- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Maviler hançerlemeye alıştırdı biziİnsanlar çıkarına göre hareket ediyor mesela @serhatt da Çiğdem i satmıştı
Maviler hançerlemeye alıştırdı biziİnsanlar çıkarına göre hareket ediyor mesela @serhatt da Çiğdem i satmıştı
@xdragxx in de rengi maviMaviler hançerlemeye alıştırdı bizi
Doracıydı o bak doğru o da hançercimi bilemiyorum@xdragxx in de rengi mavi
Menfaatim söz konusu olunca babamı bile satarım.İnsanlar çıkarına göre hareket ediyor mesela @serhatt da Çiğdem i satmıştı
Doracıydı o bak doğru o da hançercimi bilemiyorum
Menfaatim söz konusu olunca babamı bile satarım.
Kuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamyYakışır..
Başladın yine uydurmalara. .ssKuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy
kız o değil de google'ın almanyada çalıştırdığı adama bak bize hep kısa boylu göbekli adamlar var türkiyedeki googleda @Dosi gacısı çok şanslı geberesice.ssBaşladın yine uydurmalara. .ss
Ay maşşşallah tam evlenilecek adam tipi var.kız o değil de google'ın almanyada çalıştırdığı adama bak bize hep kısa boylu göbekli adamlar var türkiyedeki googleda @Dosi gacısı çok şanslı geberesice.ss
Ekli dosyayı görüntüle 104201
Kuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy
PalavraKuz bugün iş için yazışırken İsmail akrabalarından birinin macunun şirketinde üst düzey yönetici olduğunu keşfettim, aklıma garip sorular geldi @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy
Bizim burda alası var. Bunu pek beğenmedimkız o değil de google'ın almanyada çalıştırdığı adama bak bize hep kısa boylu göbekli adamlar var türkiyedeki googleda @Dosi gacısı çok şanslı geberesice.ss
@serhatt yol bunun saçını başınıPalavra
İsterse Acun'un kardeşi olsun, adam efendi ve performansıda iyi. Şampiyonluk hakkı
Bizim burda alası var. Bunu pek beğenmedim
Poyraz gibi başkalarına hamle yaptırmanı yakıştıramadım@serhatt yol bunun saçını başını
Ay maşşşallah tam evlenilecek adam tipi varkız o değil de google'ın almanyada çalıştırdığı adama bak bize hep kısa boylu göbekli adamlar var türkiyedeki googleda @Dosi gacısı çok şanslı geberesice.ss
@serhatt yol bunun saçını başını
@serhatt her dişinin doğal düşmanı ben demesem de sana saldırırPoyraz gibi başkalarına hamle yaptırmanı yakıştıramadım
Poyraz gibi korkağım demiyonda@serhatt her dişinin doğal düşmanı ben demesem de sana saldırır
Düşman listemin en başında sen yer alıyon. .ss@serhatt her dişinin doğal düşmanı ben demesem de sana saldırır
İlla ayağını mı kaydırayımPoyraz gibi korkağım demiyonda
Doğru yoldayım demek ))Düşman listemin en başında sen yer alıyon. .ss
Şimdi kaç aday kaldı finale yaklaşırken ve kaçı kadın kaçı balta?
Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşiSalı günü rapor veririm. Şuan karışık
İlk başta Kıvanç Tatlıtuğ'un kilo almış hali sandım yandaki herifi Kadına pek ısınamadım, siyah saç siyah gözlü varsa onu yeğlerim kara gözden şaşmam genelde@dreamy @xemrexxx @Angelica bu akşam toplanalım
Bu akşamda baştan sona izleyeceğim. Artık adaylar belli nasıl olsa. Ödülü kimin kazanacağı önemli değil. Konsey yankıları ve eleme kısmı en eğlenceli yanı olacak
Bu gece belli olacak ama karışıklık az çok giderildi eleme adaylarından biri Beşiktaş kalecisi in kardeşi
Şu ikili garanti finalde :
VeEkli dosyayı görüntüle 104220
Ve bu üçünden biri elenecek diğer ikili finale gidecek.
Ekli dosyayı görüntüle 104221