Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Sizce @Çiğdem- okuyor mudur ? :A Bence okumuyordur ''yine boş yapmış Allahın salakları'' diyip diğer bildirimlere bakıyordur :A
Ben olsam ben de okumazdım, üşengeçlikten. :A :A Ama @Harunnn60 dünkü geyiğimizi 10 sayfa okumuş üşenmeden. Helal olsun dedim. :A Bugünkini de okursa bir helal olsun daha diyeceğim. :A :A

Ben olsam ben de okumazdım, üşengeçlikten. :A :A Ama @Harunnn60 dünkü geyiğimizi 10 sayfa okumuş üşenmeden. Helal olsun dedim. :A Bugünkini de okursa bir helal olsun daha diyeceğim. :A :A
@vadikızı da öyle değilmiydi bir ara vadi konusunda 1000 mesaj yapmıştık hiç usanmadan okudu likeladı canım ablacığım :A :A

Haha 5-6 cm için burda aksiyona girmeyelim :A
giphy.gif
:A
:A

Ben okumak ne kelime 13ü gördünmü direk kapatırım sayfayı bakmam bile :F :F İyi gelişme senin için :A
Öyle deme 25 sayfa yaptınız Diriliş'te okudum o gün üşenmedim. :A :A

3.sezonundayım kanka sakın spoiler verme :A

Olum bu da mı ölüyor yoksa ölüyorsa sakın söyleme daha başlamadan spoiler yemek istemiyorum :A
La spoiler verirmiyim. :A Sadece özledim reisi. :A

Öyle deme 25 sayfa yaptınız Diriliş'te okudum o gün üşenmedim. :A :A

La spoiler verirmiyim. :A Sadece özledim reisi. :A
Tabi o bölüm için okunur ne bölümdü aga öyle aksiyon hiç kesilmedi şimdide gaza gelme tabi o sahnelerden sonra @Doğu ne kadar batsızsın tam izliceğin zaman bir aksilik çıkıyor :F

Tabi o bölüm için okunur ne bölümdü aga öyle aksiyon hiç kesilmedi şimdide gaza gelme tabi o sahnelerden sonra @Doğu ne kadar batsızsın tam izliceğin zaman bir aksilik çıkıyor :F
Aga bana çok uzun gelmeye başladı Türk dizileri :A Şimdi diyeceksin ki ''Sanki bana uranyumu parçalıyorsun nasıl zamanın yok'' diye :A Haklısın :)

Reisin öldüğünü biliyorum :(
@Doğu sakın sen okuma gıybet yaptım seninle ilgili :D:D
Ulan böyle mi söylenir :A Hem merak uyandırıp hem tıklatma diyorsun yedim işte spoilerı :T

O aksiyon sahnelerini ağzım açık izledim zaten. Bak yine hatırladım gaza geldim. :A
La benim önyargılarım yeni yeni kırılıyor daha hiç bir şey bilmiyorum bu amcayla ilgili adından başka :A Ama başlayacağım inş. :A
Ne mutlu işte. Sonunda sen de doğru yolu buldun. :A
Reisin öldüğünü biliyorum :(
@Doğu sakın sen okuma gıybet yaptım seninle ilgili :D:D
Çok kötü olmuş öğrenmen. :(