Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yani Berkay’a kızdım kısacası@dreamy neye kızdın
Öyle dediğine bakma sonunda kadar Poyrazı destekler o ya
Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yani Berkay’a kızdım kısacası@dreamy neye kızdın
Öyle dediğine bakma sonunda kadar Poyrazı destekler o ya
Sana kızmadım, yazdığın şey sinir bozucu olduğu için o ifadeyi bıraktım. En çok Poyraz’ı desteklemesi durumuna yani Berkay’a kızdım kısacası
Son 3 e transit geçiş yaptı, Poyraz la Ayşe elenmese de üst üste sms girecekler
Son 3 e transit geçiş yaptı, Poyraz la Ayşe elenmese de üst üste sms girecekler
Uyanık ayşe ne olacak
Hafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Bende Berkaya kızıyorum bu arada Ayşe Berkay dedi
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.Yalnız Poyraz çok fena. Eğer o alıp Berkay deseydi daha kötü olurdu onun için Ayşe'nin yapması onun işine geldi @dreamy
Sus be, sevdiği isimlerle potaya girdiği için çok mutluymuşHafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 104183
------
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.
BatırdıYarışma bitince İsmail ve aleyna sevmedikleri oldu yine 😂😂
Aleyna potaya girme ihtimaline karşı cesurca Ayşe dedi ama Ayşe fark.....
?? İnsan sevdikleriyle potada olduğu için niye sevinir ki.Sus be, sevdiği isimlerle potaya girdiği için çok mutluymuş
------
Hafta başından beri istediğimiz oldu. 🙏
Ekli dosyayı görüntüle 104183
------
Ayşe üç kişi beraber finale gidelim demiş Berkay’a. Aleyna ile gireceği pota korkusu bu isteğin önüne geçmiş anlaşılan.
Yalnız Poyraz çok fena. Eğer o alıp Berkay deseydi daha kötü olurdu onun için Ayşe'nin yapması onun işine geldi @dreamy
Aleyna'dan korkuyorum diyemezdi herhalde?? İnsan sevdikleriyle potada olduğu için niye sevinir ki.
Korkaklardan ve oyun satanlardan şampiyon olamaz.Aleyna'dan korkuyorum diyemezdi herhalde
Poyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artıkBerkayı beklemiyordum ben ama oda gitsin
------
Hemde ne fena kim yaveri olduysa adam gönderdi kimsede farketmiyor ya
Korkaklardan ve oyun satanlardan şampiyon olamaz.
------
Poyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artık
AYŞE kaslı kollarıyla dövmeli @xdragxx her şeye olmamış yapıyorAleyna potaya girme ihtimaline karşı cesurca Ayşe dedi ama Ayşe fark.....
Bu ara gaza basmış, konu çok uplanıyor ve en çok çene çalan benim diye kafama vuruyor habire @xdragxxAYŞE kaslı kollarıyla dövmeli @xdragxx her şeye olmamış yapıyor
Kaç gün kaldı, bu saatten sonra bir arada olsa ne olmasa nePoyraz’ı bilmem ama Berkay Ayşe’yle eskisi gibi asla olmaz, kolayca harcayabildiğini gördü artık