Uzun zamandır bende mantı yemiyorum aga.Bende yarın Mantı gömecem aga evde hazır Mantı var
Uzun zamandır bende mantı yemiyorum aga.Bende yarın Mantı gömecem aga evde hazır Mantı var
Sporcu adamım olum ben. Kilo boy oranı çok önemli. Ah işte destek göreydik şimdiye çapsız Yasin yerine ben olurdum o sol kanatta.La sen vücüt kitle endeksi soran doktor musun kardeş sanane Evet göbekliyim, göbek onurumuzdur
Sus sus yasin deme Yüzerek dönmüştür inş. İstanbul'aSporcu adamım olum ben. Kilo boy oranı çok önemli. Ah işte destek göreydik şimdiye çapsız Yasin yerine ben olurdum o sol kanatta.
Ciddi anlamda söylüyorum ondan daha tekniğim. Topla arası kötü adamın ya. Yabancı bir madde gibi davranıyor adam. Hiç gelmesin olma mı?Sus sus yasin deme Yüzerek dönmüştür inş. İstanbul'a
Dediğim gibi çıktın boyun kısamış kanka senin .La sen vücüt kitle endeksi soran doktor musun kardeş sanane Evet göbekliyim, göbek onurumuzdur
Olabilir aga inş nasip olur yemek Bugün 15 liralık osesten çiğköfte paketi aldım 5 dkda löp löp bitti içinde 30dan fazla çiğköfte vardı neciyim benUzun zamandır bende mantı yemiyorum aga.
Uzun demedik ki sen ömer aşık mısın sankiDediğim gibi çıktın boyun kısamış kanka senin .
Abartmışsın aga .O köfteler çıkarken zorluk çıkarmasın sonraOlabilir aga inş nasip olur yemek Bugün 15 liralık osesten çiğköfte paketi aldım 5 dkda löp löp bitti içinde 30dan fazla çiğköfte vardı neciyim ben
Senden uzunum kankaUzun demedik ki sen ömer aşık mısın sanki
Dua edelim Beşiktaş maçında da böyle olsunSus sus yasin deme Yüzerek dönmüştür inş. İstanbul'a
Gizlice amin diyelimDua edelim Beşiktaş maçında da böyle olsun
Baya zorluk çıkardı yarım saat banyoda kaldımAbartmışsın aga .O köfteler çıkarken zorluk çıkarmasın sonra
Senden uzunum kanka
Yarım saat yine iyimiş . Kısa sürede çıkmışsınBaya zorluk çıkardı yarım saat banyoda kaldım
Abartmışsın aga .O köfteler çıkarken zorluk çıkarmasın sonra
Senden uzunum kanka
Ama maşallah vücuduma hiç yansımıyor gören 60 kilosun diyor normalde 75 kiloyumsporcuyum birde 1.86 boyda varYarım saat yine iyimiş . Kısa sürede çıkmışsın
Sizce @Çiğdem- okuyor mudur ? Bence okumuyordur ''yine boş yapmış Allahın salakları'' diyip diğer bildirimlere bakıyordurUlan saati 4 yaptık neredeyse. Sayfa 3 te bıraktı @Çiğdem- gelince 17 18 lerde görünce şoka uğramasa bari. @Doğu, @EFE UYSAL , @Since2011 sen geç geldin tabi.
Haha 5-6 cm için burda aksiyona girmeyelimHiç sormuyorsun ki boyun kaç diye .1.76 benim boyda
Uğrasın sevinirizUlan saati 4 yaptık neredeyse. Sayfa 3 de bıraktı @Çiğdem- gelince 17 18 lerde görünce şoka uğramasa bari. @Doğu, @EFE UYSAL , @Since2011 sen geç geldin tabi.
186 boy için 75 kilo zayıf bile .Tabi ağırlık çalışması filan yapıyorsan fitsen 80-82 kilo filan olursunAma maşallah vücuduma hiç yansımıyor gören 60 kilosun diyor normalde 75 kiloyumsporcuyum birde 1.86 boyda var