- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Verdim harikanı canım yorum yapma heyecanıyla unutmuşumBu arada emeğe saygı olarak konuyu beğenelim.![]()
Verdim harikanı canım yorum yapma heyecanıyla unutmuşumBu arada emeğe saygı olarak konuyu beğenelim.![]()
Ben bunları atlamıyorum canım teşekkürler.Verdim harikanı canım yorum yapma heyecanıyla unutmuşum![]()
Bakarım da şimdi haxballa çağırıldım oyun oynuyorum sende gelİlk bölümden baksana 6. bölüme yetişirsin.![]()
Gelirim birazdan.Bakarım da şimdi haxballa çağırıldım oyun oynuyorum sende gel![]()
@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yokdestere'nin pardon Merle'nin diziden çıkması için elimden geleni yapacağım, sonbahara kim öle kim kala
Rick'e döneceğin günü bekliyorum![]()
Bende ondan çekiniyorum biraz@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yok@Harunnn60 protestoya kalkışıcağını söylemişti ama katılmanı tavsiye etmem atacan korkunc ölümlü sahne ile tehdit ediyor
![]()
![]()
![]()
Onun için bekletmiyorum ki ablam, biraz ara iyidir özlensin diye yapıyorum@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yok@Harunnn60 protestoya kalkışıcağını söylemişti ama katılmanı tavsiye etmem atacan korkunc ölümlü sahne ile tehdit ediyor
![]()
![]()
![]()
Bende ondan çekiniyorum biraz![]()
HHAHAH aa işte ortalığı karıştırıyorum reyting içinOnun için bekletmiyorum ki ablam, biraz ara iyidir özlensin diye yapıyorum![]()
@cookies'in eline veririm organlarının hepsini söker valla ne protestosuymuş.![]()
Tam Zuhal Topal'daki Şaduman abla gibi oldun iyice.HHAHAH aa işte ortalığı karıştırıyorum reyting için![]()
![]()
![]()
O kim ayoll @xemrexxx in gösterdiği türlerden değildir umarımTam Zuhal Topal'daki Şaduman abla gibi oldun iyice.![]()
Programda böyle araya girip kavga çıkarttıran yorumcu.O kim ayoll @xemrexxx in gösterdiği türlerden değildir umarım![]()
aa genc ecünnülerden değilmiş en azındanProgramda böyle araya girip kavga çıkarttıran yorumcu.
![]()
Atacan'a destere mi ben mi diye bir rest çekerim görürsünüz, sınırlarımı zorlamayın. ss@mrt-06 @destere için son 5 bölümü o gelene kadar bekleticekmiş ayoll merleden kurtuluş yok@Harunnn60 protestoya kalkışıcağını söylemişti ama katılmanı tavsiye etmem atacan korkunc ölümlü sahne ile tehdit ediyor
![]()
![]()
![]()
Ben ve genç. 😱aa genc ecünnülerden değilmiş en azından![]()
![]()
![]()
Ben ve genç. 😱
@sokak sanati der aradan sıyrılır bence sonucta reyting senaristin en önemli şeyiAtacan'a destere mi ben mi diye bir rest çekerim görürsünüz, sınırlarımı zorlamayın. ss
Yeminle beni 3.sayfa haberlerine koysan daha hayırlı olurmuş o ne lan koca bölümü ağıt yakarak bitirdim
Destere Çiğdem'e hallendi demekbu sahneler ilgimi çekti
Sokak terliği de Kemal'e benzedi iyice ilham kaynağım o değil deme @mrt-06 inanmam
Vadikızı zavallı iki bölümdür arabanın arkasında sürükleniyor en sonunda da ok yedi dizideki hayatı bile hüzün dolu
Dosi'nin neden yalan söylediği burada asıl nokta ok atan kişiyi pek merak etmedim açıkçası zombiler olmadığı aşikar grup üyelerinden biridir ki Dosi olması kuvvetle muhtemel
Emeğine sağlık Atacan'ım güzel bölüm olmuşVerdim şukunu
Ama güzel oldu ağıtın canım, orijinalini biliyor musun?Yeminle beni 3.sayfa haberlerine koysan daha hayırlı olurmuş o ne lan koca bölümü ağıt yakarak bitirdim
Destere Çiğdem'e hallendi demekbu sahneler ilgimi çekti
Sokak terliği de Kemal'e benzedi iyice ilham kaynağım o değil deme @mrt-06 inanmam
Vadikızı zavallı iki bölümdür arabanın arkasında sürükleniyor en sonunda da ok yedi dizideki hayatı bile hüzün dolu
Dosi'nin neden yalan söylediği burada asıl nokta ok atan kişiyi pek merak etmedim açıkçası zombiler olmadığı aşikar grup üyelerinden biridir ki Dosi olması kuvvetle muhtemel
Emeğine sağlık Atacan'ım güzel bölüm olmuşVerdim şukunu
Biliyorum orijinalini Aynur Doğan söylüyorAma güzel oldu ağıtın canım, orijinalini biliyor musun?
Tahmin etmiştim işte herkese uygun sahne yazıyorum.Sana da @dizi kolik'le aşk sahnesi yazayım istersen?
Ok hikayesi çok güzel oldu bence bu lafına pişman olcan.![]()
@dizi kolik bana cesur sahneler yaz kurallarım yok dedi.Biliyorum orijinalini Aynur Doğan söylüyorYaz bakalım merak ettim
![]()