Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

bence sıralama 1-sezen 2-sertab 3-sıla 4-5 yıldız-tarkan 6-deniz seki 7-irem derici A:
Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum :Z

@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı :A

@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki :F
ben gereken hatırlatmayı yapıyorum yarışmacılar oturup beklesinler sadece @Bully efendi
:A:A:A

bilemiyorum @xemrexxx sonuncu kesin elenen sendirsin belkide veda konuşmanı hazırla
:F:F:F

1.olarak devam ediyorum neyse ki şuan için. :A

@Forumdash Kafa sever misin :A
@pompy oy kullandı mı reyiz bak sılanın son klibindeki hali cruella de vil e benzemiş diyorlar neler yapmıştı o güzelim dalmçyalı köpeklere o cadoloz oy kullanırken bunu unutma bence reyiz:A
upload_2016-5-1_21-11-28.jpeg

ben gereken hatırlatmayı yapıyorum yarışmacılar oturup beklesinler sadece @Bully efendi
:A:A:A

bilemiyorum @xemrexxx sonuncu kesin elenen sendirsin belkide veda konuşmanı hazırla
:F:F:F
elenirsem saçını başını yolarım .ss

destereye mail atayım mı malum totoş facebook kullanmıyor:F
@Bully doğru söylüyor ayoll ilk defa tarkanı beğenmiş @destere sonuclar açıklanmadan daha foruma gelmez iyi puan vermemek için gerçi 1 de verebilir onun söyledikleriyle hareketleri birbirini tutmuyor bully a desterenin oyları hayırlıda gelebilir felakette olabilir:F

Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum :Z

@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı :A

@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki :F
Eveet gelelim asıl meselemize. Oylarımı şimdi dinledikten sonra kullanacağım. Acaba Tarkan'a mı yoksa Yıldız teyzeye mi 1 versem. :A :A @xemrexxx

Oylarımı kullandım. Genel olarak iyi puanlar dağıttığımı düşünüyorum. :A @Bully , @xemrexxx hadi yine iyisiniz. 1 puan ikinize de gelmedi. :A :A Umarım çekişmeli bir yarış olur. :A