Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

bendeki gibi netin ağır olsa çoktan konuyu terketmiştin :)
ama ben herzamanki gibi maksat arkadaşları yalnız bırakmayayım diye çabalıyorum :) ne kadar iyi bir insanım ya valla kız olsam kendimle evlenirdim :))
İşte gör @Doğu ne kadar iyi niyet timsali bir arkadaşa sahibiz ya. :A Kıyamam, baksana bizim yazdıklarımıza cevap vermek için öyle bir internete sahip olmasına rağmen çabalıyor, savaş veriyor. :A :A

İşte gör @Doğu ne kadar iyi niyet timsali bir arkadaşa sahibiz ya. :A Kıyamam, baksana bizim yazdıklarımıza cevap vermek için öyle bir internete sahip olmasına rağmen çabalıyor, savaş veriyor. :A :A
Burdan ttneti kınıyorum. Eeeeyyyy ttnet adam gibi altyapı çekin @destere'nin evine de rahat rahat video izlesin :A

aynen ama @Doğu kazmasına gelde anlat işte:) işi gücü bırakmış bana laf vurmak için fırsat kolluyor:) böyle arkadaşı olanın düşmana ihtiyacı yok :)

kuzu kuzu ve hüp bence bu şarkının yanında beş para etmez :) stratejin batsın :) neyse zaten benden alacağın bir puan stratejini diğerlerine sakla :)
Daha popüler şarkıları daha ilerilere saklamaktır mantıklı olan :A

Neyse şarkımı beğendiğine dair mesajların ortada yine 1 puan verirsen kötü niyetin açığa çıkar bu sefer başkanlıktan şutlanırsın :A

Bizim de çok mutlu olduğumuz söylenemez be renktaş herkesin kendine göre dertleri var bakma burda gülüp eğlendiğimize sabah uyanınca sıkıntılı bir reel hayat başlayacak :D

O sözüne de katılmıyorum zevk meselesi :A
Bu Gs bu sene bizi cine mahkum etti :A.Keyifle 35'liğimizi alıp bir rakı balık keyfi yaptırmadı :D