Ben en son 6 ay önce seçilmiştim Sayın Co-Adminim @Dosi Önümüzdeki ay yine adaylar arasında olabilirimArtık zorlanıyorum 5 ay geriye gidince böyle aralar olunca
2024 Ayın Favori Üyeleri
Ekim Yakamoz-Asi
Kasım Royal_Highness
Ben en son 6 ay önce seçilmiştim Sayın Co-Adminim @Dosi Önümüzdeki ay yine adaylar arasında olabilirimArtık zorlanıyorum 5 ay geriye gidince böyle aralar olunca
2024 Ayın Favori Üyeleri
Ekim Yakamoz-Asi
Kasım Royal_Highness
Kayıt ettim bunu. Artık o kısa yoldan bakarım buna2024 Ayın Favori Üyeleri
Ocak Hazem
Ṣubat Angelica ve offensive
Mart dreamy
Nisan Zeyno
Mayıs Alemdar
Haziran yaz arası
Temmuz RüzgarGülü
Ağustos Bully
Eylül Yılın Üyesi seçimi sebebiyle yapılmadı
Ekim Yakamoz-Asi
Kasım Royal_Highness
Üzerindeki etiketten utanBen en son 6 ay önce seçilmiştim Sayın Co-Adminim @Dosi Önümüzdeki ay yine adaylar arasında olabilirim
Tüh ya yakalandıkÜzerindeki etiketten utan
İşte bu moralimi düzelttiAma merak etme bir sonraki ay yıllık için oylanırsın
Yani benden kaçmayacağını bilmen gerekirdi ama cesaretinden dolayı seni tebrik ederimTüh ya yakalandık
İşte bu moralimi düzeltti
Aaa ben bilmiyorum ne olduğunu, kusura bakma bir daha anmam@tekin ’i anma. Yazıp yazıp sildim.
Onu kendi haline bıraktım. Benden yardım falan istemesin artık
Öyle sıkıntılı bir durum değilAaa ben bilmiyorum ne olduğunu, kusura bakma bir daha anmam
Admin yarın girmezse benim de işime gelirÖyle sıkıntılı bir durum değil
Bakalım yarına etiketin gidecek mi. Malum bizim kırmızı adminin sağı solu belli olmuyor aktiflikte
Aralıkta 31 gün çekmiştiAdmin yarın girmezse benim de işime gelir
1 gün 1 gündür
Kırmızı başlıklı kız Kırmızı admin müthişÖyle sıkıntılı bir durum değil
Bakalım yarına etiketin gidecek mi. Malum bizim kırmızı adminin sağı solu belli olmuyor aktiflikte
Ön elemeye göre 1 oy fazladan katılım olmuş🔥🔥🔥 alev alev burası
Ön elemeye göre 1 oy fazladan katılım olmuş
Klasik 2 gün olsaydı 40 dakikamı kalacaktı ama çekimeli olacağı belli olduğu için böyle bir süre ayarlamıştım.
@Dosi bana kıyamazKuzzzz bana laf edeceğine kaç bence @Dosi sana bundan yapacak ama yeni co admin olduğu için millete şirin gözükmek adına şimdilik aksiyon almıyor / @MasacRE @Bully @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Angelica
son günlerde benim içimde de öyle kötü hisler dolaşıyor sanki kafama balyozu yiyecekmişim gibi ? hayırdır inşallahÖyle bir kıyar ki ne olduğunu anlamazsın.
iş işten geçmiş kendime dinamit döşesemde sonuç değişmeyecek mecburen kabulleneceğiz napalımÇatla da patla
Ha şunu bileydiniş işten geçmiş kendime dinamit döşesemde sonuç değişmeyecek mecburen kabulleneceğiz napalım
kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek