Benim Albümüm 7.Hafta Oylama Başladı

bak bu şarkıdan zamanında @Çiğdem- le çok etkilenmiştiniz hatta biz de söyleyelim böyle demiştiniz forum kuralları izin vermemişti :A @Doğu @MEnes @Harunnn60
deminki üçlü kız daha hoştu o şarkı favorim :)
diğer konu sahipleri güzel değil? güzel olsalar onların konularınada mesaj yazarız :)

aha @Bully bu mesajımıda @Çiğdem- e yetiştirsene ? yetiştirmesin ama art niyetlisin işte güzel emsajlarıma çiğdemi etiketlediğini görmedim ne zaman kazayla kıza kötü bir laf desem yıldırım gibi yetişiyorsun :)
aaa doldurmuşsun tuhaf tuhaf videoalrla burayı cadolozlar giremez benim konuma @xemrexxx :ppp::ppp::ppp:

@Bully iyi yapıyorsun bence @desterenin kırdığı potları haber edin bana :A

Sen nasıl karadenizlisin seni kınıyorum. :A Günde en az 50 bardak çay içmen lazım benim gibi :A
Vaay gördün mü @Doğu okuyormuş. :A Tabi okuyacak, böyle geyik nerede bulacak. :A
Ne güzel senden beklenmeyecek bir davranış ama helal :A :A
kahve 1 fincan günde sadece ama çay nekadar bardak gidiyor sayamıyoruz tabikide:A

konumda ne haltlar yiyorsunuz kontrol etmem lazım :A:A:A

ayy asıl ben para almalıyım sizden mesaj sayınızı yükseltiyorsunuz @MEnes sayemde 1000ler kulubüne girdi hemen :A:A:A
Ben zaten 1000'ler kulübüne girecektim er ya da geç. Senin konuların olmasa başka bir yerde geyik yapardık. :A :A
Biz trolleyecek başka konu da buluruz anam sen canını sıkma :A Burdan söylüyorum her türlü konuda goygoy yapılır. Ayrıntılı bilgi için @destere'ye numara bırakın :A
Aynen öyle biz rahat bir şekilde konu buluruz. @Çiğdem- bizi kaybetmemek için daha iyi bir yaklaşım sergilemelisin. :A :A

Ben zaten 1000'ler kulübüne girecektim er ya da geç. Senin konuların olmasa başka bir yerde geyik yapardık. :A :A

Aynen öyle biz rahat bir şekilde konu buluruz. @Çiğdem- bizi kaybetmemek için daha iyi bir yaklaşım sergilemelisin. :A :A
Biz trolleyecek başka konu da buluruz anam sen canını sıkma :A Burdan söylüyorum her türlü konuda goygoy yapılır. Ayrıntılı bilgi için @destere'ye numara bırakın :A
@destere benim olduğum yerden başka yere gitmez başka konularda beni aldatmaz yani onu elimde tutmam yeterli :A:A:A

Oylama Başlamıştır 2 Mayıs Pazartesi Son Oy Gönderme Tarihi
Sıla ve İrem Derici tam versionlarını koydum ilk sayfada racap sürelerini yazdım recap videosunuda ilk sayfada bulabilirsiniz

Bu Hafta 2 Kişi Elenecek Başarılar Herkese :bhr::bhr::bhr:
@Bully @Harunnn60 @GunesinOglu @denizz19 @cevaa @Billy Kane @vadikızı @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @Aserat @OzaN @Yiğitt @yigit_00 @BesaleT @destere @MEnes @Doğu @Felon @Titanium @Forumdash @BesaleT @yatutarsa @Tzira @DarkLeqenD @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai