Aksine yanlış yoldasın.İlla ayağını mı kaydırayım
------
Doğru yoldayım demek ))
Aksine yanlış yoldasın.İlla ayağını mı kaydırayım
------
Doğru yoldayım demek ))
Aleyna şu sesini dinlediğimiz kız. Hakkını çok güzel arayan biri. Kıvanç Tatlıtuğ vs dediğin güreşte dünya şampiyonumuz. Yarışmanında en adil en kafası tilkiliğe basmayan kendi halinde biri. Adam hiç hesap kitap yapmadan doğru olanları yapıyor. Yanındaki kız için şike yapmadı diye linç yedi biraz. Ondan önceki günde oyun kaybedince şike yapıyor denilip linçlendiİlk başta Kıvanç Tatlıtuğ'un kilo almış hali sandım yandaki herifi Kadına pek ısınamadım, siyah saç siyah gözlü varsa onu yeğlerim kara gözden şaşmam genelde
Yok ben başka bir yarışmacıyı beğenmedim fakat kazanacak kadın siyah saç siyah gözlü olsun bari, zevklerimize uygun olsun diye temenni ettim Kalan kadın yarışmacılar içinde tek siyah gözlü bir kişi mi kaldı?Aleyna şu sesini dinlediğimiz kız. Hakkını çok güzel arayan biri. Kıvanç Tatlıtuğ vs dediğin güreşte dünya şampiyonumuz. Yarışmanında en adil en kafası tilkiliğe basmayan kendi halinde biri. Adam hiç hesap kitap yapmadan doğru olanları yapıyor. Yanındaki kız için şike yapmadı diye linç yedi biraz. Ondan önceki günde oyun kaybedince şike yapıyor denilip linçlendi
O beğendiğin kız yarışmanın en itici kızıydı benimde en sevmediğim. Maalesef Berkay elenir ama kaybeden Ayşe olsun isterim. Diğer kızı aşırı kıskanıyor ve korkudan potaya sokamadı
Yahu sana attığım fotoda o 5 kişi kalmış. Baştaki kız ve erkek finalde. Diğer 3lüde 2 kişi daha ilerleyecekYok ben başka bir yarışmacıyı beğenmedim fakat kazanacak kadın siyah saç siyah gözlü olsun bari, zevklerimize uygun olsun diye temenni ettim Kalan kadın yarışmacılar içinde tek siyah gözlü bir kişi mi kaldı?
Tamam o halde o kazansın madem, geçen sen başkanlık seçimimizde karşıttaydın malum ben de intikam alayımYahu sana attığım fotoda o 5 kişi kalmış. Baştaki kız ve erkek finalde. Diğer 3lüde 2 kişi daha ilerleyecek
Düzce milletvekilimı başkanı mı ne kızın arkasında ve oy atırıyor zaten Berkay içinde Beşiktaşlı futbolcular seferber olmuş Poyraz ise ağır favori. Berkay elenir gibi ama umarım sürpriz olurTamam o halde o kazansın madem, geçen sen başkanlık seçimimizde karşıttaydın malum ben de intikam alayım
Ne zaman final yapıyor program.Düzce milletvekilimı başkanı mı ne kızın arkasında ve oy atırıyor zaten Berkay içinde Beşiktaşlı futbolcular seferber olmuş Poyraz ise ağır favori. Berkay elenir gibi ama umarım sürpriz olur
@dreamy @xemrexxx @Angelica bu akşam toplanalım
Bu akşamda baştan sona izleyeceğim. Artık adaylar belli nasıl olsa. Ödülü kimin kazanacağı önemli değil. Konsey yankıları ve eleme kısmı en eğlenceli yanı olacak
Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşi
Şu ikili garanti finalde :
VeEkli dosyayı görüntüle 104220
Ve bu üçünden biri elenecek diğer ikili finale gidecek.
Ekli dosyayı görüntüle 104221
Cuma günüNe zaman final yapıyor program.
Tamam 😡😡Ada masalı izlicem ama açarım yinede yazarım burayada
Bu bana yeterli çok şükür diyelim öyleyse.Cuma günü
Cuma günü
------
Tamam 😡😡
Ne için 😱Bu bana yeterli çok şükür diyelim öyleyse.
Diss savaşlarının yanında sinir bozuculara yönelik de mi yarış olacak? O olursa pek katılım olmaz ve diss savaşlarının yapısını bozmaya gerek yok gibi
1 senedir düşündüğüm bir durumDiss savaşlarının yanında sinir bozuculara yönelik de mi yarış olacak? O olursa pek katılım olmaz ve diss savaşlarının yapısını bozmaya gerek yok gibi
Biz de @xdragxx i eleyelim@dreamy @xemrexxx @Angelica bu akşam toplanalım
Bu akşamda baştan sona izleyeceğim. Artık adaylar belli nasıl olsa. Ödülü kimin kazanacağı önemli değil. Konsey yankıları ve eleme kısmı en eğlenceli yanı olacak
Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşi
Şu ikili garanti finalde :
VeEkli dosyayı görüntüle 104220
Ve bu üçünden biri elenecek diğer ikili finale gidecek.
Ekli dosyayı görüntüle 104221
Aksine yanlış yoldasın.
Zaten açık ara sen alıyorsun @xdragxx eh biraz abarttığı için son dönemde üstelik yani böyle bir yarış olursa pek adil olmaz ve keyif vermez rekabet1 senedir düşündüğüm bir durum
O Survivor'dan çoktan elendi
Sırafa Poyrettin varO Survivor'dan çoktan elendi
Sinir ediyorum ki kapıyorumZaten açık ara sen alıyorsun @xdragxx eh biraz abarttığı için son dönemde üstelik yani böyle bir yarış olursa pek adil olmaz ve keyif vermez rekabet
Önce AyşeSırafa Poyrettin var