cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,189
- Puanı
- 1,060
Hemen akşam olsun. Yükseliriz inşallah. ❤️❤️2. Bölüm 3. Tanıtımı
Hemen akşam olsun. Yükseliriz inşallah. ❤️❤️2. Bölüm 3. Tanıtımı
bu fragman vibe olarak mr and mrs smith ciftini hatirlatti 😛2. Bölüm 3. Tanıtımı
Herkes yalancı. Dizi bomba gibi.2 bitti. 3 gelsin.
Not: Asya'nın olduğu 3'lüde kızda diğer iki kişiye yalan söylüyor ama sevgilisi kim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Tahminim: Hamile olan kadının dombalak eşi ile; telefonda her şey yolunda sevgilim diye sesli mesaj atan kişi sevgili olabilir.
O zaman şu çıkıyor. Aslında yalansız dolansız sadece biraz dalaverecisin diyen Asya'ya belli ki o da yalan söylemiş oluyor.
@Bully @Dante @Dosi
Henüz izlemediğim için spoi olma ihtimaline karşı mesajını okumadım2 bitti. 3 gelsin.
Not: Asya'nın olduğu 3'lüde kızda diğer iki kişiye yalan söylüyor ama sevgilisi kim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Tahminim: Hamile olan kadının dombalak eşi ile; telefonda her şey yolunda sevgilim diye sesli mesaj atan kişi sevgili olabilir.
O zaman şu çıkıyor. Aslında yalansız dolansız sadece biraz dalaverecisin diyen Asya'ya belli ki o da yalan söylemiş oluyor.
@Bully @Dante @Dosi
bizim evde ,ev ahalisi olarak ^heyecanla beklemedeyiz .2 bitti. 3 gelsin.
kizin kimle konustuguna dair cokca tahmin yurutulebilir isimler bazli. dedigin gibi de olabilir ,Not: Asya'nın olduğu 3'lüde kızda diğer iki kişiye yalan söylüyor ama sevgilisi kim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Şimdi okudum, çok spoi sayılmazmış2 bitti. 3 gelsin.
@Bully @Dante @Dosi
Kardeş hikâyesinden kastın Villada ki kardeşler ise ben bu bölüm oraları küçük küçük atladım. Diziye şimdilik bir katkıları yok gibi geliyor bana kalırsa. Hatta 2 bölümün toplam 240 dakikasında hiç olmasada olurdu.Şu kardeş hikayesi sıkıcı. O kısmı abartmadan yapsalar daha iyi olur. Bölüm çok heyecanlı değildi. Biraz dozunu ve stilini değiştirmeleri gerekir yoksa bu oranlarda takılı kalır.
Yaşlı Adamın 2 kızı bir oğlu var. Kızlarından biri küçük oğlu var. Yangın olduğu gün (ilk bölüm) tüm aile havuz başındaydı, bu iki kişi kim onu bilmiyoruz. Adamın oğlu bunlara “haydi çocuklar gidiyoruz” demişti. Belkide evin oğlunun çocukları bunlar ama 2 bölümde bu sahne harici görmememiz tuhaf.Kardeş hikâyesinden kastın Villada ki kardeşler ise ben bu bölüm oraları küçük küçük atladım. Diziye şimdilik bir katkıları yok gibi geliyor bana kalırsa. Hatta 2 bölümün toplam 240 dakikasında hiç olmasada olurdu.

Ertan’ın babası Hidayetin pis işlerini yapmaktan yorulduğu için kendine ölü süsü vermiştir.
Mahsur tutulduğu yer 2. bölümün sonlarına doğru gösterildi gibi. Belki olmayadabilir ama büyük ihtimalle evin alt kısmında ortaya çıkacak gibi.olu susu vermis olabilir . veya, bir yerde mahsur tutuluyordur .
cocugun yoneldigi / gittigi kapi -dedigin yer- olabilir .Mahsur tutulduğu yer 2. bölümün sonlarına doğru gösterildi gibi. Belki olmayadabilir ama büyük ihtimalle -evin alt kısmında- ortaya çıkacak gibi.
Dolapta dediğin gibi ölen biri çıkacak. Bu saatten sonra oradan canlı birinin çıkabileceğini sanmıyorum. Ama odaların birinde ses geliyordu diye hatırlıyorum. O odaların birisinde var. 😅cocugun yoneldigi / gittigi kapi -dedigin yer- olabilir .
resim de gosterilen ; araba da olan 2 kisi den biri kadir , digeri , kim .
basta dedigin kisim, sonda dolap da biri var gibi gosterildi . bu kisim net degil . dolap da, bence olu biri var - ki, bu da baskasi cikmasi olasi .
-. son kismi , oyle bir anlattin ki , gerilim filmi sahnesi veya roman dan bir kesit 😛Dolapta dediğin gibi ölen biri çıkacak. Bu saatten sonra oradan canlı birinin çıkabileceğini sanmıyorum. -Ama odaların birinde ses geliyordu- diye hatırlıyorum. O odaların birisinde var. 😅
Çok iyi gidiyor senaryo. Artış gelir. ❤️3. Bölüm 2. Tanıtımı