Ben yavaştan gidiyim o zaman cümleten iyi geceler gençler @Since2011 @MEnesHacı sen uyu dün bu @Since2011 5'te geldi o saatte çıkar Ben daha GoT izleyecem belki sonra yine gelirim
Ben yavaştan gidiyim o zaman cümleten iyi geceler gençler @Since2011 @MEnesHacı sen uyu dün bu @Since2011 5'te geldi o saatte çıkar Ben daha GoT izleyecem belki sonra yine gelirim
Ben GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek içinYabancı dizi izlemiyorsa duymaz
Sen kıyaslama ben kıyaslarım. Eski Vadi tabi ki en iyisi ama bu dizi dünya çapında en iyi dizidir çoğu kişiye göre.Eski Vadi ile hiçbir şey kıyaslayamam. Kıyaslanmasını kendime teklif dahi edemem kusura bakma
İyi geceler kardeşim. Ben de çıkarım yakın zamanda.Ben yavaştan gidiyim o zaman cümleten iyi geceler gençler @Since2011 @MEnes
Bizim burda o diziyi izleyen tek tükBen GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek için
Eyv agaİyi geceler aga
La derse falan gitmedim yeter ki eve erken gelip bölümü izleyeyim diye.Ben GOT'un yeni sezonu çıktığında evden dışarı çıkmadım spoiler yememek için
Daha Prison Break yarım kaldı benim diziyi unuttum nerdeyseSen kıyaslama ben kıyaslarım. Eski Vadi tabi ki en iyisi ama bu dizi dünya çapında en iyi dizidir çoğu kişiye göre.
ADAM VAR ADAM GİBİ@MEnes kanka o kadar yabancı dizi izledim hiçbiri bana eski vadinin verdiği tadı vermedi .Eski vadi her zaman 1.sıradadır
Bak şimdi oldu mu ? .Prison Break'ı nasıl yarıda bırakabildinDaha Prison Break yarım kaldı benim diziyi unuttum nerdeyse
ADAM VAR ADAM GİBİ
Ya bilemiyorum. Sıralama yapmak çok zor. Breaking Bad izledikten sonra hayatımda boşluk oldu resmen 1 2 hafta. Aşmış oyunculuk performansları var o dizide. Konu olarak Vadi'den çok daha farklı bir kere. Ne bileyim ikisi de türünün en iyisi.@MEnes kanka o kadar yabancı dizi izledim hiçbiri bana eski vadinin verdiği tadı vermedi .Eski vadi her zaman 1.sıradadır
Olum ne biliyim @xemrexxx bile dizi tavsiye ediyor yok şunu izle yok bunu izle Gerçi got'a yanlışlıkla başladım kendi irademle değilBak şimdi oldu mu ? .Prison Break'ı nasıl yarıda bırakabildin
Breaking Bad çok iyi dizi ama eski vadi dediğim gibi her zaman 1.sıradadır .Profilimde güncel sıralamam var ,orada vadi 1 breaking bad 2.sırada yer alırYa bilemiyorum. Sıralama yapmak çok zor. Breaking Bad izledikten sonra hayatımda boşluk oldu resmen 1 2 hafta. Aşmış oyunculuk performansları var o dizide. Konu olarak Vadi'den çok daha farklı bir kere. Ne bileyim ikisi de türünün en iyisi.
Sen sezon 3'desin ondandır. Sezon 5 e bir gel de göreyim seni.Breaking Bad çok iyi dizi ama eski vadi dediğim gibi her zaman 1.sıradadır .Profilimde güncel sıralamam var ,orada vadi 1 breaking bad 2.sırada yer alır
Xemrexxx ne anlar .Sen kankanı dinle .İlk önce Prison Break'i izleOlum ne biliyim @xemrexxx bile dizi tavsiye ediyor yok şunu izle yok bunu izle Gerçi got'a yanlışlıkla başladım kendi irademle değil
Aynen GoT'dan daha çok sardı zatenXemrexxx ne anlar .Sen kankanı dinle .İlk önce Prison Break'i izle
Hoaaaydaaaa. GoT'dan daha çok sardı deme bari. Ayıp ayıp.Aynen GoT'dan daha çok sardı zaten
Şu anda tam@Since2011 Ona bakarsan Leyla ile Mecnun da benim için çoook çoook farklı bir yerdedir. Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi derim Vadi ile birlikte.
Sen sezon 3'desin ondandır. Sezon 5 e bir gel de göreyim seni.
Sen daha bir şey görmedin ki. Şu sezonlarda bile 2 numaraya koyman diziyi bitirdiğinde 1 numaraya koyacağın anlamına geliyor.Şu anda tambölümlerdeyim .Skyler'ın ,Heisenberg'i aldattığı