Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

neyse o ka konusunda yazdık @Çiğdem- i anmadan olmaz kız çikinella santananın bu küfürleri sana gelsin:A @Doğu @Harunnn60
Hahahaha iki cadı sağlam kapışacaklar sanırım. :A :A
@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemiş :) ama söylemem ne dediğini ? :) neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim :))
Tabi ki de sen ortalığı karıştıracak en son kişisin ki zaten. :A Bakma bazen öyle kötü şeyler yaptığına için, kalbin temiz. :A Çevren kötü yapmış seni. :)

kız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım :)) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi :)

viski olsun benimkisi :) @Doğu ya cips ver yeterli :)
O zaman sana özel ballı jack hediye edeyim 5 bardak sek iç ortalığı dağıtırsın tabii sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamazsın :) Ha bir de fondip yapman lazım. :)

@Çiğdem- izin verecektir zaten konusunda içki içmemize vermezse de nolcak uyuyor zaten sabah kalktığında ortalığı toparlar artık :A

Çok tehlikeli sularda geziniyor bu hanım kızımız. :A Touch me falan olmaz yani. :A Bi touchlansa daha kim duruduracak ki touch layanı. :A :A
dokun bana diyor yani ayıp değilki o söz :) yani tensel temasdan hoşlaşıyor :)

ama elle falan deseydi bende karşı çıkardım ayıp kaçardı:) oysa kızın masum temas isteği normal gibi bence :)