cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,460
- Puanı
- 1,060
Artış gelir artık inşallah. Dizi çok iyi gidiyor. ❤️6. Bölüm Fragmanı
Artış gelir artık inşallah. Dizi çok iyi gidiyor. ❤️6. Bölüm Fragmanı
Harika bir tanımlama.Bu dizinin başı var birde sonu var. Orta kısmı ise uzay boşluğundan bile daha boş.
O kadar etkilendimli kall geldi ondanBiraz Dosilik yapayım. 😁
Harika bir tanımlama deyip, yoruma herhangi bir tepki dâhi atmamış. @Bully 😅
Mükemmel bir söz ile herşey yoluna koyuldu. 😁O kadar etkilendimli kall geldi ondan![]()
Hidayet’in Kadir’i öldürdüğünü görmüş olduk, başka da bir şey yoktu bölümdeHarika bir tanımlama.
5. Bölüme full bakayım dedim çok sıkıcı bir bölümmüş @Bully
bu dizi hakkında söyleyebileceğim ilk şey eksiklik. her şey eksik. her şeyden biraz var ama hiç bir şey tam değil.dizi neyi anlatmak istediğini de bulamamış sanki. oyuncular yetenekli olmasına rağmen tam performanslarını izleyemiyoruz gibi geliyor.
Yine harika geliyor. ❤️❤️6. Bölüm 2. Tanıtım
İlk kez iyi bir fragman
Bölümü vermiş kadar oldular. 5 ve 6'yı da versinlerde bölümü izlemeyelim. 😄6. Bölüm 4. Tanıtım
Bu hafta AB'yi geri alırız inşallah. ❤️❤️6. Bölüm 4. Tanıtım
E sayılır tabii kiSon bölümün basina ortasina ve sonuna baktim. Bu izlemek sayilir mi?@TenTen
atlayip baktigim icin önemli detaylari yakalayamadimE sayılır tabii kiMerak edip vaktini ayırmışsın
Son bölümde önemli gelişmeler oldu ama dizi yükseltemiyor işte pek insanı![]()
O detayları yakalayamadıysan izlememiş sayılırsın o zamanatlayip baktigim icin önemli detaylari yakalayamadimpek begenmedim baktigim kisimlari
fragman ve ilk sahne son sahne bakmak izlemek olarak sayilmazizlemek demek tüm bölüme veya en az 1 saatini harcamak demektir
![]()
Son bölümün basina ortasina ve sonuna baktim. Bu izlemek sayilir mi?@TenTen
Bence sayılır ben kabul ediyorum 😄😄E sayılır tabii kiMerak edip vaktini ayırmışsın
Son bölümde önemli gelişmeler oldu ama dizi yükseltemiyor işte pek insanı![]()
Sıkıldığım yerler var ya. Kendi adıma yalan söylemek istemiyorum şimdi. 😁O detayları yakalayamadıysan izlememiş sayılırsın o zamanÜstten bakmışsın diyelim
Dizi sıkmıyor ama yükseltmiyor daReytingleri de ne uzuyor ne kısalıyor
"Ortalama" ifadesinin sözlük anlamı adeta bu dizi
![]()