Allah konunun kalitesi düştü
Al dinle de az müzik kültürün gelişsin.
Akşama fırsat bulursam oyları kullanırım.yada Pazartesi sabah kullanırımevet pazartesi 20:00 🙂🙂🙂
Salihcim nasıl bi şekle girmiş öyle Çiğdem etkisi bu olsa gerekarkadaşlar bu arada sinanla koriş yapımcıyı @GunesinOglu snaıyorlarmış karşılarında çirkinler çikinellası @Çiğdem- i görünce şöyle kalmışlar o şokla .ss @destere @Harunnn60 @MEnes @DarkLeqenD @Bully @tolgab @cookies @vadikızı @Doğu Ekli dosyayı görüntüle 50279
2 kişi eleniyor bu hafta safoylarımı kullandım
sezenle sertab en iyilerdi bu hafta @Harunnn60 @turkuazz
sıla ortalamaydı ama kalan 3lünün kaknemliği ve vasatlığıyla yüksek point aldı diyebilirim @denizz19
tarkan bu hafta yolcu gibi @Bully @vadikızı bence elenmeme şansın var
Aynı şeyi ben senin için düşünüyordumoylarımı kullandım
sıla ortalamaydı ama kalan 3lünün kaknemliği ve vasatlığıyla yüksek point aldı diyebilirim @denizz19
oylarımı kullandım
4.sıradaki 58 olsam yeterayy ilk 2 almış başını gidiyor
4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var
yaklaşık 6-7 oy daha gelicek büyük ihtimalle daha çok su akacak gerçi köprüden
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
@xemrexxx @Harunnn60 @denizz19 @Bully @turkuazz @vadikızı @Billy Kane
5.sırada 58 olunca ne farkı varki4.sıradaki 58 olsam yeter
sen düşünemezsin survivor izleyenler düşünem yeteneğinden yoksundur bir kere.ssAynı şeyi ben senin için düşünüyordum
daha aşağıda gibi o5.sırada 58 olunca ne farkı varki
tamam işte ötekini yazmadım billy ile engelli olduğumz için zaten göremicekti yazsam da2 kişi eleniyor bu hafta saf
Bu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorumayy ilk 2 almış başını gidiyor
4 ve 5. sırada olanların durumu çok tuhaf ayoll hem 3.sıra için final puanı için oynuyorlar hemde 6. sıra peşlerinde elenme tehrikeleride var
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
bence sıralama 1-sezen 2-sertab 3-sıla 4-5 yıldız-tarkan 6-deniz seki 7-irem derici A:ayy ilk 2 almış başını gidiyor
1 83
2 79
3 64
4 58
5 58
6 53
7 24
Hakkında hayırlısıBu haftayı atlatmamız lazım @soo @Forumdash @Maskeli Fedai Tarkan'a desteklerinizi bekliyorum
@MEnes @EFE UYSAL siz de beğenmiştiniz şarkımı
@destere de şarkımı çok beğenmişti ama sırf oy kullanmamak için girmiyor foruma kesin. ss Gerçi o beğense bile düşük verir kullanmaması daha hayırlı olur belki