❗️Final❗️ | Hobbit ⚔️ MasacRE ⚔️ 12.Adam | 2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi

Hangi Üye Ayın Favorisi Seçilsin?

• Hobbit

Oy: 6 22.2%
  • MasacRE

Oy: 11 40.7%
  • 12.Adam

Oy: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Bu arada @MasacRE senin eski nick felan var mıydı bana hiç tanıdık gelmiyorsun neden. 2012 kayıtlısin birde ilginç 😃
@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.

Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı :A Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu :A

@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.

Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı :A Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu :A

Anaaaaa ben farkında bile değilim o çizginin @Royal_Highness ne ara değiṣtin :D

Hiç tanıdık gelmiyor Masacre ilginç. Belki çok aktif değildir 2012 de felan filan ondan :)

Ama Sayın Co-Admin'imiz @Dosi, değiştirme nedenine yazdığım açıklama mantıklı değil miydi? :A Kullanıcı isminde boşluk olunca bazen etiketlerken sorun olabiliyor ve görsel olarak da tek bir nick olarak görünmediği için gözüme battı :D Yoksa ben çok seviyorum kullanıcı adımı, amacım radikal bir değişim yapmak değildi :A Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, esprin çok iyidi. sesli güldüm :F :F
Anaaaaa ben farkında bile değilim o çizginin @Royal_Highness ne ara değiṣtin :D
24 Aralık'ta ekleme isteği gönderdim. Yönetim sağolsun bekletmeden onayladı :bhr:

Hobbit ve 12.Adam daha önce Ayın Favori Üyesi seçilmişler ama Utku hiç seçilmemiş.

Oyum @MasacRE 'ye gitti.

Eğer @tekin finalde olsaydı tabiki %100 oyum hiç düşünmeden tereddütsüz ona gidecekti ama o olmayınca şimdi düşünme zamanı :A

Şaka bir yana.
3 isimde sevdiğim kıymetli üyeler.
12.Adam ve Hobbit daha önce kazanmışlardı. Bu kez seçimimi nadiren aday olan
@MasacRE ‘den yana kullanıyorum. Kendisi kazanmazsa eğer Survivor nedeni ile bundan sonra adaylarda sürekli yer alacaktır.

@MasacRE melunu. :A Kıyağımı da unutma. :A

Bu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlar :bhr: :A
------

zaten genelde bu ana kadar destekliyorsun finale gelince bu an bitmiş oluyor :A
------

bu arada @MasacRE nin oyu ne kadar:D düşmeden önce sandalyesine son tekmeyi atacak kişi ben olmalıyım ona göre haber ver:A
Sen iğrenç bir insansın...
------

@Hobbit verecektim ama baktım @12.Adam daha çok konu felan açıyor. Konu açma ve aktiflik oldu mu daha çok ön plana çıkıyor bende kriterler böyle.

Oyum zor bir kararla @12.Adam a gitti.

Adaylara başarılar :)
------

Bu arada @MasacRE senin eski nick felan var mıydı bana hiç tanıdık gelmiyorsun neden. 2012 kayıtlısin birde ilginç 😃
Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin :D

Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti :A

Son düzenleme:
Bu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlar :bhr: :A
------

------

Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin :D

Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti :A
@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorum :A
Eğer daha oy vermemişse bu akşam oyunu verir. Kendisi gündüzcü ve gececi olmadığı için oylama kapanır bir dahaki sefere :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and MasacRE
@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorum :A
Eğer daha oy vermemişse bu akşam oyunu verir. Kendisi gündüzcü ve gececi olmadığı için oylama kapanır bir dahaki sefere :A
Olsun böyle konuştukça ben lafımı şöyleyeyim ona da sonra gerçekleri itiraf edince tatlıya bağlarız :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Isvicre gibi rengini belli etmeyeceksin bazen :A
tarafsızlığın benide kapsayacak kadar genişlerse o zaman gerçekten isviçre gibisin derim :D ama hiç sanmıyorum o kadar tarafsızlaşacağını? seninki kısmi tarafsızlık:A
------

------

------

estafurullah o senin iğrençliğin :A

kazanamayacaksın aha şuraya yazıyorum :A

Son düzenleme: