Bilmem yalan mı Şu Maskeli zaten bozuk plak gibi her iddia girdiğinde kaybediyordu çok çekti geçmişte Geçmişi karanlık gerçeklerle doluHoooaydaaaa ispatlamazsan adam madam değilsin bağlan yayına ispatla
Yalaaaann
Fotoyu beğenmen bile ortadaHoooaydaaaa ispatlamazsan adam madam değilsin bağlan yayına ispatla
Yalaaaann
Come oon yani yerim Semih'i falan çok da umrumda. Maskeli bırak bu işleri olumöver tabi Allah aşkına bu mu
şu mu siz söyleyin @Doğu @destere @MEnes @Bully semih maskeliye beyin ameliyatı yaparken tercihlerini de değiştirmiş galiba melunun
Ekli dosyayı görüntüle 50272
Tav olmak değil bizimkisi sanatçıya değer vermek.
Senin deyiminle Bereni beğeneceğime intihar derim daha iyi diyorsun Beren anti psikopatlığı çığır açmış durumda
Bir şeyin antisi veya aşırı fanatiği olmamak lazım. Kaliteli bir sanat icra ediyorsa izlemesen bile hakkını vereceksin.Senin deyiminle Bereni beğeneceğime intihar derim daha iyi diyorsun Beren anti psikopatlığı çığır açmış durumda
Sen var ya senCome oon yani yerim Semih'i falan çok da umrumda. Maskeli bırak bu işleri olum
Tav olmak değil bizimkisi sanatçıya değer vermek.
Ben öyle birşey mi dedimSenin deyiminle Bereni beğeneceğime intihar derim daha iyi diyorsun Beren anti psikopatlığı çığır açmış durumda
Ya görüşlerini beğenmiyorsan duruşunuBir şeyin antisi veya aşırı fanatiği olmamak lazım. Kaliteli bir sanat icra ediyorsa izlemesen bile hakkını vereceksin.
Paspasın olayım çiğne beni Beren'imöver tabi Allah aşkına bu mu
şu mu siz söyleyin @Doğu @destere @MEnes @Bully semih maskeliye beyin ameliyatı yaparken tercihlerini de değiştirmiş galiba melunun
Ekli dosyayı görüntüle 50272
Sanırım siyasi görüşlerini diyorsun. Ben oyuncunun işini iyi yapıp yapmadığına bakarım, diğer görüşleri kendini ilgilendirir.Ya görüşlerini beğenmiyorsan duruşunu
La ben nickimin geçtiği her fotoyu beğenirim içerik önemli değil İsterse beren isterse cereni koysun nickimde bile değil
Yazılarından öyle gözüküyor ama maskeSen var ya sen
Ben öyle birşey mi dedim
İnceyi anlayanlarLa ben nickimin geçtiği her fotoyu beğenirim içerik önemli değil İsterse beren isterse cereni koysun nickimde bile değil
Senin Atakandan yakışıklı diye mi kıskandınPaspasın olayım çiğne beni Beren'im
Alttaki fotoya değinmiyorum bile onun destekçileri adına sadece üzülüyorum
Semih adanın en yakışıklısı o kadar antilere inatSenin Atakandan yakışıklı diye mi kıskandın
Sen gelince konu cıvıklaştı ne güzel konunun bir ağırlığı vardı@Çiğdem- konun değişik yerlere gidiyor haberin olsun
Öyle deme @destere olaydı konu +18 hali alacaktı buna şükretmek gerekSen gelince konu cıvıklaştı ne güzel konunun bir ağırlığı vardı
Neyse bedava mizah yeterSen gelince konu cıvıklaştı ne güzel konunun bir ağırlığı vardı
Kimin yakışıklı olup olmadığına bırak da karşı cins karar versin ben adamlıklarıyla ilgileniyorumSenin Atakandan yakışıklı diye mi kıskandın
@Maskeli Fedai'nin yarışma bitimine kadar dokunulmazlığı var Tarkan'a vereceği puanlardan nolayı mecburden katlanacaz kendisineBANNED @Bully