Kışyarı Ülkü Ocaklarından özür diliyorum ama durum buHoaaaydaaaa. GoT'dan daha çok sardı deme bari. Ayıp ayıp.
Kışyarı Ülkü Ocaklarından özür diliyorum ama durum buHoaaaydaaaa. GoT'dan daha çok sardı deme bari. Ayıp ayıp.
Kanka sen Got'un 1X6 veya 1X7'den sonra seni öyle böyle sarmıyacak .GOT,Prison Break'ten daha iyi dizidirAynen GoT'dan daha çok sardı zaten
Aynen GoT'dan daha çok sardı zaten
Leyla ile Mecnun'u bir türlü ısınamadım .Komedi türlerini pek sevmiyorum ondan olabilir@Since2011 Ona bakarsan Leyla ile Mecnun da benim için çoook çoook farklı bir yerdedir. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi derim Vadi ile birlikte.
Prison Break, Game of Thrones'un en aşağı 1 gömlek altı bir dizidir. Tabi kişinin tarzıyla alakalı olabilir ısınma süresi ama genel konuşursak dediğim gibidir.Kışyarı Ülkü Ocaklarından özür diliyorum ama durum bu
3. bölümü izledim Lord Stark'dı galiba ismi ama beğenmedim maalesef çok durgun bir bölümdü Bakalım bugün neler olacak PB'yi de yarım bırakmadım aslında onun bölümleri bilgisayarda onu izlemek için laptopu tvye bağlamam lazım o da çok uğraşlı üşeniyorum GoT digiturkte olduğu için tek tıkla izlenebiliyorKanka sen Got'un 1X6 veya 1X7'den sonra seni öyle böyle sarmıyacak .GOT,Prison Break'ten daha iyi dizidir
Çoğu kişi sıkıyor diyor şimdi ki bölümlere ama ben tam aksine yeri geldiğinde gülüyorum yeri geldiğinde merak ediyorum.Diyalogları iyi olan dizileri seviyorumSen daha bir şey görmedin ki. Şu sezonlarda bile 2 numaraya koyman diziyi bitirdiğinde 1 numaraya koyacağın anlamına geliyor.
Leyla ile Mecnun sadece bir komedi değildir. Yeri geldiğinde dramın da hasını yapar, ağlamam diyeni ağlatır. Hayatın içinden arayabileceğin her şeyi bulabileceğin bir dizidir. Hayatın ta kendisidir. Yaşam biçimi diyorum ben ona.Kanka sen Got'un 1X6 veya 1X7'den sonra seni öyle böyle sarmıyacak .GOT,Prison Break'ten daha iyi dizidir
Leyla ile Mecnun'u bir türlü ısınamadım .Komedi türlerini pek sevmiyorum ondan olabilir
İlk 6 yada 7 bölüm mü ne sıkıcı gelebilir sana ama ondan sonra dizi öyle bir uçuyor ki bak sana ne diyorum sabahlara kadar izleyeceğin bölümler gelecek3. bölümü izledim Lord Stark'dı galiba ismi ama beğenmedim maalesef çok durgun bir bölümdü Bakalım bugün neler olacak PB'yi de yarım bırakmadım aslında onun bölümleri bilgisayarda onu izlemek için laptopu tvye bağlamam lazım o da çok uğraşlı üşeniyorum GoT digiturkte olduğu için tek tıkla izlenebiliyor
Kanka bilemiyorum ben pek sevmiyordumLeyla ile Mecnun sadece bir komedi değildir. Yeri geldiğinde dramın da hasını yapar, ağlamam diyeni ağlatır. Hayatın içinden arayabileceğin her şeyi bulabileceğin bir dizidir. Hayatın ta kendisidir. Yaşam biçimi diyorum ben ona.
Zaten sabahlara kadar izliyorum kanka teknik olarak. Saate baksana birazdan başlayacam diyorumİlk 6 yada 7 bölüm mü ne sıkıcı gelebilir sana ama ondan sonra dizi öyle bir uçuyor ki bak sana ne diyorum sabahlara kadar izleyeceğin bölümler gelecek
Ne sıkılması ya. O dizide sırf diyalog olsun yine müthiş dikkatli izler keyif alırım. Kesinlikle sıkıcı diyenlere aldırma. Durgun olan bir şey asla sıkıcı diye yaftalanamaz.Çoğu kişi sıkıyor diyor şimdi ki bölümlere ama ben tam aksine yeri geldiğinde gülüyorum yeri geldiğinde merak ediyorum.Diyalogları iyi olan dizileri seviyorum
Kanka bak sana diyorum vites 1'den 3'e takarsın ya işte dizide tam öyle yapıyor,uçuyor yaniZaten sabahlara kadar izliyorum kanka saate baksana birazdan başlayacam diyorum
Cüceye çok gıcık oldum 4 bölümde atlamadığı gacı kalmadıKanka bak sana diyorum vites 1'den 3'e takarsın ya işte dizide tam öyle yapıyor,uçuyor yani
Cüce adamdır!!!Cüceye çok gıcık oldum 4 bölümde atlamadığı gacı kalmadı
Kanka bende seninle aynı düşünüyorum.Diyalog sevmiyen kişilere sıkıcı gelebilir onu diyorum yoksa bende çok seviyorum .Diyaloglar boş olmadıktan sonra bu tarz dizileri seviyorum.Çünkü bu tarz diziler güzel diyaloglu bölümleri yayınladıktan sonra vites 1'den direk 3'e takıyorlar .Ne sıkılması ya. O dizide sırf diyalog olsun yine müthiş dikkatli izler keyif alırım. Kesinlikle sıkıcı diyenlere aldırma. Durgun olan bir şey asla sıkıcı diye yaftalanamaz.
Jon Snow'da da eyyamcı tipi var Adama bastard diyorlar tepki vermiyor burda deseler 6 aydan başlıyorCüce adamdır!!!
Cüce sonraları el frenini kaldırıyorCüceye çok gıcık oldum 4 bölümde atlamadığı gacı kalmadı
Jon Snow da adamdır!!!Jon Snow'da da eyyamcı tipi var Adama bastard diyorlar tepki vermiyor burda deseler 6 aydan başlıyor
İyi geceler kankaCüce adamdır!!!
Neyse ben de çıkayım artık la saat çok geçti daha duş alacağım. Haydi iyi geceler Allah rahatlık versin. @Doğu , @Since2011
O vites öyle bir uçuyor ki 4.sezonun sonlarına doğru ve 5.sezonda yerinde duramıyorsun.Kanka bende seninle aynı düşünüyorum.Diyalog sevmiyen kişilere sıkıcı gelebilir onu diyorum yoksa bende çok seviyorum .Diyaloglar boş olmadıktan sonra bu tarz dizileri seviyorum.Çünkü bu tarz diziler güzel diyaloglu bölümleri yayınladıktan sonra vites 1'den direk 3'e takıyorlar .
Jon Snow deyince spoiler veresim geldiJon Snow'da da eyyamcı tipi var Adama bastard diyorlar tepki vermiyor burda deseler 6 aydan başlıyor
Tahmin ediyorum kanka herkes öyle diyorO vites öyle bir uçuyor ki 4.sezonun sonlarına doğru ve 5.sezonda yerinde duramıyorsun.
En çok Ned Stark'ı sevdim Babacan ve kalender bir adam Belli oranda hanımköylü olsa da en azından başkente gittiğinde krallığın baronlarını sıvamadı Adam gibi adam Ned StarkJon Snow da adamdır!!!