Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi![]()
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
![]()
Yok almıyım ben kafa yapıyorGece gece ne cips kolası var viski var bende vereyim mi![]()
Sırada hoşbeş dido krispi varBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
![]()
Hahahaha iki cadı sağlam kapışacaklar sanırım.neyse o ka konusunda yazdık @Çiğdem- i anmadan olmaz kız çikinella santananın bu küfürleri sana gelsin@Doğu @Harunnn60
Tabi ki de sen ortalığı karıştıracak en son kişisin ki zaten.@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemişama söylemem ne dediğini ?
neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim
)
Ne diyor melunn arkadan konuşmak kolay gelsin yüzümüze söylesin yiyorsa@xemrexxx senin için çok pis şeyler söylemişama söylemem ne dediğini ?
neme lazım şimdi ortalığı karıştıracak değilim
)
İşin gücün yemek kankaBen de pringless açayım bariKıyamıyordum açmaya ama canımı çektirdin melun
![]()
Yarın araba kullanacağım içememkız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi@Doğu ya cips ver yeterli
![]()
bu empire daki saftirik andre değilmi
La çorbacıyı kapatmışlar burdakiİşin gücün yemek kanka.Bak şimdi benim de canım çekti
![]()
Benim çorbacının müşterisi çok kankaLa çorbacıyı kapatmışlar burdakiTek müşterileri benmişim demek
![]()
dizi yazıyor videonunadında totoş.ssbu empire daki saftirik andre değilmi![]()
Bizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buralarıLa çorbacıyı kapatmışlar burdakiTek müşterileri benmişim demek
![]()
Kokoreç adamdırBenim çorbacının müşterisi çok kanka.Geçen gittim uzun zamandır gitmiyordum, sayende gitmiş oldum
![]()
O zaman sana özel ballı jack hediye edeyim 5 bardak sek iç ortalığı dağıtırsın tabii sabah kalktığında hiçbir şey hatırlamazsınkız çok sinirlenmiş küfür ediyor sanırım) tam çözemedimde sinkaflı bişeyler söyledi
viski olsun benimkisi@Doğu ya cips ver yeterli
![]()
Çorbacılar derneğinden özür dileBizde çorbacı yok maalesef affına sığınırak torbacı sarmış buraları![]()
Kafa yapacak tabii la viski bu kola mı sandınYok almıyım ben kafa yapıyor
Sırada hoşbeş dido krispi var![]()
Koko yiyemedim gittiKokoreç adamdırİşkembedense kokoreç artı midye tercihimdir
![]()
dokun bana diyor yani ayıp değilki o sözÇok tehlikeli sularda geziniyor bu hanım kızımız.Touch me falan olmaz yani.
Bi touchlansa daha kim duruduracak ki touch layanı.
![]()
![]()