Bence de Dost acı söyler bu şarkıyla kesin elenirsin zatenkesin bu 17 puanı ben almışımdır he
Bence de Dost acı söyler bu şarkıyla kesin elenirsin zatenkesin bu 17 puanı ben almışımdır he
Bence de Dost acı söyler bu şarkıyla kesin elenirsin zaten
Benden de iyi puan alamadın ama sana dedim kullanma bunu diye en iyisini kullan diye uyardım Ah bonişini dinlesen yane yapalım kısmet nereye kadarsa artık
Benden de iyi puan alamadın ama sana dedim kullanma bunu diye en iyisini kullan diye uyardım Ah bonişini dinlesen ya
Yine Sıla ve yine kafiye yok 😡 Bu albüm de alain delon var mı tam puan vermek istiyorum sanaBu haftaki şarkımız kafasına göre esenlerin şarkısı 'KAFA' oluyor.
@turkuazz @Bully @Harunnn60 @vadikızı @xemrexxx @Billy Kane @destere @Doğu @Tzira @Forumdash @cevaa @DarkLeqenD @Felon @tolgab @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @Yiğitt @Titanium @eskici @soo @Aserat @Berkan Tazegül @yatutarsa @MEnes @OzaN @EnveR @EFE UYSAL @Tolstoyevski @GunesinOglu @BesaleT @MayısKralı
Kafiye yok mu ula armut kafalı görmeymisun kafiyeyi sen kafiye nedir onu biliyon mu acepYine Sıla ve yine kafiye yok 😡 Bu albüm de alain delon var mı tam puan vermek istiyorum sana
Hadi ordan kafiyenin k si bile yokKafiye yok mu ula armut kafalı görmeymisun kafiyeyi sen kafiye nedir onu biliyon mu acep
Hadi kalk gidelim hemen şu andaHadi ordan kafiyenin k si bile yok
aah pardon bazı yerleri yanlış anlıyomuşum nakarattan öncesine de ben bakiyimHadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayanda
Açarız radyoyu, yol nereye biz oraya
İyi gelmez mi hiç deniz havası
Bir göz oda buluruz sokarız başımızı
Bi de koyarız iki kadeh kafa nereye biz oraya
Bunu bile açıklattırdın bana.
Kafan kopsun nasıl kötü diyeceğini şaşırdıaah pardon bazı yerleri yanlış anlıyomuşum nakarattan öncesine de ben bakiyim
Neyse Sıla hanımı daha fazla kötü gösterip oylamayı etkilemek istemiyorum İşte böyle de düşünceli bi yardımcı buKafan kopsun nasıl kötü diyeceğini şaşırdı
Ayy istesen de başaramazsın fan kitlemiz fazla.Neyse Sıla hanımı daha fazla kötü gösterip oylamayı etkilemek istemiyorum İşte böyle de düşünceli bi yardımcı bu
Bütün forumun aklını çelmişsinAyy istesen de başaramazsın fan kitlemiz fazla.
Söz konusu Sıla yani beyinleri çeliniyor Senin gibi Miş Miş dinlemiyorlar.Bütün forumun aklını çelmişsin
aa ıslak iftira 😱 Beni kendinle karıştırmaSöz konusu Sıla yani beyinleri çeliniyor Senin gibi Miş Miş dinlemiyorlar.
aa ıslak iftira 😱 Beni kendinle karıştırma