3 fazlalık yarışmacımız vardı yani 3 ayrı eleme yapmamız gerekiyordu birini 5.hafta yaptık birinide bu hafta yapacaz sonuncuda çeyrek finalde olucak yani çeyrek finaldede 2 eleme varBu hafta 2 kişi mi eleniyordu Ben haftaya 2 kişi sanıyordum. Neyse Emre gider inşallah.
Korkum mu var sanıyon ne açıklıyon bana korkusu olanlara açıkla.3 fazlalık yarışmacımız vardı yani 3 ayrı eleme yapmamız gerekiyordu birini 5.hafta yaptık birinide bu hafta yapacaz sonuncuda çeyrek finalde olucak yani çeyrek finaldede 2 eleme var
sen deyinmişsinya konuya oyüzdenKorkum mu var sanıyon ne açıklıyon bana korkusu olanlara açıkla.
tam tiplerini bulmuşsun işte hahahahiki farklı yarışmadaki yarışmacılarım ne ka uyumlu bakın korişten yıldız taklidi @Çiğdem- @destere @MayısKralı @Bully @Doğu @EnveR @DarkLeqenD @Harunnn60 @Forumdash @denizz19
bu da orjinali
sana nanik yapıyorum iki yarışmacımla datam tiplerini bulmuşsun işte hahahah
bu hafta ayağını kaydırırsam görürsün elimde sonucta bunu yapmaksana nanik yapıyorum iki yarışmacımla da
kız evine ölü sincaplar gönderirim beni sinir etme .ssbu hafta ayağını kaydırırsam görürsün elimde sonucta bunu yapmak
Zaten kimin alacağı belli kendini de biliyoradaletli juri olucaksın ona göre
olmazsa onu da yakamoz kulumuzun yanına süreriz gerçi oralarda yapamaz efe melunu soğuktur oralar zatüre olur 2ayda ölür kökten kurtuluruzadaletli juri olucaksın ona göre
Sonuncu belli zaten 1.de belli ama 6.kimyatmadan şuanlık puan durumunu paylaşayım 1 kişi şimdiden geride kaldı ama 2.elenen kim olacak ilk 2 hariç tam 4 kişide tehrikede ayy tabi daha çok su akıcak bu köprüden çok heyecanlı bir oylama olacağı belli bakalım hangi 5 kişi çeyrek finali görücek iyi geceler
1 50
2 45
3 39
4 38
5 32
6 32
7 15
@Bully @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane @vadikızı @denizz19 @turkuazz
yatmadan şuanlık puan durumunu paylaşayım 1 kişi şimdiden geride kaldı ama 2.elenen kim olacak ilk 2 hariç tam 4 kişide tehrikede ayy tabi daha çok su akıcak bu köprüden çok heyecanlı bir oylama olacağı belli bakalım hangi 5 kişi çeyrek finali görücek iyi geceler
1 50
2 45
3 39
4 38
5 32
6 32
7 15
Bu hafta çok heyecanlı olacak bu haftayı atlatırsam çok iyi olacak bakalım nasıl oylama olacakyatmadan şuanlık puan durumunu paylaşayım 1 kişi şimdiden geride kaldı ama 2.elenen kim olacak ilk 2 hariç tam 4 kişide tehrikede ayy tabi daha çok su akıcak bu köprüden çok heyecanlı bir oylama olacağı belli bakalım hangi 5 kişi çeyrek finali görücek iyi geceler
1 50
2 45
3 39
4 38
5 32
6 32
7 15