Hazem
Favori Üye
Bu adam tam İsviçreli olmuş artık 🤣🤭🤣🤭🤣
Kazanacağımı düşünmüyorum. Eğleniyorum burada. ☺️😅 Ama istersen yapabilirsin. Seni tutan yok. 😁Sanada @tekin ’e ettiğim bedduadan edeyim mi?
Umarım kendine oy vermediğin için 1 oy ile kaybedersin (sana içten yapmadım, bakalım ne olacak)Kazanacağımı düşünmüyorum. Eğleniyorum burada. ☺️😅 Ama istersen yapabilirsin. Seni tutan yok. 😁
@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.Bu arada @MasacRE senin eski nick felan var mıydı bana hiç tanıdık gelmiyorsun neden. 2012 kayıtlısin birde ilginç 😃
@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.
Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu
Muazzam tarafsızlığından 🤣🤣🤣🤣Niye öyle yazdın abi
oyumu attım."Ayın en favori üyesi" ön elemeden sonra 3 finalistimiz belli oldu. Sadece 1 oy hakkınız vardır.
ADAYLAR:
@Hobbit
@MasacRE
@12.Adam
Aday olan kişiler kendilerine de oy kullanabilirler.
@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345
Hiç tanıdık gelmiyor Masacre ilginç. Belki çok aktif değildir 2012 de felan filan ondan@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.
Geçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu
Muazzam tarafsızlığından 🤣🤣🤣🤣
@MasacRE ye bir beddua etsen daha hayırlı olurdu kurusun kalsın öyle
------
ne sağcıyım ne solcu futbolcuyum futbolcu
Ama Sayın Co-Admin'imiz @Dosi, değiştirme nedenine yazdığım açıklama mantıklı değil miydi? Kullanıcı isminde boşluk olunca bazen etiketlerken sorun olabiliyor ve görsel olarak da tek bir nick olarak görünmediği için gözüme battı Yoksa ben çok seviyorum kullanıcı adımı, amacım radikal bir değişim yapmak değildi Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim, esprin çok iyidi. sesli güldümGeçende @Royal_Highness kullanıcı adının ortasına çizgi attı Süreyya hanımın muhteşem değişimi gibi bir şey oldu
24 Aralık'ta ekleme isteği gönderdim. Yönetim sağolsun bekletmeden onayladıAnaaaaa ben farkında bile değilim o çizginin @Royal_Highness ne ara değiṣtin
Utku dedim.
Hobbit ve 12.Adam daha önce Ayın Favori Üyesi seçilmişler ama Utku hiç seçilmemiş.
Oyum @MasacRE 'ye gitti.
Eğer @tekin finalde olsaydı tabiki %100 oyum hiç düşünmeden tereddütsüz ona gidecekti ama o olmayınca şimdi düşünme zamanı
Şaka bir yana.
3 isimde sevdiğim kıymetli üyeler.
12.Adam ve Hobbit daha önce kazanmışlardı. Bu kez seçimimi nadiren aday olan
@MasacRE ‘den yana kullanıyorum. Kendisi kazanmazsa eğer Survivor nedeni ile bundan sonra adaylarda sürekli yer alacaktır.
@MasacRE melunu. Kıyağımı da unutma.
Bu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlarMasacre dedim
Sen iğrenç bir insansın...zaten genelde bu ana kadar destekliyorsun finale gelince bu an bitmiş oluyor
------
bu arada @MasacRE nin oyu ne kadar düşmeden önce sandalyesine son tekmeyi atacak kişi ben olmalıyım ona göre haber ver
Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin@Hobbit verecektim ama baktım @12.Adam daha çok konu felan açıyor. Konu açma ve aktiflik oldu mu daha çok ön plana çıkıyor bende kriterler böyle.
Oyum zor bir kararla @12.Adam a gitti.
Adaylara başarılar
------
Bu arada @MasacRE senin eski nick felan var mıydı bana hiç tanıdık gelmiyorsun neden. 2012 kayıtlısin birde ilginç 😃
Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti@MasacRE ’de nedense MasacRE- bu çizgi vardı sadece. Sonra yanılmıyorsam bazinga bir ara çizgilere takti sildi kullanıcı isimlerinden. Eskiden etiketlemede çok sıkıntı çıkarırdı o çizgiler.
@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorumBu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlar
------
Sen iğrenç bir insansın...
------
Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin
Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti
Olsun böyle konuştukça ben lafımı şöyleyeyim ona da sonra gerçekleri itiraf edince tatlıya bağlarız@tekin kime ne kadar laf atarsa ona oy veren biri. Bana yapmış olduğu davranıştan biliyorum
Eğer daha oy vermemişse bu akşam oyunu verir. Kendisi gündüzcü ve gececi olmadığı için oylama kapanır bir dahaki sefere
tarafsızlığın benide kapsayacak kadar genişlerse o zaman gerçekten isviçre gibisin derim ama hiç sanmıyorum o kadar tarafsızlaşacağını? seninki kısmi tarafsızlıkIsvicre gibi rengini belli etmeyeceksin bazen
estafurullah o senin iğrençliğinBu oylamada buraya kadar gelmeyi beklemiyordum. Teşekkür ediyorum herkese. Güzel oylarınız için müteşekkirim arkadaşlar
------
Sen iğrenç bir insansın...
------
Kayıt tarihi 2012 ama forumda aktif oluşum 2016 benim. O tarihten itibaren 4-5 sene oldukça aktiftim. Benim en aktif olduğum zamanlar sen pek fazla girmiyordun foruma sanırım. Ondan tanımıyorsundur beni. Ben bir süredir forumdan uzaklaşmıştım. O esnada da sen forumda aktif olmaya karar vermişsin
Çizgi benden önce masacre nickli başka bir üye olduğu için vardı. O üye aktif olmayınca Ozan onu silip benim de çizgimi yok etmişti