NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

2. Bölüm 3. Tanıtımı

bu fragman vibe olarak mr and mrs smith ciftini hatirlatti 😛

ilk bolum de karsilikli tatli atismalari tadin da buldum .
hilal -ilk bolum de- geneline dair yazilimsal olarak kanimca en one cikan oyuncuydu . ki , hikaye, giris sahnesi akabinde kendisi eksenin de ilerledi dersem yanilgi olmaz . ilk bolum oyun icinde oyun havasi tasiyan ters koseli bir bolum izledim .

diziye dair genel ;

ben bu diziye haluk bilginer ve tamer levent ustadlar icin sans vermistim . hilal altinbilek ilk bolumdeki performansiyla bizim evdekileri ikna etti diziye devam etme adina .
burak'la karsilikli sahnelerin den ozellikle ilk gorusme yerine gittigi anlasma sahnesini ayri iyi yazilmis buldum .

tekrar etmek gerekirse , umarim haluk ustad'in rolu daimi'dir .

keyifli bir bolumdu .yeni bolum fragmanlar ilgi cekici gorunuyor .

2 bitti. 3 gelsin.
Not: Asya'nın olduğu 3'lüde kızda diğer iki kişiye yalan söylüyor ama sevgilisi kim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Tahminim: Hamile olan kadının dombalak eşi ile; telefonda her şey yolunda sevgilim diye sesli mesaj atan kişi sevgili olabilir.

O zaman şu çıkıyor. Aslında yalansız dolansız sadece biraz dalaverecisin diyen Asya'ya belli ki o da yalan söylemiş oluyor.
@Bully @Dante @Dosi

2 bitti. 3 gelsin.
Not: Asya'nın olduğu 3'lüde kızda diğer iki kişiye yalan söylüyor ama sevgilisi kim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Tahminim: Hamile olan kadının dombalak eşi ile; telefonda her şey yolunda sevgilim diye sesli mesaj atan kişi sevgili olabilir.

O zaman şu çıkıyor. Aslında yalansız dolansız sadece biraz dalaverecisin diyen Asya'ya belli ki o da yalan söylemiş oluyor.
@Bully @Dante @Dosi
Herkes yalancı. Dizi bomba gibi.

2 bitti. 3 gelsin.

@Bully @Dante @Dosi
Henüz izlemediğim için spoi olma ihtimaline karşı mesajını okumadım :A

• Güldürdün
Reactions: Dante and TenTen
2 bitti. 3 gelsin.
bizim evde ,ev ahalisi olarak ^heyecanla beklemedeyiz .

biraz hizli olabilir,ancak ben ikna oldum.
simdiden -sezonun en iyi isi- olarak esref'in onune birakiyorum bu diziyi . derinlik, oyun icinde oyun ve daha nice noktalarla dizi cidden bir basladi pir basladi .

kizin kimle konustuguna dair cokca tahmin yurutulebilir isimler bazli. dedigin gibi de olabilir ,

diger yandan ; ertan'la da calisiyor olabilir - ve veya malikane de kendisi kadir'in gizli haber kolu .

veya hic bahsi gecmeyen ,henuz hikaye de gormedigimiz biri .

@Bully @Dante @Dosi

bilmem katilir misin ,
sahsen , dizi nin genel dunya'sinin ^yazilimina sapka cikariyorum .
yani, oyle ki ; bolum biter bitmez, bir cok izleyici, youtube da,
sanal da veya evde es dost arkadasa - bolume dair beyin firtinasi yaptirmasi bile - basli basina takdir edilesi bir detay benim gozum de .

ps; bolume dair genel yorumu bir sonraki mesaj da yapabilirim .

dizi ilk 2 bolumdur sinema tadin da ve derinlikli anlayisiyla guzel bir tat sunumu yapti . temennimiz bu durumun ilerleyen bolumlerde de devam etmesi . ayrica, not; haluk ustad'in geri donmesini 4 gozle bekliyoruz .

• Beğendim
Reactions: TenTen
2 bitti. 3 gelsin.

@Bully @Dante @Dosi
Şimdi okudum, çok spoi sayılmazmış :A
Dizide herkes sahtekar. Perihan Savaş’ında İbrahim isimli bir oğlu varmış. Ona ne oldu bakalım. Ayrıca ilk bölümdeki genç çocuklar bu bölüm yoktu. Onlar kim daha muamma.

Şu kardeş hikayesi sıkıcı. O kısmı abartmadan yapsalar daha iyi olur. Bölüm çok heyecanlı değildi. Biraz dozunu ve stilini değiştirmeleri gerekir yoksa bu oranlarda takılı kalır.

Ertan’ın babası Hidayetin pis işlerini yapmaktan yorulduğu için kendine ölü süsü vermiştir.

• Beğendim
Şu kardeş hikayesi sıkıcı. O kısmı abartmadan yapsalar daha iyi olur. Bölüm çok heyecanlı değildi. Biraz dozunu ve stilini değiştirmeleri gerekir yoksa bu oranlarda takılı kalır.
Kardeş hikâyesinden kastın Villada ki kardeşler ise ben bu bölüm oraları küçük küçük atladım. Diziye şimdilik bir katkıları yok gibi geliyor bana kalırsa. Hatta 2 bölümün toplam 240 dakikasında hiç olmasada olurdu.

Kardeş hikâyesinden kastın Villada ki kardeşler ise ben bu bölüm oraları küçük küçük atladım. Diziye şimdilik bir katkıları yok gibi geliyor bana kalırsa. Hatta 2 bölümün toplam 240 dakikasında hiç olmasada olurdu.
Yaşlı Adamın 2 kızı bir oğlu var. Kızlarından biri küçük oğlu var. Yangın olduğu gün (ilk bölüm) tüm aile havuz başındaydı, bu iki kişi kim onu bilmiyoruz. Adamın oğlu bunlara “haydi çocuklar gidiyoruz” demişti. Belkide evin oğlunun çocukları bunlar ama 2 bölümde bu sahne harici görmememiz tuhaf.
IMG_5611.jpeg

• Aynen
Mahsur tutulduğu yer 2. bölümün sonlarına doğru gösterildi gibi. Belki olmayadabilir ama büyük ihtimalle -evin alt kısmında- ortaya çıkacak gibi.
cocugun yoneldigi / gittigi kapi -dedigin yer- olabilir .

resim de gosterilen ; araba da olan 2 kisi den biri kadir , digeri , kim .

basta dedigin kisim, sonda dolap da biri var gibi gosterildi . bu kisim net degil . dolap da, bence olu biri var - ki, bu da baskasi cikmasi olasi .

cocugun yoneldigi / gittigi kapi -dedigin yer- olabilir .

resim de gosterilen ; araba da olan 2 kisi den biri kadir , digeri , kim .

basta dedigin kisim, sonda dolap da biri var gibi gosterildi . bu kisim net degil . dolap da, bence olu biri var - ki, bu da baskasi cikmasi olasi .
Dolapta dediğin gibi ölen biri çıkacak. Bu saatten sonra oradan canlı birinin çıkabileceğini sanmıyorum. Ama odaların birinde ses geliyordu diye hatırlıyorum. O odaların birisinde var. 😅

Dolapta dediğin gibi ölen biri çıkacak. Bu saatten sonra oradan canlı birinin çıkabileceğini sanmıyorum. -Ama odaların birinde ses geliyordu- diye hatırlıyorum. O odaların birisinde var. 😅
-. son kismi , oyle bir anlattin ki , gerilim filmi sahnesi veya roman dan bir kesit 😛
:F

dun de dedigim gibi , bence bu diziyi bir cok dizi den ayiran etken ;
izleyicisine bolumu izlerken ve sonrasi ; beyin firtinasi yaptiriyor olabilitesi .

gecen, sana ; ilk bolum den bir nokta kafama takiliyor.demistim.
ayri bir mesaj da deginecegim . :ok:

• Okudum