NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

Harika bir tanımlama.
5. Bölüme full bakayım dedim çok sıkıcı bir bölümmüş @Bully
Hidayet’in Kadir’i öldürdüğünü görmüş olduk, başka da bir şey yoktu bölümde :A Hidayet, Kadir’in ölümünün araştırılmasını istedi. Suçu Koray’a yıkacak herhalde.

Ben de Ekşi Sözlük’te şöyle bir yorum okumuştum dizi hakkında, bu da iyiydi.

bu dizi hakkında söyleyebileceğim ilk şey eksiklik. her şey eksik. her şeyden biraz var ama hiç bir şey tam değil.dizi neyi anlatmak istediğini de bulamamış sanki. oyuncular yetenekli olmasına rağmen tam performanslarını izleyemiyoruz gibi geliyor.

E sayılır tabii ki :A Merak edip vaktini ayırmışsın :A

Son bölümde önemli gelişmeler oldu ama dizi yükseltemiyor işte pek insanı :A
atlayip baktigim icin önemli detaylari yakalayamadim :A pek begenmedim baktigim kisimlari
fragman ve ilk sahne son sahne bakmak izlemek olarak sayilmaz :A izlemek demek tüm bölüme veya en az 1 saatini harcamak demektir :A

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
atlayip baktigim icin önemli detaylari yakalayamadim :A pek begenmedim baktigim kisimlari
fragman ve ilk sahne son sahne bakmak izlemek olarak sayilmaz :A izlemek demek tüm bölüme veya en az 1 saatini harcamak demektir :A
O detayları yakalayamadıysan izlememiş sayılırsın o zaman :A Üstten bakmışsın diyelim :A

Dizi sıkmıyor ama yükseltmiyor da :A Reytingleri de ne uzuyor ne kısalıyor :A "Ortalama" ifadesinin sözlük anlamı adeta bu dizi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
O detayları yakalayamadıysan izlememiş sayılırsın o zaman :A Üstten bakmışsın diyelim :A

Dizi sıkmıyor ama yükseltmiyor da :A Reytingleri de ne uzuyor ne kısalıyor :A "Ortalama" ifadesinin sözlük anlamı adeta bu dizi :A
Sıkıldığım yerler var ya. Kendi adıma yalan söylemek istemiyorum şimdi. 😁

• Güldürdün
Reactions: Bully