- Reaksiyon puanı
- 39,691
- Puanı
- 1,060
O da iyiydi ama misal bunu izlerken özellikle son 1 saat kala ekranı durdurmadım. Bültene kadar yerimden kıpırdamadımBana çok heyecanlı bir bölüm gelmedi ya. Geçen bölüm daha iyi değil miydi?
Hidayet’in Kadir’i öldürdüğünü görmüş olduk, başka da bir şey yoktu bölümdeHidayet, Kadir’in ölümünün araştırılmasını istedi. Suçu Koray’a yıkacak herhalde.
Ben de Ekşi Sözlük’te şöyle bir yorum okumuştum dizi hakkında, bu da iyiydi.
Hidayet’in suçu Koray’a yıkacağını 12 Kasım’da söylemişim
Dizi kotamı bugüne doldurdum gibi. Belki Bahar’a hızlandırılmış tur ile bakarımHidayet’in suçu Koray’a yıkacağını 12 Kasım’da söylemişim
Bölümü izlerken biraz modum düşüktü o yüzden tam anlamadım iyi mi kötü mü diye![]()
Bahar’ın finalini izle bari bugün evet, hem senin için Salı günüydü Bahar. Gününde bitirmiş olursunDizi kotamı bugüne doldurdum gibi. Belki Bahar’a hızlandırılmış tur ile bakarım
Teşkilat başka zamana kalsın
Yağız Sabuncuoğlu musun ?Hidayet’in suçu Koray’a yıkacağını 12 Kasım’da söylemişim
Bölümü izlerken biraz modum düşüktü o yüzden tam anlamadım iyi mi kötü mü diye![]()
İnşallah yeni giren oyuncuyu uzun süre tutarlar. Sesi çok iyi. 😁Bahar’ın finalini izle bari bugün evet, hem senin için Salı günüydü Bahar. Gününde bitirmiş olursun
Teşkilat’ta değişik bir konu yakaladılar. Onu boş ve konsantre bir zamanında izlersin![]()