Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

@Bully şarkı fena değil dinledim şimdi. Sen Kuzu Kuzu ile Hüp'ü kullanmış mıydın daha önce ? :)
Nasıl fena değil la :T: Bence Tarkan'ın en iyi slowları listesine ilk 3'ten girer Megastar bu şarkıyı hangi duygularla yazdı acaba çok merak ediyorum :D

Sence benim gibi bir stateji uzmanı kullanır mı o şarkıları :A Elimde onlar kaldı işte bir de Sen Başkasın. :D

Nasıl fena değil la :T: Bence Tarkan'ın en iyi slowları listesine ilk 3'ten girer Megastar bu şarkıyı hangi duygularla yazdı acaba çok merak ediyorum :D

Sence benim gibi bir stateji uzmanı kullanır mı o şarkıları :A Elimde onlar kaldı işte bir de Sen Başkasın. :D
Kuzu Kuzu'yu en sona sakla :A @destere'e gönderme olur :A Kuzu Kuzu biat edeceksiniz :A

diğer konu sahipleri güzel değil? güzel olsalar onların konularınada mesaj yazarız :)

aha @Bully bu mesajımıda @Çiğdem- e yetiştirsene ? yetiştirmesin ama art niyetlisin işte güzel emsajlarıma çiğdemi etiketlediğini görmedim ne zaman kazayla kıza kötü bir laf desem yıldırım gibi yetişiyorsun :)
Sen de gaza gelip kötü laf deme bana ne :A

Sen de gaza gelip kötü laf deme bana ne :A
arada bir iyi laflarımıda ispiyonla bari tarafsızlığına gölge düşmesin :) cımbızla kötüleri seçme yani :)

Napayım tatil bu zamana denk geldi ben sizin gibi her gün tatil yapmıyorum :F :F @destere
iyiki tatilin geç gelmiş yoksa keçeli kazmasından kolay kolay kurtulamazdık :) @Bully i de tatile yollasan ya :) mesela antartikada çok güzel yerler varmış gitsin orda penguen kovalasın :))

arada bir iyi laflarımıda ispiyonla bari tarafsızlığına gölge düşmesin :) cımbızla kötüleri seçme yani :)

iyiki tatilin geç gelmiş yoksa keçeli kazmasından kolay kolay kurtulamazdık :) @Bully i de tatile yollasan ya :) mesela antartikada çok güzel yerler varmış gitsin orda penguen kovalasın :))
O gidemeden kaybolur orada hiç uğraşmayalım bence :F :F