Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

Ya şu @Çiğdem- i şımartmayın havalanıyor sonra :))
diğer konu sahipleri güzel değil? güzel olsalar onların konularınada mesaj yazarız :)

aha @Bully bu mesajımıda @Çiğdem- e yetiştirsene ? yetiştirmesin ama art niyetlisin işte güzel emsajlarıma çiğdemi etiketlediğini görmedim ne zaman kazayla kıza kötü bir laf desem yıldırım gibi yetişiyorsun :)

kutsal üçlü ilk şarkılarından belli etmişlerdi şeylerini yani seslerindeki kaliteyi:A ama sen izlemedin gidip @Çiğdem- le lucifer parlağını izledin .ss @Doğu @Harunnn60 @MEnes @Bully
şimdi yarışmaya bunlarla katılsan bunlara yüz puan diğerlerinin hepsine bir puan vermeyen aha böle olsun :))

Hahaha :A Deli Hüsnü adamdır :A
hüsnü çoban öldümü la bugün en fazla bu konuyu merak ediyordum :) öldüyse @pompy üç gün yas ilan eder :)

şimdi yarışmaya bunlarla katılsan bunlara yüz puan diğerlerinin hepsine bir puan vermeyen aha böle olsun :))

hüsnü çoban öldümü la bugün en fazla bu konuyu merak ediyordum :) öldüyse @pompy üç gün yas ilan eder :)
Öldü maalesef hemen öldürdüler onun gazıyla 3 hafta 7 8 reyting alrdılar :F :F

Öldüğü yönünde haberler okudum ama dezenformasyon da olabilir. Hüsnü Çoban'ı yedirmeyiz en az 500 bölüm daha oynamalı :A

Öldüğü yönünde haberler okudum ama dezenformasyon da olabilir. Hüsnü Çoban'ı yedirmeyiz en az 500 bölüm daha oynamalı :A
toprağa gömüp üstünden asfalt düzeltme makinasıyla geçmedikleri müddetçe adamın öldüğüne kolay kolay inanmam bizim senaristlere güven olmaz bir yerden pırtlatırlar tekrardan :)