Aleyna nihayet sayı aldıbir öncekide kıl payı gitmişti
------
Helal olsun, Berkay sakat hali ile oynadığı hiç bir oyunu vermedi
------
@xemrexxx @Angelica bu oyunu alacağımızı beklemiyordum
Aldık
@Tolstoyevski kavheyi hazırla. Keyif kahvesi içeceğim şimdi. Gidip cezvede sütlü kahve yapayım@12.Adam
Aleyna ve Ayşe bile oyun sonunda sarılmış böyle Survivor olmaz kabul etmiyorum..
Düşman mı kalınsın?Aleyna ve Ayşe bile oyun sonunda sarılmış böyle Survivor olmaz kabul etmiyorum..
Amacı başkadır@Maskeli Fedai de bana yanaşıyor güç bende diye.![]()
Hangi tarafa sarılacağını şaşırdı@Maskeli Fedai ben gibi en başından sadece İsmail ve Batuhan dedi. Kendinle karıştırma![]()
Hahhahha
İsmail kızları elleriyle besledi nişanı atmış mıydı en sonHahhahhagüzel kare
Kahvemi aldımda ödül bu kadar mı 😱
Acun acaba kim için diyor![]()
Ozamanlar pek izlemedim bilemiyorumİsmail kızları elleriyle besledi nişanı atmış mıydı en son![]()
Sen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seniAcunun düşündüğüm ismi diyorsundur inşAllah![]()
Berkay veda konuşmasına geçtiOzamanlar pek izlemedim bilemiyorumama kızlara dikkatimi çekmediniz demişti
![]()
Sen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seni![]()
Aleyna fazla pozitif @dreamy kızacakSen ne düşünüyorsun yine sinsirella mümine seni
------
Berkay veda konuşmasına geçti![]()
Dosi hanımın beni savunması..@Maskeli Fedai ben gibi en başından sadece İsmail ve Batuhan dedi. Kendinle karıştırma![]()
Burda hem Berkay’ın hem diğerlerinin suçu var. Bizimkiler bu kadar iyi niyetli olmamalıydı Berkay’a karşı. Batuhan gittikten sonra bu konuda bence sağlam bir duruş sergilemedilerDüşman mı kalınsın?![]()