Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yani@dreamy neye kızdın![]()
Öyle dediğine bakma sonunda kadar Poyrazı destekler o ya![]()
Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yani@dreamy neye kızdın![]()
Öyle dediğine bakma sonunda kadar Poyrazı destekler o ya![]()
Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yaniBerkay’a kızdım kısacası
![]()
Son 3 e transit geçiş yaptı, Poyraz la Ayşe elenmese de üst üste sms girecekler
Son 3 e transit geçiş yaptı, Poyraz la Ayşe elenmese de üst üste sms girecekler![]()
Uyanık ayşe ne olacak![]()
Hafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Bende Berkaya kızıyorum bu arada Ayşe Berkay dedi![]()
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.Yalnız Poyraz çok fena. Eğer o alıp Berkay deseydi daha kötü olurdu onun içinAyşe'nin yapması onun işine geldi
@dreamy
Sus be, sevdiği isimlerle potaya girdiği için çok mutluymuşHafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 104183
------
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.![]()
BatırdıYarışma bitince İsmail ve aleyna sevmedikleri oldu yine 😂😂
Aleyna potaya girme ihtimaline karşı cesurca Ayşe dedi ama Ayşe
??Sus be, sevdiği isimlerle potaya girdiği için çok mutluymuş
------
Hafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 104183
------
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.![]()
Yalnız Poyraz çok fena. Eğer o alıp Berkay deseydi daha kötü olurdu onun içinAyşe'nin yapması onun işine geldi
@dreamy
Aleyna'dan korkuyorum diyemezdi herhalde??İnsan sevdikleriyle potada olduğu için niye sevinir ki.
![]()
Korkaklardan ve oyun satanlardan şampiyon olamaz.Aleyna'dan korkuyorum diyemezdi herhalde![]()
Poyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artıkBerkayı beklemiyordum ben ama oda gitsin
------
Hemde ne fena kim yaveri olduysa adam gönderdi kimsede farketmiyor ya![]()
Korkaklardan ve oyun satanlardan şampiyon olamaz.
------
Poyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artık![]()
AYŞE kaslı kollarıyla dövmeli @xdragxx her şeye olmamış yapıyorAleyna potaya girme ihtimaline karşı cesurca Ayşe dedi ama Ayşe![]()
fark.....
Bu ara gaza basmış, konu çok uplanıyor ve en çok çene çalan benim diye kafama vuruyor habireAYŞE kaslı kollarıyla dövmeli @xdragxx her şeye olmamış yapıyor![]()
Kaç gün kaldı, bu saatten sonra bir arada olsa ne olmasa nePoyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artık![]()