Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

oylarımı kullandım..zor bir oylama oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..tüm yarışmacılara başarılar:) bakalım nasıl bir oylama olacak:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu arada sinanla koriş yapımcıyı @GunesinOglu snaıyorlarmış karşılarında çirkinler çikinellası @Çiğdem- i görünce şöyle kalmışlar o şokla .ss @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Bully @tolgab @cookies @vadikızı @Doğu
dfbfdbfd.png

ayy ilk 2 almış başını gidiyor :A:A:A
4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var :F:F:F
yaklaşık 6-7 oy daha gelicek büyük ihtimalle daha çok su akacak gerçi köprüden:Z

1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
@xemrexxx @Harunnn60 @denizz19 @Bully @turkuazz @vadikızı @Billy Kane

4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var :F:F:F
yaklaşık 6-7 oy daha gelicek büyük ihtimalle daha çok su akacak gerçi köprüden:Z

1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum :Z

@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı :A

@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki :F

1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
bence sıralama 1-sezen 2-sertab 3-sıla 4-5 yıldız-tarkan 6-deniz seki 7-irem derici A: