Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Napayım tatil bu zamana denk geldi ben sizin gibi her gün tatil yapmıyorum :F :F @destere
Üniversiteye kapağı kolay atmadık oğlum biz çalış senin de olsun :A Gerçi bu sene bitiriyordum normalde ama seneye kaldı haytalık peşinde koştuk ama illa ki bitecek yani kafam rahat :A

arada bir iyi laflarımıda ispiyonla bari tarafsızlığına gölge düşmesin :) cımbızla kötüleri seçme yani :)

iyiki tatilin geç gelmiş yoksa keçeli kazmasından kolay kolay kurtulamazdık :) @Bully i de tatile yollasan ya :) mesela antartikada çok güzel yerler varmış gitsin orda penguen kovalasın :))
İyi laflarını görüyor zaten hep @Çiğdem- onları göstermeme gerek yok. :) Ama sen ettiğin kötü lafları hemen ortadan kaldırdığın için yetiştirmek durumunda kalıyoruz haliyle delilleri ortadan kaldırmasan ben de uğraşmayacam. :)

şartlar giyinmeyin diyor :) bir gün gelir karşınıza hiç ummadık anda öyle bir afet çıkarki yarım saat soyunmaklamı uğraşacaksınız diyor :) şartları gözardı etmemek alzım :))
Kesinlikle. Şartlar her zaman göz önüne alınmalı. :A Ne gerektiriyorsa çekinmeden yapılmalı. :A