Ben yavaştan gidiyim o zaman cümleten iyi geceler gençlerHacı sen uyu dün bu @Since2011 5'te geldi o saatte çıkarBen daha GoT izleyecem belki sonra yine gelirim
![]()
Ben yavaştan gidiyim o zaman cümleten iyi geceler gençlerHacı sen uyu dün bu @Since2011 5'te geldi o saatte çıkarBen daha GoT izleyecem belki sonra yine gelirim
![]()
Ben GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek içinYabancı dizi izlemiyorsa duymaz![]()
![]()
Sen kıyaslama ben kıyaslarım.Eski Vadi ile hiçbir şey kıyaslayamam. Kıyaslanmasını kendime teklif dahi edemem kusura bakma![]()
İyi geceler aga
Hadi arv adaş
İyi geceler kardeşim.
Bizim burda o diziyi izleyen tek tükBen GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek için![]()
Eyv agaİyi geceler aga![]()
La derse falan gitmedim yeter ki eve erken gelip bölümü izleyeyim diye.Ben GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek için![]()
Daha Prison Break yarım kaldı benim diziyi unuttum nerdeyseSen kıyaslama ben kıyaslarım.Eski Vadi tabi ki en iyisi ama bu dizi dünya çapında en iyi dizidir çoğu kişiye göre.
![]()
ADAM VAR ADAM GİBİ@MEnes kanka o kadar yabancı dizi izledim hiçbiri bana eski vadinin verdiği tadı vermedi.Eski vadi her zaman 1.sıradadır
![]()
Bak şimdi oldu mu ?Daha Prison Break yarım kaldı benim diziyi unuttum nerdeyse
ADAM VAR ADAM GİBİ![]()
Ya bilemiyorum. Sıralama yapmak çok zor. Breaking Bad izledikten sonra hayatımda boşluk oldu resmen 1 2 hafta.@MEnes kanka o kadar yabancı dizi izledim hiçbiri bana eski vadinin verdiği tadı vermedi.Eski vadi her zaman 1.sıradadır
![]()
Olum ne biliyim @xemrexxx bile dizi tavsiye ediyor yok şunu izle yok bunu izleBak şimdi oldu mu ?.Prison Break'ı nasıl yarıda bırakabildin
![]()
Breaking Bad çok iyi dizi ama eski vadi dediğim gibi her zaman 1.sıradadırYa bilemiyorum. Sıralama yapmak çok zor. Breaking Bad izledikten sonra hayatımda boşluk oldu resmen 1 2 hafta.Aşmış oyunculuk performansları var o dizide. Konu olarak Vadi'den çok daha farklı bir kere. Ne bileyim ikisi de türünün en iyisi.
![]()
Sen sezon 3'desin ondandır. Sezon 5 e bir gel de göreyim seni.Breaking Bad çok iyi dizi ama eski vadi dediğim gibi her zaman 1.sıradadır.Profilimde güncel sıralamam var ,orada vadi 1 breaking bad 2.sırada yer alır
![]()
Xemrexxx ne anlarOlum ne biliyim @xemrexxx bile dizi tavsiye ediyor yok şunu izle yok bunu izleGerçi got'a yanlışlıkla başladım kendi irademle değil
![]()
Aynen GoT'dan daha çok sardı zatenXemrexxx ne anlar.Sen kankanı dinle
.İlk önce Prison Break'i izle
![]()
Hoaaaydaaaa. GoT'dan daha çok sardı deme bari. Ayıp ayıp.Aynen GoT'dan daha çok sardı zaten![]()
Şu anda tam@Since2011 Ona bakarsan Leyla ile Mecnun da benim için çoook çoook farklı bir yerdedir. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi derim Vadi ile birlikte.
Sen sezon 3'desin ondandır. Sezon 5 e bir gel de göreyim seni.![]()
Sen daha bir şey görmedin ki. Şu sezonlarda bile 2 numaraya koyman diziyi bitirdiğinde 1 numaraya koyacağın anlamına geliyor.Şu anda tambölümlerdeyimSkyler'ın ,Heisenberg'i aldattığı.