Çözemedim alakayı ama bekliyorum. Artık burada içinden gelmiş. Onu @Bully e söyle.Favori üye ol da sana da saracağım Ne alakaysa
Çözemedim alakayı ama bekliyorum. Artık burada içinden gelmiş. Onu @Bully e söyle.Favori üye ol da sana da saracağım Ne alakaysa
İyi kitlemişler iyi kandırmışlar seni bir daha bulaşma böyle işlere gerekirse TTNET telini arayıp alayına küfür et birşey olmuyor sadece direk teli kapatıyorlarUydunet bağlatacam ama taahüt bozdurmam lazımmış 500 lira kitlediler bana
Kanka yarın lahmacun gömecem .Seninde canın çeksinKanka bilmiyorum yapı meselesi Mesela benim kuzenim var su içse yarıyor Vinçle falan indiriyorlar
Burger King'e sövdüm geçen ama öyle böyle değil Burger King'in amerikadaki ceosundan siparişi getiren motorcu adama kadar Belki de menüme fare zehri attılar bilemiyorumİyi kitlemişler iyi kandırmışlar seni bir daha bulaşma böyle işlere gerekirse TTNET telini arayıp alayına küfür et birşey olmuyor sadece direk teli kapatıyorlar
La gece gece ben de acıktım.Kanka yarın lahmacun gömecem .Seninde canın çeksin
Hahaha dün yedim la çekmezKanka yarın lahmacun gömecem .Seninde canın çeksin
Yeme la burger zaten hakediyorlar hayvanlara zulüm ediyor onların ceosumudur onların elemanımıdır insanın düşündükçe yiyesi gelmiyorBurger King'e sövdüm geçen ama öyle böyle değil Burger King'in amerikadaki ceosundan siparişi getiren motorcu adama kadar Belki de menüme fare zehri attılar bilemiyorum
Bak şimdi .Yarın ki planımı değiştirdim.Hahaha dün yedim la çekmez
Ben ranch sos için hamburger yiyen adamım 50 kuruşluk sos daha cazip geliyor Yoksa gider tantuni yerimYeme la burger zaten hakediyorlar hayvanlara zulüm ediyor onların ceosumudur onların elemanımıdır insanın düşündükçe yiyesi gelmiyor
Güzelmiş boyun kilon kaç aga bu arada?Ben ranch sos için hamburger yiyen adamım 50 kuruşluk sos daha cazip geliyor Yoksa gider tantuni yerim
Sos deme bana ya, acayip severim Ranch BuffaloyuBen ranch sos için hamburger yiyen adamım 50 kuruşluk sos daha cazip geliyor Yoksa gider tantuni yerim
1.72 70 taliplerimi bekliyorumGüzelmiş boyun kilon kaç aga bu arada?
Bende yarın Mantı gömecem aga evde hazır Mantı varBu Doğu insanı obez yapar .Çiğköfte gömecem şimdi @Doğu canın çeksin
Off işte şimdi nakavt oldum kanka Ha bu arada etsiz çiğköfte yiyen adam değildir.Bu Doğu insanı obez yapar .Çiğköfte gömecem şimdi @Doğu canın çeksin
Ben o kdar yiyorum çok iyiyim 1.86 751.72 70 taliplerimi bekliyorum
Ben yıllardır kilo almam ya ne kadar yersem yiyim. 60-64 arası gezinirim.Bu Doğu insanı obez yapar .Çiğköfte gömecem şimdi @Doğu canın çeksin
La o boy için kilolusun sen. Göbek falan da çıkmıştır olmadı bu. 170 de benim boyum, maksimum 65 olunur bu boy için.1.72 70 taliplerimi bekliyorum
Sen Favori üyesin yakışıyor bu sana senin örnek olman lazımOff işte şimdi nakavt oldum kanka Ha bu arada etsiz çiğköfte yiyen adam değildir.
La sen vücüt kitle endeksi soran doktor musun kardeş sanane Evet göbekliyim, göbek onurumuzdurBen yıllardır kilo almam ya ne kadar yersem yiyim. 60-64 arası gezinirim.
La o boy için kilolusun sen. Göbek falan da çıkmıştır olmadı bu. 170 de benim boyum, maksimum 65 olunur bu boy için.
Ayın favori üyesi olarak mercimekli köfte propagandası yapmandan dolayı yargılanacaksınSen Favori üyesin yakışıyor bu sana senin örnek olman lazım
Göbekspor çok yaşa Göbeksporun nökerleriyizLa sen vücüt kitle endeksi soran doktor musun kardeş sanane Evet göbekliyim, göbek onurumuzdur