TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Kuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi :A :A @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy

Bu nasıl iş yazışmasıdır ki bu bilgilere ulaşabiliyorsun emree :A
------

Demetle hadise ebru gündeş yüzünden kavfa ediyordu demet berkaya oy atınca hadisenin ailesi de Ayşe ye oy atmış ; her kaostan nasıl kazançlı çıkıyor bu Acun 😱 :( @mrt-06 @Dosi @Angelica @xdragxx @serhatt @Tolstoyevski @dreamy

Neyy ciddimisin :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Kuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi :A :A @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy
Palavra :A
İsterse Acun'un kardeşi olsun, adam efendi ve performansıda iyi. Şampiyonluk hakkı :bhr:
kız o değil de google'ın almanyada çalıştırdığı adama bak bize hep kısa boylu göbekli adamlar var türkiyedeki googleda @Dosi gacısı çok şanslı geberesice.ss

Ekli dosyayı görüntüle 104201
Bizim burda alası var. Bunu pek beğenmedim :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
@dreamy @xemrexxx @Angelica bu akşam toplanalım :A
Bu akşamda baştan sona izleyeceğim. Artık adaylar belli nasıl olsa. Ödülü kimin kazanacağı önemli değil. Konsey yankıları ve eleme kısmı en eğlenceli yanı olacak :A

Şimdi kaç aday kaldı finale yaklaşırken ve kaçı kadın kaçı balta? :A

Salı günü rapor veririm. Şuan karışık :A
Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi :A eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşi :A
Şu ikili garanti finalde :
VeE4dsj_3WEAgts9x.jpeg

Ve bu üçünden biri elenecek diğer ikili finale gidecek.
E4bx4usWYAcLXoF.jpeg

@dreamy @xemrexxx @Angelica bu akşam toplanalım :A
Bu akşamda baştan sona izleyeceğim. Artık adaylar belli nasıl olsa. Ödülü kimin kazanacağı önemli değil. Konsey yankıları ve eleme kısmı en eğlenceli yanı olacak :A

Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi :A eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşi :A
Şu ikili garanti finalde :
VeEkli dosyayı görüntüle 104220

Ve bu üçünden biri elenecek diğer ikili finale gidecek.
Ekli dosyayı görüntüle 104221
İlk başta Kıvanç Tatlıtuğ'un kilo almış hali sandım yandaki herifi :A Kadına pek ısınamadım, siyah saç siyah gözlü varsa onu yeğlerim kara gözden şaşmam genelde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi