Allah konunun kalitesi düştü
Al dinle de az müzik kültürün gelişsin.![]()
Akşama fırsat bulursam oyları kullanırım.yada Pazartesi sabah kullanırımevet pazartesi 20:00 🙂🙂🙂
Salihcim nasıl bi şekle girmiş öylearkadaşlar bu arada sinanla koriş yapımcıyı @GunesinOglu snaıyorlarmış karşılarında çirkinler çikinellası @Çiğdem- i görünce şöyle kalmışlar o şokla .ss @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Bully @tolgab @cookies @vadikızı @Doğu Ekli dosyayı görüntüle 50279
2 kişi eleniyor bu hafta safoylarımı kullandım
sezenle sertab en iyilerdi bu hafta @Harunnn60 @turkuazz
sıla ortalamaydı ama kalan 3lünün kaknemliği ve vasatlığıyla yüksek point aldı diyebilirim@denizz19
tarkan bu hafta yolcu gibi @Bully@vadikızı bence elenmeme şansın var
![]()
Aynı şeyi ben senin için düşünüyordumoylarımı kullandım
sıla ortalamaydı ama kalan 3lünün kaknemliği ve vasatlığıyla yüksek point aldı diyebilirim@denizz19
![]()
oylarımı kullandım
![]()
4.sıradaki 58 olsam yeterayy ilk 2 almış başını gidiyor
4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var
yaklaşık 6-7 oy daha gelicek büyük ihtimalle daha çok su akacak gerçi köprüden
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
@xemrexxx @Harunnn60 @denizz19 @Bully @turkuazz @vadikızı @Billy Kane
5.sırada 58 olunca ne farkı varki4.sıradaki 58 olsam yeter![]()
sen düşünemezsin survivor izleyenler düşünem yeteneğinden yoksundur bir kere.ssAynı şeyi ben senin için düşünüyordum![]()
daha aşağıda gibi o5.sırada 58 olunca ne farkı varki![]()
tamam işte ötekini yazmadım billy ile engelli olduğumz için zaten göremicekti yazsam da2 kişi eleniyor bu hafta saf![]()
Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorumayy ilk 2 almış başını gidiyor
4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
bence sıralama 1-sezen 2-sertab 3-sıla 4-5 yıldız-tarkan 6-deniz seki 7-irem derici A:ayy ilk 2 almış başını gidiyor
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
Hakkında hayırlısıBu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum
@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı
@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki![]()