuşulur. :A Biz burada kendi elimizle bahçeden kesip çayımızı alıp, yudumlayıp asıl lezzete varırken, o kaçağı savunuyor bize. :A :A

oylarımı yolladım @Çiğdem- vatana millete hayırlı vede uğurlu olsun :)

@Çiğdem-'e yalakalık olsun diye demiyon demi :A Birlikte çay tarlalarında sabahlarsınız artık yeni rekorlara imza atıp benim rekorları egale edersiniz :A
La bakma çay dediğine. Çayın kaçağını seven kişiyle çay mı konuşulur. :A Biz burada kendi elimizle bahçeden kesip çayımızı alıp, yudumlayıp asıl lezzete varırken, o kaçağı savunuyor bize. :A :A
herşeyin kaçağı güzeldir :) aslında yasak olan herşey güzeldir :) bana desinler şu yasak şunu yapma ayaklarım kendi kendine o yöne gider elim yasağa doğru pandik atar :) ben öyleyim yani :)
nedense güzel şeyleri hep yasaklarlar insanlara? nedendir anlamam :)

onu seçmesem hata olurdu beni jüri başkanlığı koltuğuna oturtan o :) hogatha olmasa şimdi rütbem bile yoktu :) @Çiğdem- sayesinde karizmayı kurtardık onun için tabiki ondan yana olacağım :)
Bir @Çiğdem- uğruna nice yoldaşlıklar bitiyor eyy ahaliiiii. :A :A

Sen rahat ol, @Doğu 'nun arkasındaki güç öyle hafife alınmaz. :A Kimse bir şey yapamaz bize ve bizimle birlikte olanlara. :A

Bizde mesai her daim sürer. :A Öyle kolay mı sıvama işini bitirmek. :A :A
Olay yargıya taşınacak :A @destere düşecek devrim is coming :A
ayy ne bekliyordunuz ayoll ben dururken burda siz 2 koca kafayımı seçecekti:A
ama şuna benziyor bu durum @xemrexxx doğu yada mnes ikisinizden birinize demişti sanırım beren dururken semihimi seçecek diye hakta vermişti o kişi aynen o durum işte:F

ama şuna benziyor bu durum @xemrexxx doğu yada mnes ikisinizden birinize demişti sanırım beren dururken semihimi seçecek diye hakta vermişti o kişi aynen o durum işte:F
övgün bu kadarmıydı :) oysa dün seni savunmak için nasılda çırpınıyordum :) gelmiş cücük kadar bir mesajla geçiştirmiş :) bundan sonra seni savunmak yok bir kere karşılığını alamıyoruz boşa gitti onca çaba :)

başta oylama hakkında yorum yapayım:))
recebi izledim veya dinledim herneyse işte :)
sezen aksu şarkısıyla hepsini oklavayla tarumar eder :)
@Harunnn60 şarkında pek hayır yok :) beren bile kurtarmaz seni :)

@Doğu senin zayıf noktanı yakaladım:) bundan sonra ardımdan dedikodu yaparsan her konuya girişte breaking bad, got ve prison break den spoiler vereceğim :)

şarkıyı pek sevemedim vasat diyebilirim :)

@Çiğdem- haklı sonuna kadar:) onun olduğu yer neresiyse ben ordayım :) hatta ayaklarının altında falan duruyorum belki bir gün mini giyerde güzel bir an yakalarız :)

öylemiiii??? demek hep yüksek veriyorum :) bu hafta hapı yuttun puan olarak bişey bekleme :)

berbat bir şarkıyla gelmişsin bence gidicisin son saatlerini yaşıyor gibisin:) yarın yıldız teyzenin helvasını kavuracağız:)

sezene bir puan verdiysen tüm beddualarım sana gelir :) umarım öyle bir hata yapmamışsındır heleki bu şarkıya ? :)

beroşa laf atma hakkı sadece bana aittir :)

la batırmışsın konuyu :) ben bile kendimden şüpheleniyordum ama ben olmayınca açıkça suçlu ortaya çıkmış:) konuyu resmen sıvamışsın yani :))

bu şarkıyla gelsen tam puanım sılanındı ama ne yazıkki pis bir şarkıyla gelmişsin umarım elenirsin :) elenmen için elimden geleni yapacağımdan emin ol :)

bende durumlar değişmez iyiki tarkoz varda bir puan verirken hiç rahatsız olmuyorum :) tarkoz olmasa diğerlerinden birini yakıp her hafta vijdan azabı çekecektim :)

bu arada teşekürler @MEnes ardımdan dedikodu yapmayan yegane arkadaşsın diğerlerini çöpe at :))
Böyle dediysen tam puan almışımdır. :A

Böyle dediysen tam puan almışımdır. :A
sen böyle söyle :) akşam sonuçları açıklayınca hogatha , benim verdiğim cücük kadar puanla irem derici elenirse göreceğiz bakalım sataşmak neymiş :) yok hep yüksek verirmişte şöyleymişte böyleymişte kendin arandın :)

sen böyle söyle :) akşam sonuçları açıklayınca hogatha , benim verdiğim cücük kadar puanla irem derici elenirse göreceğiz bakalım sataşmak neymiş :) yok hep yüksek verirmişte şöyleymişte böyleymişte kendin arandın :)
Bana sökmez bu lafların tam puanına hazırlıklıyım :A

kendini berenle bir mi görüyon yani maşallah çikinella sendeki özgüven ben de olsa başbakan olurum :A @destere

kendini berenle bir mi görüyon yani maşallah çikinella sendeki özgüven ben de olsa başbakan olurum :A @destere

öyle dememişki yani beroş dünyanın yıldızıysa bende forumun yıldızıyım demiş :) kendisini berenle bir tutmamış yani :) hem öyle bir hata yapacağını sanmıyorum hogatha akıllı kızdır bilir berenin kendisinden 5000 kez daha kıymetli olduğunu :)

Bana sökmez bu lafların tam puanına hazırlıklıyım :A
@Çiğdem- in @vadikızı na gönderme olsun diye koyduğu bir gif vardı hanı şu bay bay diyen gif :) bendende sana burdan bir bay bay yeni yarışmalarda görüşmek üzere demekki kısmetin buraya kadarmış :)

öyle dememişki yani beroş dünyanın yıldızıysa bende forumun yıldızıyım demiş :) kendisini berenle bir tutmamış yani :) hem öyle bir hata yapacağını sanmıyorum hogatha akıllı kızdır bilir berenin kendisinden 5000 kez daha kıymetli olduğunu :)
demiş işte beren-semih ikilisini @Doğu @MEnes - çiğdem yapmış :A bu durumda doğuyu da semih yaparak ona da hakaret etmiş helal olsun çikinella :A

@Çiğdem- in @vadikızı na gönderme olsun diye koyduğu bir gif vardı hanı şu bay bay diyen gif :) bendende sana burdan bir bay bay yeni yarışmalarda görüşmek üzere demekki kısmetin buraya kadarmış :)
Senin düşük vereceğim puan beni en fazla 2.yle puan farkımı azaltır sayın jürim :A

övgün bu kadarmıydı :) oysa dün seni savunmak için nasılda çırpınıyordum :) gelmiş cücük kadar bir mesajla geçiştirmiş :) bundan sonra seni savunmak yok bir kere karşılığını alamıyoruz boşa gitti onca çaba :)
hahaha birazda tatlı intikam konusunda hakkını verdim @destere oraya bakmamışsın:F

ayyy beren demişken şu tofita reklamlarında oynayan kız berenmiş ayoll eskiden severdim bu reklamı ama beren olduğunu yeni öğreniyorum :F:F:F @Bully @Harunnn60
@Doğu @MEnes @cookies

hahaha birazda tatlı intikam konusunda hakkını verdim @destere oraya bakmamışsın:F

ayyy beren demişken şu tofita reklamlarında oynayan kız berenmiş ayoll eskiden severdim bu reklamı ama beren olduğunu yeni öğreniyorum :F:F:F @Bully @Harunnn60
@Doğu @MEnes @cookies
Beren olduğunu öğrendikten sonra nefret etmeye başlamışsındır artık :A

Ben çilekli Tofita'ya bayılırım zaten belki de sebebi bu reklamdır Beren'deki şu tatlılığa bakın. :bhr: