FF Sorgu Odası (85. Bölüm) - Sorgudaki İsim: serhatt

Hetero olduğunu düşünmüyorum. :A
------

Çiğdem ile çok ayrı bir muhabbetimiz vardı Angelica ile başka o yüzden herkesin yeri ayrı ben de. :Z
------

Teşekkür ederim. Seninle aramızdaki sürtüşme neden oldu bilmiyorum sanırım senin fanatikliğinden ötürü ama gereksizmiş kalp kırmaya gerek yok.

Seni hiç tanımıyorum Now sevgin dışında hakkında hiç fikir sahibi değilim ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla iyi niyetli saygılı birisin.
O zaman soruyu benim hakkımda ne düşünüyorsun? Diye sorayım :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
@serhatt 'ım bu ne güzel konukluk böyle seni seviyore :bhr: 😍
Sorularımı sonra editler yazarım cnm :A🫶🏻

• Harika
O zaman soruyu benim hakkımda ne düşünüyorsun? Diye sorayım :A
Seni tanımıyorum, birkaç hafta öncesine kadar da hiç sohbetimiz yoktu ama gördüğüm kadarıyla kafa dengi ve hoş sohbet birisisin. Bir de hislerim bana parlak olduğunu söylüyor. :A
------

@serhatt 'ım bu ne güzel konukluk böyle seni seviyore :bhr: 😍
Sorularımı sonra editler yazarım cnm :A🫶🏻
Ay canım konuya kalite getirmişsin. :bhr: Bende seni seviyorum ve sorularını bekliyorum. :Z

• Harika
Reactions: offensive
Heyatım sorulara başlıyım, hadise ablam gibi paran olsa dizi yapsan 10 bölümlük, her bölüme 1 parlak alsan kimleri seçerdin bölüm sırasıyla :A

• Güldürdün
Heyatım sorulara başlıyım, hadise ablam gibi paran olsa dizi yapsan 10 bölümlük, her bölüme 1 parlak alsan kimleri seçerdin bölüm sırasıyla :A
Azıcık düşünüp yazarım. :A
------

Bhnd ? Foruma eski üyelerden hangilerini getirmek isterdin?
Seni çok seviyorum. Çok iyi niyetli ve hassas bir yapın var. Tek kötü yanın bazı insanlara ederinden fazla önem gösteriyorsun ve aynı önemi sana göstermediklerinde kalbin kırılıyor, bunu kendine yapmamalısın. :bhr:

Çiko, destere, eskici, alperuz, forumdash gelmesini istediklerimden bazıları.

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
Nasil parlakci oldun?
Hayatta seni mutlu eden nedir?
Hangi okulu bitirdin?
Calisiyor musun, ne üzerine?
Kac yasindasin?
Sevgilin var mi?

• Beğendim
Fanatiklikten oldu sanırım bence de. Çok sağ ol düşüncelerin için. :bhr: Sence NOW'ımda bu sezon hangi diziler sezon finali yapar?
Kızıl Goncalar plana sadık kalmazsa devam eder gibi. Hudutsuz Sevda net devam eder. ŞPA'da gidişata göre göreceğiz onun için henüz konuşmak erken.
------

Benim hakkimda ne düsünüyorsun?
Nasil parlakci oldun?
Hayatta seni mutlu eden nedir?
Hangi okulu bitirdin?
Calisiyor musun, ne üzerine?
Kac yasindasin?
Sevgilin var mi?
Zor süreçlerden geçen biri olarak senin de zor süreçlerden geçtiğini biliyorum bundan ötürü seni kendime başkalarından daha bir yakın görüyorum. Yıllardır güzel bir dostluğumuz ve samimiyetimiz var birbirimizin dilinden iyi anlıyoruz. :Z

Parlakçı olmam Çiğdem yüzünden oldu, ecünnülerden nefret ediyor bana da bu nefreti aşıladı ee geriye de parlakçı olmaktan başka çare kalmadı. :A

Hayatta beni mutlu eden şey sağlığımın yerinde olması. Daha da mutlu edecek olan ise sağlıkla bir düzene kavuşmak.

Erzurum Atatürk Üniversitesi mezunuyum.

Şuan işsizim babam hasta olduğu için onun tedavisine destek oluyorum.

29 yaşına yeni girdim.

Sevgilim yok, hiç olmadı.
------

Doğuştan.

Son düzenleme:
Azıcık düşünüp yazarım. :A
------

Seni çok seviyorum. Çok iyi niyetli ve hassas bir yapın var. Tek kötü yanın bazı insanlara ederinden fazla önem gösteriyorsun ve aynı önemi sana göstermediklerinde kalbin kırılıyor, bunu kendine yapmamalısın. :bhr:

Çiko, destere, eskici, alperuz, forumdash gelmesini istediklerimden bazıları.
Teşekkür ederim, bu kadar iyi tanımlaman beni çok memnun etti.Bende seni çok seviyorum.:bhr:

• Harika
Fatih :A
Kıvanç
Çağatay U.
Burak Ö.
Barış Arduç
Ekin Mert
Ogeday
Poyraz
İsmail Demirci
Burak Deniz

2. sezonu da yaparım ama ben daha çok parlak var. :A
------

Gecmis olsun Allah sifa versin, sana da yardimci olsun insallah.
Teşekkürler. :(

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Geçmiş olsun , rabbim şifa versin.Sana da güç kuvvet versin.

• Harika
@Dosi konuk bomba, konu coşar diyordu gerçekten de dediği gibiymiş :A

@serhatt hoş geldin canım sorgu odasına :Z Benim hakkımda ne düşünüyorsun diyerek başlayayım :A
Sağol hayatım güzel sözlerin için. :Z Queen'ler oldukları her yeri coşturur, uçurur. :A

Vallahi senin hakkında ne düşünüyorum çok iyi şeyler düşünüyorum. Son derece ağırbaşlı, vakur, saygılı bir insansın. Kaliteli bir duruşun var, bir çizgin var ve o çizgini hiç bozmadan emin adımlarla ilerliyorsun. Reel'de de tanımak istediğim nadir insanlardansın. Hep böyle bu çizgide devam etsin dostluğumuz da. :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
@serhatt
Konuya hoşgeldin ☺️

Beni 3 kelime ile tanımlayabilir misin?
Benle ilgili 1 eleştri hakkın olsa o ne olurdu?
@xemrexxx ile Edi ve Büdü olabilir misiniz 🙃
Forumda en sevdiğin bölüm hangi bölüm?
Keşkelerin mi fazla yoksa iyi kilerin mi?

Teşekkürler 🙃

• Beğendim
@serhatt
Konuya hoşgeldin ☺️

Beni 3 kelime ile tanımlayabilir misin?
Benle ilgili 1 eleştri hakkın olsa o ne olurdu?
@xemrexxx ile Edi ve Büdü olabilir misiniz 🙃
Forumda en sevdiğin bölüm hangi bölüm?
Keşkelerin mi fazla yoksa iyi kilerin mi?

Teşekkürler 🙃
Hoş buldummmm.

Başarılı, renkli, yaratıcı. :Z
Gördüğüm kadarıyla biraz fazla alıngansın. :D

Ay yok ne Edi Büdü'sü birbirimizin katili oluruz ancak. :A
Reyting Sonuçları-TV Haberleri bölümü.
İçerisinde bulunduğum durumu baz alırsak keşkelerim fazla gibi ama her şeye rağmen iyikilerim diyeyim de nankörlük etmeyeyim bilmeden. :D Sağlığım yerinde en azından, en önemlisi de bu...

• Harika
Reactions: The_Erinch
Hoş buldummmm.

Başarılı, renkli, yaratıcı. :Z
Gördüğüm kadarıyla biraz fazla alıngansın. :D

Ay yok ne Edi Büdü'sü birbirimizin katili oluruz ancak. :A
Reyting Sonuçları-TV Haberleri bölümü.
İçerisinde bulunduğum durumu baz alırsak keşkelerim fazla gibi ama her şeye rağmen iyikilerim diyeyim de nankörlük etmeyeyim bilmeden. :D Sağlığım yerinde en azından, en önemlisi de bu...
Hayalindeki meslek nedir? Asıl mesleğin ne?

• Beğendim