Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bari Kıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bari Kıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Hahahaha iki cadı sağlam kapışacaklar sanırım.neyse o ka konusunda yazdık @Çiğdem- i anmadan olmaz kız çikinella santananın bu küfürleri sana gelsin @Doğu @Harunnn60
Tabi ki de sen ortalığı karıştıracak en son kişisin ki zaten. Bakma bazen öyle kötü şeyler yaptığına için, kalbin temiz. Çevren kötü yapmış seni.@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemiş ama söylemem ne dediğini ? neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim )
Ne diyor melunn arkadan konuşmak kolay gelsin yüzümüze söylesin yiyorsa )))@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemiş ama söylemem ne dediğini ? neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim )
İşin gücün yemek kanka .Bak şimdi benim de canım çektiBen de pringless açayım bari Kıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
Yarın araba kullanacağım içemem Zaten sosyal içiciyim ben en fazla otellerde bir dublekız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım ) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi @Doğu ya cips ver yeterli
bu empire daki saftirik andre değilmi
La çorbacıyı kapatmışlar burdaki Tek müşterileri benmişim demekİşin gücün yemek kanka .Bak şimdi benim de canım çekti
Benim çorbacının müşterisi çok kanka .Geçen gittim uzun zamandır gitmiyordum, sayende gitmiş oldumLa çorbacıyı kapatmışlar burdaki Tek müşterileri benmişim demek
dizi yazıyor videonunadında totoş.ssbu empire daki saftirik andre değilmi
Bizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buralarıLa çorbacıyı kapatmışlar burdaki Tek müşterileri benmişim demek
Kokoreç adamdır İşkembedense kokoreç artı midye tercihimdirBenim çorbacının müşterisi çok kanka .Geçen gittim uzun zamandır gitmiyordum, sayende gitmiş oldum
O zaman sana özel ballı jack hediye edeyim 5 bardak sek iç ortalığı dağıtırsın tabii sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamazsın Ha bir de fondip yapman lazım.kız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım ) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi @Doğu ya cips ver yeterli
Çorbacılar derneğinden özür dile @MEnes avatar ahmet çakar ama ertem şenere bağladım yineBizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buraları
Kafa yapacak tabii la viski bu kola mı sandınYok almıyım ben kafa yapıyor
Sırada hoşbeş dido krispi var
Koko yiyemedim gitti.Sen yazınca insanın yemek yiyesi geliyor .Kokoreç adamdır İşkembedense kokoreç artı midye tercihimdir
dokun bana diyor yani ayıp değilki o söz yani tensel temasdan hoşlaşıyorÇok tehlikeli sularda geziniyor bu hanım kızımız. Touch me falan olmaz yani. Bi touchlansa daha kim duruduracak ki touch layanı.