Ne güzel senden beklenmeyecek bir davranış ama helalhahahha ayy yok foruma girmeden önce sütlü kahvemi yudumlayarak önce bir okuyorum yorumlarınızı iyi gidiyor sütlü kahveyle
@MEnes
Ne güzel senden beklenmeyecek bir davranış ama helalhahahha ayy yok foruma girmeden önce sütlü kahvemi yudumlayarak önce bir okuyorum yorumlarınızı iyi gidiyor sütlü kahveyle
@MEnes
Sen nasıl karadenizlisin seni kınıyorum. Günde en az 50 bardak çay içmen lazım benim gibihahahha ayy yok foruma girmeden önce sütlü kahvemi yudumlayarak önce bir okuyorum yorumlarınızı iyi gidiyor sütlü kahveyle
@MEnes
bak bu şarkıdan zamanında @Çiğdem- le çok etkilenmiştiniz hatta biz de söyleyelim böyle demiştiniz forum kuralları izin vermemişti @Doğu @MEnes @Harunnn60
deminki üçlü kız daha hoştu o şarkı favorim
aaa doldurmuşsun tuhaf tuhaf videoalrla burayı cadolozlar giremez benim konuma @xemrexxx
Aynen bedave stand-up yapıyoz burda bence de okumalıVaay gördün mü @Doğu okuyormuş. Tabi okuyacak, böyle geyik nerede bulacak.
Bak şimdi bedava dedin dikkatimi çekti. Biz niye beleşe güldürüyoruz ki insanları.Aynen bedave stand-up yapıyoz burda bence de okumalı
Sen nasıl karadenizlisin seni kınıyorum. Günde en az 50 bardak çay içmen lazım benim gibi
Vaay gördün mü @Doğu okuyormuş. Tabi okuyacak, böyle geyik nerede bulacak.
kahve 1 fincan günde sadece ama çay nekadar bardak gidiyor sayamıyoruz tabikideNe güzel senden beklenmeyecek bir davranış ama helal
Doğru bu geceden itibaren alıntı başına 20 lira Fiyatlarımıza kdv dahildirBak şimdi bedava dedin dikkatimi çekti. Biz niye beleşe güldürüyoruz ki insanları.
Doğru bu geceden itibaren alıntı başına 20 lira Fiyatlarımıza kdv dahildir
ayy asıl ben para almalıyım sizden mesaj sayınızı yükseltiyorsunuz @MEnes sayemde 1000ler kulubüne girdi hemenBak şimdi bedava dedin dikkatimi çekti. Biz niye beleşe güldürüyoruz ki insanları.
Ben zaten 1000'ler kulübüne girecektim er ya da geç. Senin konuların olmasa başka bir yerde geyik yapardık.ayy asıl ben para almalıyım sizden mesaj sayınızı yükseltiyorsunuz @MEnes sayemde 1000ler kulubüne girdi hemen
Aynen öyle biz rahat bir şekilde konu buluruz. @Çiğdem- bizi kaybetmemek için daha iyi bir yaklaşım sergilemelisin.Biz trolleyecek başka konu da buluruz anam sen canını sıkma Burdan söylüyorum her türlü konuda goygoy yapılır. Ayrıntılı bilgi için @destere'ye numara bırakın
Ben zaten 1000'ler kulübüne girecektim er ya da geç. Senin konuların olmasa başka bir yerde geyik yapardık.
Aynen öyle biz rahat bir şekilde konu buluruz. @Çiğdem- bizi kaybetmemek için daha iyi bir yaklaşım sergilemelisin.
@destere benim olduğum yerden başka yere gitmez başka konularda beni aldatmaz yani onu elimde tutmam yeterliBiz trolleyecek başka konu da buluruz anam sen canını sıkma Burdan söylüyorum her türlü konuda goygoy yapılır. Ayrıntılı bilgi için @destere'ye numara bırakın
Yani biz adam değiliz öyle mi@destere benim olduğum yerden başka yere gitmez başka konularda beni aldatmaz yani onu elimde tutmam yeterli
benim yanım dururken şansınız yok bence siz onun yanına sıvısınBiz 2 manyağız @destere 1 Bence o bizim yanımızda kalmak için çaba göstermeli.
Onu bilemeyiz. Bakalım gelince kendisi söylesin, son tercihini yapsın.benim yanım dururken şansınız yok bence siz onun yanına sıvısın