Sen olduğunu bilsem belki verirdim Aga kişilere göre puan vermiyoruz jüriliğin de bir yolu yordamı var Öyle olsa ilk @xemrexxx'i şutlamıştımAh Doğum be bana 3 değilde 10 vereydin şimdi senle pazarlık içerisindeydik
Sen olduğunu bilsem belki verirdim Aga kişilere göre puan vermiyoruz jüriliğin de bir yolu yordamı var Öyle olsa ilk @xemrexxx'i şutlamıştımAh Doğum be bana 3 değilde 10 vereydin şimdi senle pazarlık içerisindeydik
Senin vermen lazımdı ama zamanında böyle yapanlar çoktu sen çok gerilerde kalmışın çakallık yapanlar çok mesela emre melunu eski yarışmada en melun dediği kişileri son sıralara alıyorduSen olduğunu bilsem belki verirdim Aga kişilere göre puan vermiyoruz jüriliğin de bir yolu yordamı var Öyle olsa ilk @xemrexxx'i şutlamıştım
buna puanın kaç destere izledikten sonra bu okulu bulmaya abd ye gitmeye kalktı bu dizi gerçekte öyle bir hoca yok dedik zor ikna olduI liked it. I give that 8 points.
O onun ayıbı Juri olmayı sizden öğrenecek değilizSenin vermen lazımdı ama zamanında böyle yapanlar çoktu sen çok gerilerde kalmışın çakallık yapanlar çok mesela emre melunu eski yarışmada en melun dediği kişileri son sıralara alıyordu
dedikoduda nöroyla korişi geçtiniz.ssO onun ayıbı Juri olmayı sizden öğrenecek değiliz
Olmadı bu şimdi ayıp ettinn jüriliğin elinden alınabilirO onun ayıbı Juri olmayı sizden öğrenecek değiliz
La ben sen miyim arkadan konuşayım al etiket yaptık bak yukarıyadedikoduda nöroyla korişi geçtiniz.ss
Jüriliği en iyi biz biliriz biiiizzzOlmadı bu şimdi ayıp ettinn jüriliğin elinden alınabilir
Kendine öven kendi kuyusunda boğulurLa ben sen miyim arkadan konuşayım al etiket yaptık bak yukarıya
Jüriliği en iyi biz biliriz biiiizzz
Vuuu. @destere ye hak vermemek elde değil. Sarışın hanım kızımızı bulmak için fizana gidilir. Tabi ki de 10 10 10 10 10buna puanın kaç destere izledikten sonra bu okulu bulmaya abd ye gitmeye kalktı bu dizi gerçekte öyle bir hoca yok dedik zor ikna oldu
efe kulumuzu engellediğimiz için ne yazıyor göremiyoruz o yüzden yarı dedikoduLa ben sen miyim arkadan konuşayım al etiket yaptık bak yukarıya
Jüriliği en iyi biz biliriz biiiizzz
Banane lan bana mı sordun engellerken ben etiket yapmış mıyım yapmışım Gerisi beni alakadar etmezefe kulumuzu engellediğimiz için ne yazıyor göremiyoruz o yüzden yarı dedikodu
Karşılıklı engelliyiz kardeşim Bende bakamıyorum ne yazdıBanane lan bana mı sordun engellerken ben etiket yapmış mıyım yapmışım Gerisi beni alakadar etmez
Diyor ki beni affetsin büyüklük onda kalsınKarşılıklı engelliyiz kardeşim Bende bakamıyorum ne yazdı
Artık kotayı ne izleyerek doldurduysagenelde etiketlere bakmamazlık etmemde bende net problemli çok ağır yani arada kaçırdığım mesajlar olursa kabahat bende değil @Bully dedir
O Dirilişçi melunu üzerine salmak istermi hiç güleceğim yoktuDiyor ki beni affetsin büyüklük onda kalsın
Yürü Amerika'ya gidiyoruz.genelde etiketlere bakmamazlık etmemde bende net problemli çok ağır yani arada kaçırdığım mesajlar olursa kabahat bende değil @Bully dedir
Aynen o senin hesaplarını yavaşlatmış kahrolasıca.sssssgenelde etiketlere bakmamazlık etmemde bende net problemli çok ağır yani arada kaçırdığım mesajlar olursa kabahat bende değil @Bully dedir