Berkay bari Ayşe'yi elesinde sevgimizi kazansın
Yalnız Twitter’da Beşiktaşlı bir afiş gördüm. Berkay bir sürpriz yapabilir. Bir de konseye tepki oyu da alabilir. Elenmeme ihtimali var yani düşününce. Keşke hepsi aynı anda elenebilse. 😔Berkay bari Ayşe'yi elesinde sevgimizi kazansın
Eğer önceki konseyde Dora değil Berkay elenseydi elenirdi. Halk çok çabuk unutuyor olayları. Soğudu artık o durum. Hatta Ayşe'nin İsmail'e yaptığı algı bile unutulmuştur yani evet sürpriz bekliyorum.Yalnız Twitter’da Beşiktaşlı bir afiş gördüm. Berkay bir sürpriz yapabilir. Bir de konseye tepki oyu da alabilir. Elenmeme ihtimali var yani düşününce. Keşke hepsi aynı anda elenebilse. 😔
Ben de izlemediğim zaman ordan takip ediyorum, yorumları okumak çok zevkli oluyor.
Aynen katılıyorum.Eğer önceki konseyde Dora değil Berkay elenseydi elenirdi. Halk çok çabuk unutuyor olayları. Soğudu artık o durum. Hatta Ayşe'nin İsmail'e yaptığı algı bile unutulmuştur yani evet sürpriz bekliyorum.
Yorumların %90'ı 'bal' 'paspas'Ben de izlemediğim zaman ordan takip ediyorum, yorumları okumak çok zevkli oluyor.
Aynen katılıyorum.
Çok saçma gerçekten gördüm. Onun yerine adamın performansını konuşmak varken. Bence yaptığı yanlış değildi ki İsmail ikizine bile oyun satmamış hiç. Neyse ki Aleyna potaya girmedi, ikisi de son dörtte..Yorumların %90'ı 'bal' 'paspas'
Dün izlemedim Extra'yı ama İsmail neden oyunu Aleyna'ya vermedi diye eleştirmişler adam kaybetse oyun verdi diyorlar, kazansa neden kazanıyor diyorlar
Onlar Ayşe ve Poyraz algısı yapıyorlar hep. Şaşırtmadı bu tavırlar. Furkan o konuda İsmail'i savunuyor. İyi laflar çarpmış diye okudumÇok saçma gerçekten gördüm. Onun yerine adamın performansını konuşmak varken. Bence yaptığı yanlış değildi ki İsmail ikizine bile oyun satmamış hiç. Neyse ki Aleyna potaya girmedi, ikisi de son dörtte..
Bu arada kraliçe fragmanda yine birilerini patlatmış.Onlar Ayşe ve Poyraz algısı yapıyorlar hep. Şaşırtmadı bu tavırlar. Furkan o konuda İsmail'i savunuyor. İyi laflar çarpmış diye okudum
İsmail bile anlamışBu arada kraliçe fragmanda yine birilerini patlatmış.
Onlar ne alaka 😱
Ortalık karıştı tüm Beşiktaşlı futbolcular da berkay A oy istedi bir de elenmiyor muş yarın 😱İsmail bile anlamış
Yesinler birbirini
------
Onlar ne alaka 😱
Harika olur elenmezse istediğimiz kaos 😎Ortalık karıştı tüm Beşiktaşlı futbolcular da berkay A oy istedi bir de elenmiyor muş yarın 😱
Aleyna son 4 ü garantilerken onun haketmediğini söyleyen herkes potadaHarika olur elenmezse istediğimiz kaos 😎
Rahat bir gece geçiriyor kız okadar ağlamasına gerek yokmuşAleyna son 4 ü garantilerken onun haketmediğini söyleyen herkes potada
İnsanlar çıkarına göre hareket ediyor mesela @serhatt da Çiğdem i satmıştıRahat bir gece geçiriyor kız okadar ağlamasına gerek yokmuş
Harika ve beklenen bir pota oldu