Olum o konuda spoiler yemeyen mağarada falan yaşıyordur Biliyoz nalları diktiğiniJon Snow deyince spoiler veresim geldi
Tahmin ediyorum kanka herkes öyle diyor
Ned Stark da adamın dibidir!!!En çok Ned Stark'ı sevdim Babacan ve kalender bir adam Belli oranda hanımköylü olsa da en azından başkente gittiğinde krallığın baronlarını sıvamadı Adam gibi adam Ned Stark
Bak illa spoiler yiyeceksin benden .Neyse bende kaçsam iyi olacak yoksa yılın spoilerini verecemEn çok Ned Stark'ı sevdim Babacan ve kalender bir adam Belli oranda hanımköylü olsa da en azından başkente gittiğinde krallığın baronlarını sıvamadı Adam gibi adam Ned Stark
Kim demiş öldüğünü.Daha belli değilOlum o konuda spoiler yemeyen mağarada falan yaşıyordur Biliyoz nalları diktiğini
Onu almış zaten biliyor kafanın gittiğini.Bak illa spoiler yiyeceksin benden .Neyse bende kaçsam iyi olacak yoksa yılın spoilerini verecem
Onu da biliyom kankaBak illa spoiler yiyeceksin benden .Neyse bende kaçsam iyi olacak yoksa yılın spoilerini verecem
Kim demiş öldüğünü.Daha belli değil
La kafanın gittiğini bilmiyordum niye spoiler veriyon mübarek Belki sıtmadan öldü zannedecem sen öyle demesenOnu almış zaten biliyor kafanın gittiğini.
Herşeyi biliyorsun da reyisin öldüğünü nasıl bilmiyorsun .Neyse ben kaçar.Onu da biliyom kanka
Ulan vicdan azabı çekerim nasıl bilmiyorsun. O sahnenin şokunu ben yaşadım sen yaşayamayacaksın şimdiOnu da biliyom kanka
La kafanın gittiğini bilmiyordum niye spoiler veriyon mübarek Belki sıtmadan öldü zannedecem sen öyle demesen
Hadi sana da arv Ben de kaçtım görüşürük Allah kolaylık versin @Çiğdem- gel oku şimdi buraları hadi bakalımHerşeyi biliyorsunda reyisin öldüğünü nasıl bilmiyorsun .Neyse ben kaçar.
Bunun intikamını yarın sana sararak alacağımUlan vicdan azabı çekerim nasıl bilmiyorsun. O sahnenin şokunu ben yaşadım sen yaşayamayacaksın şimdi
Senin canın sağolsun kardoHadi sana da arv Ben de kaçtım görüşürük Allah kolaylık versin @Çiğdem- gel oku şimdi buraları hadi bakalım
Bunun intikamını yarın sana sararak alacağım
Hayırlısı.harika diyecektim vazgeçtim bizi sürüm sürüm süründürdükten sonra keçi boynuzu tadında bir klibe anca ulaştırıyorsun umarım elenirsin
ben fırsat bulamıyorum foruma girmeye ama forumda bu iki gündür tam bir çile yani çok ağır ya sadece bendemi oluyor bu durum anlaamdım )
@Çiğdem- bir an önce sezonu bitirde ikinci sezonda yarışalım.
Son şarkı gönderme tarihi 30 Nisan Cumartesi 20:00
Evet arkadaşlar 7.haftadan merhabalar çeyrek finalden önce son haftadayız 1 aydır yarışmamız sürüyor ve seri şekilde devam ediyoruz sonlara yakınlaşıyoruz bu hafta 2 kişi elenecek ve 5 kişi çeyrek finale gidecek🙂
Final Puanı Alanlar
Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var - 14 Puan
Tarkan - Karma - 7 Puan
Sertab Erener - Rengarenk - 4 Puan
Sezen Aksu - Gülümse - 5 Puan
Yıldız Tilbe 2 Puan
İrem Derici - Dantel - 2 Puan
Elenen Yarışmacılar
1.Hafta @yigit_00 Adele - 25 Albümü
2.Hafta @OzaN Kenan Doğulu - Festival Albümü
3.Hafta @EnveR Atiye - Soygun Var Albümü
4.Hafta @MayısKralı Mabel Matiz - Gök Nerede Albümü
5.Hafta @Tolstoyevski Pink Floyd - The Wal Albümü
5.Hafta @EFE UYSAL Mustafa Ceceli- Es Albümü
6.Hafta @GunesinOglu Gülşen - Bangır Bangır Albümü
Yarışmacılar
1- @turkuazz Sezen Aksu - Gülümse Albümü
2- @denizz19 Sıla - Konuşmadığımız Şeyler Var Albümü
3- @Billy Kane İrem Derici - Dantel Albümü
4- @Harunnn60 Sertab Erener - Rengarenk Albümü
5- @xemrexxx Yıldız Tilbe - Yürü Anca Gidersin Albümü
6- @Bully Tarkan - Karma Albümü
7 - @vadikızı Deniz Seki - Sözyaşlarım Albümü
Juriler
Juri Başkanı @destere
@Doğu
@Tzira
@DarkLeqenD
@Felon
@tolgab
@Maskeli Fedai
@S.G.A.T.
@Aserat
@Yiğitt
@Titanium
@Forumdash
@eskici
@soo
@Berkan Tazegül
@MEnes
@yigit_00
@yatutarsa
@OzaN
@EnveR
@cevaa
@EFE UYSAL
@Tolstoyevski
@BesaleT
@GunesinOglu
Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır
Sunucular Kiralık Aşk dizisinden muhteşem ikili koriş ve sinan
Onur Büyüktopçu
Salih Bademci
@Bully @Harunnn60 @denizz19 @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @yatutarsa @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai
Benim gibi bir beyefendinin nickini yanlış etiketlemenin cezasını göreceksin.Sertab Erener - Bu Böyle
2009 yılında çıkan ''Bu Böyle'' şarkısı yılın hit şarkılarından birisi olmuştu.
Özellike şarkı. Aşk-ı Memnu şarkısı olarakta bilinir. Cidden sözlerine bakın diziye çok çok uygun.
Umarım beğenirsiniz sizde. @destere ve @Bully 2 kat beğenecek zaten.
@turkuazz @Bully @denizzz19 @destere @Çiğdem- @vadikızı @xemrexxx @Doğu @Tzira @Forumdash @cevaa @tolgab @Maskeli Fedai @Yiğitt @Titainum @eskici @soo @Aserat @yatutarsa @MEnes @OzaN @EnveR @EFE UYSAL @GunesinOglu @BesaleT @MayısKralı @DarkLeqenD
@denizz19 @Titanium